...Grana Padano DOP produceras i det historiska skyddade ursprungsområdet, tack vare bidraget från medlemmarna i provinserna Mantova och Brescia, de två viktigaste för produktionen av denna DOP. Finns i olika storlekar och lagringar som sträcker sig från ett minimum av 10 månader upp till 20 månaders mognad.
Italien, Misano Adriatico
...Il Grana Padano DOP på 1 kg är en italiensk hårdost, producerad i områdena Lombardia, Piemonte, Trentino-Alto Adige och Veneto. Garanti att den är gjord med färsk mjölk och lagrad i minst 9 månader, är det en ost med en rik och mjuk smak. Idealisk för att komplettera antipasti eller som ingrediens i pastarätter och ris.
Portfölj (200)
Italien, MILANO
...Grana Padano D.O.P. har alltid varit den främsta produktionen hos Caseificio Zucchelli, som är en av de 12 grundarna som 1954 skapade "CONSORZIO DI TUTELA DEL GRANA PADANO", som idag representerar den största D.O.P. i världen. KG 33,620 HEL FORM VIKT PRIS PER KG EURO 7,00 UTGÅNGSDATUM 09/08/255 MINIMI BESTÄLLNING 50 HELA FORMER...
Portfölj (229)
Italien, Giuliano
...Mjöl "00", vatten, moderjäst (naturlig jäst från "O" typ mjukt vetemjöl i pulverform, jäst, maltade spannmålsmjöl), salt, solrosolja, olivolja, potatis, rökt scamorzaost, lök, grana.
Portfölj (129)
Italien, Imperia
...Calvi Genovese Basil Pesto DOP är tillverkat enligt det äkta liguriska receptet. Det innehåller faktiskt extra jungfruolivolja, basilika odlad i Ligurien (Basilico Genovese DOP), pinjenötter, vitlök och Grana Padano. Jämfört med hemlagad pesto tillsätts endast citronsyra (syra) och askorbinsyra (antioxidant). Inga cashewnötter, vetegroddar eller andra ingredienser som är främmande för den...
Portfölj (44)
... form med en något konvex sidokant – eller kant. En cylindrisk form med en diameter på 35 till 45 cm har en minimi vikt på 24 kg. Under produktionen avskummas mjölken först och blandas sedan med kalvmjölk; den resulterande ostmassan värms upp till en temperatur av 53°-56°, och därför definieras Grana Padano som en kokt pastaost. Ostmassans korn får sedan vila för att komprimera, och därefter placeras de i formar där de får stå i minst två dagar.
Portfölj (10)
Italien, Codogno
...Grana Padano DOP är en hård, kokt och långsamt mognande ost. Den produceras i Po-slätten, med råmjölk från friska kor som just har mjölkats. Det är en italiensk ost med skyddad ursprungsbeteckning (DOP). Detta innebär att alla tre grundläggande faser av produktionskedjan: uppfödning, omvandling av mjölk till ost och lagring måste ske i ursprungsområdet; alltså endast mjölk och italiensk tradition...
Portfölj (4)
... maskin, drivs med 380V. Levereras komplett med: Last- och lossningsrullband (n° 6 ostar av typen Parmigiano och grana både vid in- och utmatning). Skyddshölje för fullständig skydd av maskinen. N° 10 borstar för sidorrengöring av ostarna. N° 10 borstar för överrengöring av ostarna. N° 10 små borstar för sidorrengöring av ostarna. N° 2 nycklar för byte av borstar. N° 1 dammsugare komplett med filter, för sugning av ostdammet.
Portfölj (47)
Italien, Brusaporto
...”Scarpinòcc” är en traditionell specialitet och symbolen för den kulinariska historien i byn och invånarna i Parre, en kommun i den höga Valle Seriana i provinsen Bergamo. Namnet hänvisar till formen som vagt påminner om de hantverksmässiga tygskorna som användes fram till för några decennier sedan, som byns kvinnor sydde för sina familjer. Färsk pasta med en mager fyllning baserad på grana...
Portfölj (10)
Italien, Parma
La Greci Parma är ett historiskt företag i "Food Valley", känt inom området för färsk och fryst gastronomi riktad mot detaljhandeln och professionella inom restaurangbranschen. Företaget säljer Parmigiano Reggiano, lagrad i Greci General Warehouse som ägs av företaget självt. Det ansvarar också för försäljning av kött från gårdar i provinsen Parma, slaktat under veterinärkontroll.
