Italien, Canelli
...Monoblocken 'RT-PK' är utformade för förpackning av flytande och tjocka produkter, såsom yoghurt, probiotika, mjölk, flytande grädde, såser, sirap och pålägg, i flaskor och burkar med plastkapslar med gängad skruv eller tryck. Maskinerna inkluderar: Fyllstation, enkel eller flerhuvud. Fyllningen sker med ett volymiskt system, genom roterande pumpar i rostfritt stål aisi 316, styrda av PLC och...
Portfölj (111)
Italien, Radicofani
...Ricotta är en biprodukt som erhålls från vasslen som blir kvar efter osttillverkning. För att få en mjukare och mer delikat ricotta berikas vasslen med tillsats av färsk mjölk och grädde. Produkten framställs genom att värma vasslen till en temperatur av cirka 80 °C och förpackas sedan i en termosvetsad behållare som väger cirka 2 kg. Utmärkt att njuta av som den är, samt med socker, choklad, alkermes och annat. I köket kan man göra utsökta desserter och även läckra salta rätter som ravioli och cannelloni fyllda med ricotta och spenat. Vikt på förpackningen ca 2,00 kg.
Portfölj (48)
Italien, Ferrazzano
...Gourmet hantverksmässig bredbar grädde med siciliansk pistage 35%. Utan mjölk och utan smakämnen eller färgämnen. En unik och äkta smak, med en oemotståndlig arom och helt hantverksmässig krämighet. Idealisk för frukost och mellanmål. Prova den för att fylla panettone och pandoro och för att försköna desserter. Med extra jungfruolivolja. Producerad i vårt laboratorium Ferrazzano...
Portfölj (2)
...Burrata, en ost med draget deg, produceras i Puglia, särskilt i staden Andria. Denna handgjorda degpåse som innehåller ett hjärta av Stracciatella är idag en av de bästa specialiteterna från Puglia. Ingredienser: Mjölk, grädde, salt, tryffel (3%) – eller gorgonzola, löpe, utan konserveringsmedel. Typer och Format HÅLLBARHET: 15 DAGAR Kod: BURRATP.
Portfölj (10)
Italien, Reggio Emilia
... vi också ett komplett utbud av proteiner från vassle och mjölk, inklusive: koncentrerade vassleproteiner Wpc (Whey Protein Concentrate), koncentrerade mjölkproteiner Mpc (Milk Protein Concentrate) och olika typer av kaseinat framställt med natrium-, kalcium- och kaliumsalter.
Portfölj (5)
Italien, Cadorago
...Produktion av mjölksyrabakterier, frystorkade eller frysta, för alla behov, med direkt och indirekt inokulering. Mjölksyrabakteriestarter för yoghurt, ostar (hårda, halv-hårda och mjuka), fermenterad mjölk, grädde, smör och alla tillämpningar inom mejerisektorn. - Lyofast består av frystorkade mjölksyrabakteriekulturer som är speciellt utformade för direkt inokulering under mjölkbehandling...
Portfölj (4)
Italien, Caltanissetta
... sträcker sig tillbaka till 1980, lyckas vi tillfredsställa smaklökarna hos dem som vill prova nya smaker och de som inte vill, med ingredienser och kombinationer som ger en perfekt balans på paletten. För att producera vår glass använder vi endast utvalda naturliga ingredienser som: färsk mjölk från Sicilien, färsk grädde, strösocker, pistagenötter och mandlar från Sicilien, italienska hasselnötter...
... endast vilda bär. Den vita myrten, en blandning av bär och blad som är mycket doftande och aromatisk, med en lätt bitter smak som gör denna produkt unik i sitt slag. Dessutom kan vi räkna in bland våra produkter mandelkrämen, som är skapad av en kombination av aromer och en bas av grädde, mjölk och socker som gör denna produkt mycket speciell. Filu e ferru-krämen, å sin sida, är en kombination av...
Italien, Jesi
... Trilobata och Pistacchio di Bronte. Vi använder inte billiga hydrerade vegetabiliska fetter utan endast färsk grädde. För att hjälpa miljön försöker vi köpa råvaror från företag med korta avstånd: Tre Valli, Monaldi, Ortofrutta, Fiorente, Trionfi Honorati, Gastreghini. Våra skedar, liksom många av behållarna (koppar, etc.), är tillverkade av återvunnet material och är helt biologiskt nedbrytbara.
Italien, Schio
...leben...), mjölkmottagningslinjer (rengöring, avluftning, mätning, kylning), degasatorer/deodorisatorer för mjölk och juicer (med aromåtervinningssystem), processautomation (även på befintliga anläggningar för modernisering), kompletta anläggningar för produktion av drycker baserade på koncentrerad juice, nyckelfärdiga anläggningar för mjölkprocessen (produktion av drickmjölk, grädde, smör, ost, yoghurt...), kompletta anläggningar för vassleprocessen, anläggningar för produktion av mjölkbaserade drycker, kaffe (cappuccinodrycker osv.), anläggningar för öltillverkning.
Italien, Scandolara Di Zero Branco
... som garanterar absolut hygienisk säkerhet och bevarar smaken och egenskaperna hos färsk frukt över tid. Våra homogeniserade flytande blandningar, bestående av mjölk, socker och grädde i noggrant avvägda proportioner, är lämpliga för glass med användning av maskin för soft-ice. Vi har också en specifik produktlinje med pulver baserade på gelifierings- och emulgeringsmedel för varm eller kall...
Italien, Pisa
I hjärtat av Toscana, nära Pisa, producerar Amedei högkvalitativ italiensk choklad från utvalda plantager. Stänger, Napolitains, Tryfflar och Praliner, Grädde. Mörk och extra mörk choklad, mjölk- och vit choklad, choklad med hasselnötter, med mandlar, med frukter och ganduja choklad, cru monorigin choklad. Förutom klassikerna producerar Amedei Monorigin Cru Chocolate från enskilda...
Ariete Fattoria Latte Sano S.p.A., mjölken från Rom: ett företag specialiserat på produktion och bearbetning av färsk mjölk i Rom, färsk mjölk med hög digestibilitet, UHT-mjölk, yoghurt, grädde, smör, mozzarella, ricotta, caciotta, appassite, grana padano, mjölk- och chokladpudding, mjölk av hög kvalitet.