Italien, Guardiagrele
188km
...Halvfabrikat koncentrat för produktion av ekologiskt rågbröd, gott och hälsosamt, rikt på fiber och med låg glykemisk index. Format: 10 kg Dosering: 50%...
Portfölj (91)
Italien, Forlì
167km
... vare sin anpassningsförmåga till olika klimat och jordar. Idag har sorghum blivit en ingrediens som används i stor utsträckning i internationell matlagning tack vare sina otroliga näringsegenskaper. Sorghum mjöl ekologiskt glutenfritt är en rik källa till vitaminer och mineraler. Det kan användas för att förbereda ett brett utbud av rätter, från pasta till bröd, från bakverk till salta rätter. Dess mjuka konsistens och lätt söta smak gör det lämpligt för att förbereda läckra tårtor, kakor, pannkakor och mycket mer.
Portfölj (50)
Italien, Montecosaro
144km
... konditori Pietro Quercia Vårt bageri och konditori Pietro Quercia, beläget i Montecosaro, grundades med tanken att producera ett bröd som kan ge smak och lättsmälthet, tack vare den långa jäsningen med surdeg, som vi fräschar upp dagligen. De gamla kornsorterna från Marche-regionen, som vi noggrant väljer ut, är resultatet av ekologiskt hållbar odling. Den enbart stenmalda processen gör att kornet...

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play