Portfölj (4)
Italien, Cadorago
...Sacco System, ett företag specialiserat på produktion av mjölksyrabakterier för mejeriindustrin, producerar en serie frystorkade och frysta mjölksyrabakterier som är specifikt utformade för produktion av hårdost, särskilt för ostar med en fuktighetsprocent på 56% av den icke-feta torra substansen: - Grana Padano - Emmental - Gruyere - Comtè - Hård Pecorino Besök webbplatsen https://www.saccosystem.com/ för att ladda ner broschyrerna!
Portfölj (4)
Italien, Sant'ilario D'enza
... producerar vi även ekologisk Parmigiano Reggiano, den certifierade "Prodotto di Montagna" och slutligen "Solo di Pezzata Rossa Italiana". Vårt sortiment av ostar är brett och varierat: bland de mest älskade DOP-ostarna erbjuder vi faktiskt Grana Padano och Pecorino Romano, vi erbjuder även färska ostar som mozzarella di bufala och burrata samt lagrade ostar som även passar vegetarianer, som Spinoro...
Italien, Soragna
Sarca, baserad i Soragna, arbetar med att vakuumförpacka i Cryovac, termoformad och med modifierad atmosfär i plastfilm och påse med hårda och halvhårda ostar, Parmigiano Reggiano och Grana Padano. Organisation för transporter i Italien och utomlands med lastning av containrar, groupage, montering, lagringstjänster och fraktplattformar.
Italien, Busto Arsizio
La Castellanza spa sysslar med produktion och distribution av mejeriprodukter och ostar, inklusive mozzarella, burrata, taleggio, quartirolo, primosale, ricotta, burro, mascarpone, provolone, parmigiano reggiano, grana padano, gorgonzola, av ren get och många andra läckerheter, alltid med enbart färsk mjölk. En av våra specialiteter är getostar, som har en överlägsen digestibilitet jämfört med andra ostar. Vi producerar också smör och mascarpone av högsta kvalitet.
Italien, Gambasca
... Parmigiano Reggiano, Grana Padano, Pecorino Romano, Mozzarella di Bufala Campana, Burrata, Gorgonzola och mycket mer. Vår kunskap om marknaderna och förmågan att identifiera och tolka kundernas behov gör att vi kan ge råd till kunden och hjälpa dem att växa och få kunskap om produkterna, presentationen, skärningen, förvaringen och kombinationerna. Vi når hela Piemonte och Ligurien med vår kyltransportflotta och har en organisatorisk struktur för internationella leveranser.
Italien, Reggio Emilia
...La Montanari & Gruzza spa, beläget längs via Emilia mellan Reggio Emilia och Parma, är producent av gräddsmör med en oemotståndlig smak, eftersom det samlas in från mer än 150 mejerier som producerar Parmigiano Reggiano. Förutom att erbjuda alla möjliga smörvarianter är företaget också lagringsspecialist för Parmigiano Reggiano (som de även producerar) och Grana Padano, som säljs både i hela...
Italien, Terlizzi
I många år har vi varit grossister av charkuterier, ostar och torkad fisk. Vi förser restauranger, hotell och charkuterier i hela Italien och utomlands. Om du letar efter att köpa charkuterier och ostar i grossistled för att sälja dem i din verksamhet, kommer du att hitta verkligt konkurrenskraftiga priser hos oss. Produkterna vi säljer är främst typiska produkter från Apulien, men du hittar även nationella produkter från alla regioner och kända märkesprodukter som till exempel Grana Padano.
Italien, Cosio Valtellino
Bongetta Formaggi är specialiserat på lagring och portionering av italienska ostar och mer därtill. Vi kan erbjuda ett komplett paket av ostar: Grana Padano Dop och Parmigiano Reggiano Dop i olika lagringar, portioner och rivna varianter. Många italienska DOP:er: Il Taleggio Dop, Gorgonzola Dop, Asiago DOP, Montasio DOP, Casera DOP, Bitto DOP, Bufala DOP, Pecorino Romano DOP, Fontina DOP, Quartirolo DOP, schweiziska ostar, hårda ostar, mjuka ostar, get- och fårost, Provoloni, unga, semi- och superlagrade mjölkostar.
