...Små och läckra hantverksgjorda pajskal fyllda med aprikosmarmelad. Crostatine Forneria Veneziana är tillverkade med GLUTENFRIA MJÖL och utan användning av avgluteniserade mjöl. I denna version är de dessutom fria från mjölk och mjölkprodukter. PAJDEGEN är baserad på rismjöl och bovetemjöl, majsstärkelse och rismjöl, samt ägg. En söt idé för både stora och små, för ett enkelt och genuint mellanmål...
Portfölj (10)
Italien, Campobasso
...konsoliderar det sig. År 1974 monteras produktionslinjen för smörgåsar som kommer att göra det till ett referensföretag för området. Från 1991 är det Guido som leder företaget, och på senare tid återupplivar produktionen av fyllda kakor. Under åren har företaget visat sig vara en fruktbar mark för nya idéer och projekt. Exempel på detta är Gallette och Chips av spannmål, som kom in i produktion för första gången 2016 och som stadigt har etablerat sig. Under sommaren 2023 blir produktionslinjen för Gallette och Chips ett företag: KERRES CEREALI.
... av recept och smaker. Frysta produkter/Frozen food. Dessutom producerar vi icke-frysta produkter som Brik Mandelmjölk utan kolesterol, utan laktos, utan gluten, redo att dricka; klassiska och mandel-aromatiserade viner, sicilianska D.O.C. av hög kvalitet, kakor, mandelkakor, Babà i romlagd förpackning för GDO, Kex för cannoli och bignè, Martorana-frukt, Realkonfekt, Trufflade mandlar, osv. Färdigrätter i portionsförpackningar och plåtar. Rätter med fisk och kött. Produktion med Halal-certifiering, vegansk och glutenfri. Vi exporterar till olika delar av världen.
Italien, Torrebelvicino
... och anläggningar för produktion av lagerkakor, avformare, transport- och kylsystem, specialautomation, Turnkey-lösningar. Vi tillhandahåller även maskiner för produktion av fyllda pizzor med regnsystem eller centrerat, samt maskiner för rågbröd och glutenfritt bröd och kompletta linjer för fyllning av baguetter. Vi har ett dedikerat team av tekniker som lyssnar på kundernas behov under hela livscykeln för våra maskiner. Varje dag hanterar vår eftermarknadsavdelning många beställningar av ny utrustning, reservdelar och planerade insatser.
Italien, Trecastagni
... råvaror), produktion (beredning av degar, rengöring och desinfektion av degar), förpackning (användning av material för livsmedelsprodukter) och distribution (La Casa del Biscotto distribuerar sina produkter genom ett eget försäljningsnät som har varit aktivt i många år över hela landet, med hjälp av lokala distributörer för att nå de viktigaste italienska provinserna). Bland de typiska sicilianska produkterna producerar vi även: Enkla mandelkakor, aromatiserade med essens av sicilianska citrusfrukter och fyllda med pistage-, apelsin- och citrongrädde.
I tre generationer har vi varje dag gett er söta stunder med våra kakor som bakas dagligen med samma passion och omsorg som förr. Morgonkakorna, snurrorna, småkakorna, tricottorna, taralle, savoiardi, de fyllda med fikon och mandlar, bauletti, burrì, droppande, cookies, mandorlotti, reginette, fullkorns-cruscolotti och pancacao är enkla och genuina produkter som kommer från vårt personliga urval...
Italien, Monsummano Terme (pt)-Italie
Vi producerar dadelsylt, extra sylt baserad på dadlar, dadelmjöl och dadelextrakt (utan tillsatt socker, utan aromer, utan färgämnen... 100 % naturligt) i Italien på en ISO-certifierad anläggning. Vi producerar även fyllda kakor med dadelsylt, chokladfyllda med dadelsylt och andra läckerheter...
Italien, scanno
...VÅR VERKSAMHET HAR EN GAMMAL TRADITION - SEDAN 1970 UNDER NAMNET MR. GINO DI MASSO - SOM GRUNDADE EN FÖRENING ÅR 1985 TILLSAMMANS MED FRU MARIA, HANS FRU, OCH DERAS TRE BARN: GIULIO, ANSVARIG FÖR FÖRSÄLJNING, ANGELO OCH ALESSANDRO INOM PRODUKTION. VÅRA PRODUKTER ÄR: PAN DELL'ORSO, PANETTO, KAKOR, FYLLDA PASTA, SCANNESE, LA CERASELLA, FROLLINE, KAKOR MED FARRO - TRADITIONELLA ITALIENSKA SÖTSAKER - PANETTONI, COLOMBE, NONNA ANGELAS FOCACCIA, MOSTACCIUOLI, AMARETTI DI SCANNO, FERRATELLE.
Italien, Somma Vesuviana
Vi producerar sötsaker för alla högtider, typiska napolitanska sötsaker som pastiera, struffoli osv. Vi gör också mandelmassa, torra och fyllda kakor. Leveranser över hela Italien.
Italien, Tocco Da Casauria
... respekt för den mest autentiska abruzzesiska traditionen. Vi tillverkar främst produkter från den abruzzesiska traditionen med råvaror av hög kvalitet. Vår produktion fokuserar på krispiga ferratelle, mjuka och fyllda med choklad eller Montepulciano-druvsylt. Vi tillverkar också krispiga cantuccini, strikt hantverksmässiga mjölk-kakor av skurna typer, savoiardi och mormors kakor. Vi har blivit belönade på Conad Adriaticos showroom som de bästa produkterna som finns tillgängliga.
... FANTASTISKA. Denna underbara by, omgiven av grönska, S. Arcangelo, består av byar vars namn Bebba har döpt kakorna efter. Vi förbereder kakor med likörvin, vin från Boldrino, med chokladbitar insvepta i rörsocker, fyllda med karamelliserad pumpa, karamelliserade äpplen och sultanrussin, mörk choklad och chili-crème som försiktigt blandas ihop, cantucci och vår favoritkaka, den klassiska Frollino med ett starkt men enkelt skal, kallad just IL SEMPLICIOTTO.
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play