Italien, Capo D'orlando
La Sicilnaturabio är ett jordbrukskollektiv som grundades 2015 av en grupp producenter som förenades i syftet att främja ett hållbart jordbruk. Företaget har en lokal enhet där det utför faserna av mottagning, lagring, bearbetning, förpackning och leverans av produkter, belägen i Capo D'orlando. Företaget, som enbart består av sicilianska producenter, driver och odlar direkt cirka 50 hektar ekolog...
Portfölj (27)
Italien, Prato
Drop Beverages Italia är ett italienskt företag som i över 20 år har producerat ett stort utbud av produkter: Utan genetiskt modifierade organismer (GMO) - Utan gluten - Utan palmolja. Fruktpuréer för cocktails: "FREESTYLE BARTENDER": en komplett serie av koncentrat med hög frukt- och juicehalt, stor kvalitet och äntligen ett utmärkt alternativ till färsk frukt. Topping - Kaffesirap: "DROP"?: De ä...
Portfölj (3)
Officine Gastronomiche är en grossist av HoReCa-produkter och specifikt: - korn och ginsengkaffe - glutenfria bakverksblandningar - produkter för cocktails - blandningar för granita - färdiga sorbeter - sirap och smaksättare - produkter för kaféer. Vi är den idealiska leverantören för restauranger, barer, hotell, catering, företagsrestauranger, glassbarer och bagerier. Officine Gastronomiche syssl...
Portfölj (8)
Italien, Toscanella Di Dozza
Cantine Brusa Spa, nu Brusa 1888, är ett italienskt företag specialiserat på druvderivat och andra fruktingredienser. År 2018 avslutade företaget vinframställningen för att helt ägna sig åt bearbetning av druvderivat. Företagets portfölj inkluderar: -vit/röd druvjuicekoncentrat, -NFC druvjuice, -druvsocker -kokt must (används i produktionen av balsamvinäger) -ekologiska druvderivat. De två ...
Andra produkter
Druvderivat
Druvderivat
Italien, Monterosso Almo
...Vi producerar Extra Fruktmarmelader från vår egen odling (Kvitten) eller från närområdet, såsom (Feminello-citron från Syrakusa - Navel-apelsin från Syrakusa - Jordgubbe från Cassibile (SR) odlad på öppna fält - Plommon från Monterosso Almo (RG) - Kiwi och Äpplen från Etna - Minst 65% ren fruktpuré upp till 85%. Framför allt utan tillsats av vatten och direkt kokning.
Portfölj (1)
Italien, Giarre
... hantverksmässiga sicilianska granitan, som tillverkas med modern utrustning men följer den gamla hantverksmetoden för siciliansk granita med endast tre ingredienser: vatten, socker och juice eller fruktpuré. Resultatet är en balanserad, fyllig produkt med smaker och färger från siciliansk frukt, som skiljer sig från andra beredningar som granitina eller grattachecca, eftersom den inte använder...
Portfölj (4)
Italien, Montecchia di Crosara
Cesarin väljer och förvandlar frukt till ädla ingredienser för både industriell och hantverksmässig konfektyr för att få fram kandiserad frukt, kandiserade körsbär, fruktpuré, konfektyr för bageri, godisindustri, glass, bakverk, glass. Fruktpurén är den nya serien av färdiga produkter som erhålls genom bearbetning av nyplockad färsk frukt. Den är idealisk för tillverkning av sorbet, glass, mousse...
Italien, Treviolo
...SIGNORSUCCO & RICAELI. Ricaeli Ldta har bearbetat frukt i Brasilien i nästan 30 år och har etablerat sig fullt ut på den brasilianska inhemska marknaden, alltid med fokus på att garantera bästa kvalitet. Det etablerade partnerskapet mellan Ricaeli och Gruppo Ge.Ne skapar projektet SignorSucco, som riktar sig mot den utländska marknaden för att sprida denna värdefulla råvara: 100% fruktpuré...
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play