Italien, Maruggio
Tenute Bruno är visitkortet för ett område som framkallar produktionen av olivolja och vin, beläget i södra Italien i kommunen Maruggio. Företaget omfattar en yta där olivlundar och vingårdar behandlas i enlighet med de striktaste ekologiska jordbruksmetoderna. De imponerande gamla olivträden dominerar scenen med sina unika "vridna" stammar, och vinrankorna växer delvis under det gamla systemet av...
Portfölj (8)
Italien, Noci
...Caciocavallo är en halvlagrad ost med elastisk pasta, som är tillverkad uteslutande av komjölk och traditionellt formas för hand. Namnet "caciocavallo" kommer från att denna produkt lagras i par "över" träbalkar i minst 45 dagar. Osten har en intensiv gul färg, en krämig konsistens och en mild men något intensiv smak, utmärkt att avnjuta ensam eller med bröd, även grillat, eller tillsammans med ett utmärkt glas vin från Apulien.
Portfölj (10)
... särskilt provinsen Taranto (Sava, Manduria, Martina Franca) som noggrant och omsorgsfullt har valts ut; särskilt: kakor, friser, taralli, spannmål, baljväxter, nötter, inlagda grönsaker, honung och lokalt vin från Manduria och Sava.
Italien, Cerignola
... vin med en hög entreprenörskap. Alltid uppmärksam på marknadens och sina kunders behov, både nationella och internationella, har företaget dessutom uppnått de viktiga och prestigefyllda internationella certifieringarna BRC Food, IFS och ICEA Ekologisk. De viner som hanteras speglar främst själen och kulturen i Apulien, från Tavoliere till Salento, till Taranto, men det saknas inte heller druvor från Benevento, Abruzzo och Sicilien. Olika linjer för att möta behoven hos hela kundbasen, från bordsvin till mer exklusiva viner, som vår linje "Tenute villa dei pini".
Italien, Corato
Import och export av extra jungfruolivolja, vin, pasta, mjöl för mänsklig konsumtion, leveranser till detaljhandelskedjor, produkter från italiensk produktion i Apulien.
Italien, Francavilla Fontana
Agriturismo Tredicina i Brindisi är synonymt med hälsosamma och autentiska smaker. Menyn som erbjuds av restaurangen består helt och hållet av rätter som är tillagade enligt de ursprungliga recepten från Apulien, med ingredienser som odlas, uppföds eller produceras inom gården. Olja, vin, grönsaker, rotfrukter, bröd, charkuterier, kött, frukt och sylt är kännetecknen för en agriturismo som uppskattas för sin historia, sina värderingar, sina läckerheter och det välbefinnande den väcker.
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play