Italien, Sant'ilario D'enza
Vi på DalterFood Group har i över 45 år med passion ägnat oss åt urval, portionering och förpackning av de bästa italienska DOP-lagrad ostar och andra italienska delikatesser, som vi distribuerar över hela världen. Först och främst vår stolthet, Parmigiano Reggiano, som vi producerar på kullarna i Appennino Reggiano i våra två mejerier: Caseificio Colline del Cigarello och Canossa (matrikel nr 320...
Portfölj (6)
...Modellen ROCK 20 är en semi-automatisk skärare för hård och halv-hård ost. Den möjliggör att skära osten i skivor av anpassade storlekar. Modellen Rock 20 gör det möjligt att anpassa både storleken på bitarna (t.ex. 700 g, 1-2-4 kg…) och typen av snitt. Följande tillbehör finns på begäran för att anpassa skärningen: Slät kniv: lämplig för skärning av hårda och halv-hårda ostar; Cylindrisk...
Portfölj (47)
Italien, Noci
...Provolone stagionato är en lagrad ost av filad deg, som är tillverkad uteslutande av komjölk, traditionellt bearbetad och formad för hand, och som lagras i cirka 9 / 12 månader. Den har en gul färg med en mycket krämig konsistens, hård på utsidan och en mycket intensiv och något kryddig smak, utmärkt att avnjuta även i flisor eller tillsammans med ett utmärkt glas vin.
Portfölj (10)
Italien, Codogno
...Grana Padano DOP är en hård, kokt och långsamt mognande ost. Den produceras i Po-slätten, med råmjölk från friska kor som just har mjölkats. Det är en italiensk ost med skyddad ursprungsbeteckning (DOP). Detta innebär att alla tre grundläggande faser av produktionskedjan: uppfödning, omvandling av mjölk till ost och lagring måste ske i ursprungsområdet; alltså endast mjölk och italiensk tradition...
Portfölj (4)
Italien, Marciano Della Chiana
...Pecorino Toscano DOP Stagionato är en traditionell ost, kännetecknad av en hård pasta gjord av pastöriserad fårmjölk, med tillsats av löpe och salt. Pecorino Toscano DOP Stagionato har en minimi lagringstid på 120 dagar och är lämplig för att berika rätter från den italienska traditionen.
Portfölj (10)
...Indikerad för livsmedelsbutik är den idealisk för att riva stora mängder hård ost, bröd, nötter och kakor. Den har en stor skål för insamling av riven produkt som helt täcker utgången, vilket förhindrar spridning av produkten. Dessutom förhindrar det speciella skyddssystemet med galler, som är i kontakt med rullen, att den rivna produkten blockerar utgången; den uppfyller perfekt de senaste CE-normerna. MOTOR: HP 1 400V 50Hz trefas varv 1390 230V 50Hz enfas varv 1410 MÅTT: 340x312x h370 VIKT: Kg 16.5 trefas - Kg 19 enfas RIVRULL I INOX TIMPRODUKTION: Kg 50...
Portfölj (8)
Italien, Zanè
Gran Moravia är en hård, ekologisk och långlagrad ost, resultatet av vår familjetradition som sträcker sig över två århundraden, under vilka kärleken till arbete och goda saker har förts vidare. Gran Moravia-osten är synonymt med kvalitet, smak och passion. Känd främst i formen av hård bordost, tack vare sin typiska korniga konsistens, kan den enkelt användas riven (riven ost) för att smaksätta...
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play