Italien, San Severo
LA NEW GENERATION SNACK ÄR ETT NYTT FÖRETAG SOM HAR UTVECKLAT EN NY PRODUKT, PATITOKI, ETT UNIKT SNACK I SIN SLAG. DET FINNS 24 OLIKA SMAKER: (VIVACE PAPRIKA, CAMPAGNOLA, KLASSISKA, DELIKATA, CONTADINA, RUCOLA OCH GRANA, PESCATORE, KYCKLING, TEXAS KYCKLING, SKOGSSMAKER, SICILIANA, MEXIKANSKA, ROSTAD POTATIS, BACON, BARBECUE, MEDITERANEA, WURSTEL, PUGLIESI, SVARTA OLIVER, PEPPAR OCH ROSMARIN...
Italien, Vigonza
... och DOP-produkter, där vi erbjuder ett brett urval av ostar och charkuterier såsom: GRANA PADANO lagrad över 30 månader, SPECK, SOPRESSA VENETA, ASIAGO, BRESAOLA. Dessutom är vi redo och tillgängliga för att hjälpa en kund att hitta en produkt som de har ätit i Italien och utomlands men inte kan hitta. Alla medarbetare på TIP & IT är alltid tillgängliga för att ge utförlig information om de...
...I 40 år har Latteria Sociale Sant'Angelo specialiserat sig på produktion av Grana-ost. Hemligheten bakom ostenas godhet ligger i det noggrant utvalda mjölken av hög kvalitet och säker härkomst, i enlighet med hygieniska normer och i den ständiga teknologiska utvecklingen av produktionsavdelningen. Förutom produktionen säljer Latteria Sociale Sant'Angelo även utmärkt GRANA PADANO typisk för...
Italien, Cesenatico
Terre di Romagna Rika på Traditioner, Passioner och Smaker föddes Pastificio La Fenice, där användningen av råvaror för produktion är av grundläggande betydelse för att upprätthålla hög kvalitet. Bland de viktigaste och mest använda råvarorna finns Certifierad Romagnolmjöl och Semola från Altamura, Parmigiano Reggiano och Grana Padano, båda DOP, samt ägg uteslutande från italiensk produktion. Vi har möjlighet att producera både färskpasta i ATM och IQF fryst pasta. Italiensk smak, passion för kvalitet och det bästa på bordet. Det är vad Pastificio LA FENICE står för.
Italien, Milano
... produktionskonsortier av typiska italienska och utländska produkter såsom Parmigiano Reggiano, Grana Padano, konserverade livsmedel, extra jungfruolivolja med mycket låg syrahalt, italiensk och spansk skinka (jamon iberico), bresaola, fryst fisk (argentinska räkor). Genom att marknadsföra produkter som är reserverade för nischmarknader har vi skapat en lojal kundbas av specialiserade distributörer både i Italien och...
Italien, La Spezia
Företag specialiserat på produktion av livsmedelssåser, framför allt Pesto DOP, vi har varit verksamma på marknaden sedan 60-talet. Passion och tradition är företagets filosofi. Vi producerar färska såser med naturliga ingredienser i olika format, både engångsförpackningar och i KG. Vi är IFS-certifierade och leverantörer till Coop Nord Ovest, Coop Adriatica, Conad, PAC 2000 och hela Basko-gruppen. Vi befinner oss i östra Ligurien, i slätten där DOP-basilika odlas och tillsammans med detta använder vi Grana Padana DOP och våra leverantörer är alla IFS- och BRC-certifierade.
Italien, Bagnolo San Vito
...L'Albero del Latte är ett företag som distribuerar italienska livsmedelsprodukter och drycker. Inom livsmedelssektorn arbetar vi med marknadsföring av produkter som: Ostar: Grana Padano, Parmigiano Reggiano, Pecorino Romano, Taleggio DOP, Gorgonzola dolce och piccante, scamorza affumicata, Caciocavallo Skinkor: prosciutto San Daniele, prosciutto di Parma, prosciutto Nazionale, prosciutto mec...
Portfölj (2)
Italien, Desenzano Del Garda
Konsortium för Skydd av GRANA PADANO Ost...
Produktion av Grana Padano D.O.P.
Espresso Kaffe Varma, kalla drycker för små och stora samhällen...
Italien, Montella
... med ruccola, grana och balsamvinäger, till grillad fisk. Från linguine med hummer till rödspätta med potatis och svarta oliver. Oumbärliga, under vinterperioden, är även kastanj- och kantarellsoppor, kantarell- och tryffelpajer, samt semifreddo med kastanjer från Montella IGP. Vinlistan, resultatet av en ständig forskning, syftar till att upptäcka de mest intressanta verkligheterna inom den...
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play