Grekland, Thessaloniki
...Med smak av hård ost Med vegetabiliska fetter Lågt kolesterol- och mättat fettinnehåll...
Portfölj (22)
Frankrike, Collégien
SPSI är en fransk designer och tillverkare av utrustning för bageri och konditori, känd för sina innovativa maskiner, särskilt "dresseuses/pocheuses", "fonceuses à tartes" och "tables vibrantes". Designade och monterade i Frankrike, de har märkningen "Origine France Garantie", vilket är en garanti för kvalitet och hantverksskicklighet. Företaget syftar till att underlätta de repetitiva uppgifterna...
Portfölj (15)
Slovakien, Košice
... smakupplevelse. Denna ost tillverkas med traditionella metoder för att säkerställa högsta kvalitet och äkthet. Dess mångsidiga natur gör den till en favorit bland ostälskare, och erbjuder oändliga möjligheter för läckra måltider och snacks. Den rika och smakfulla smaken av Trappista brick cheese förbättrar smaken av varje rätt, vilket gör den till ett måste i din ostsamling.
Portfölj (64)
Polen, Warszawa, Poland
...Gouda är en nederländsk gul ost gjord av komjölk. Det är en lagrad (semi) hård typ av ost. Produkten finns tillgänglig som en block eller kub inslagen i folie med gul eller röd färg. Gouda kännetecknas av en mild smak som blir starkare med längden på mognadsprocessen. Smaken är mild, mjuk och aromatisk med en delikat eftersmak av pastörisering som kan vara något sur eller kryddig. Den har en fast...
Portfölj (278)
Italien, Sant'ilario D'enza
Vi på DalterFood Group har i över 45 år med passion ägnat oss åt urval, portionering och förpackning av de bästa italienska DOP-lagrad ostar och andra italienska delikatesser, som vi distribuerar över hela världen. Först och främst vår stolthet, Parmigiano Reggiano, som vi producerar på kullarna i Appennino Reggiano i våra två mejerier: Caseificio Colline del Cigarello och Canossa (matrikel nr 320...
Portfölj (6)
Tyskland, Balingen
... - Industriell livsmedelsbearbetning Höjdpunkter – Skära, fackla eller stapla nästan alla typer av korv och ost - oftast helt utan förfrysning – Effektiv produktion genom enkelt handhavande, platsbesparande design och snabba produktbyten – Perfekt målviktskontroll med skivspecifik tendensreglering – Arbeta hygieniskt: genom den automatiska produktionen minskas kontakten med skärmaterialet, vilket sänker bakterierisken...
Portfölj (190)
Tyskland, Neubeckum
A·S·T·A eismann GmbH är din partner för skräddarsydda lösningar. Från planering till driftsättning och vidare får du allt från oss! Genom optimal implementering av mekanisering och nödvändig användning av automatisering kan vi erbjuda dig ett optimalt pris-prestandaförhållande.
Portfölj (8)
...Modellen ROCK 20 är en semi-automatisk skärare för hård och halv-hård ost. Den möjliggör att skära osten i skivor av anpassade storlekar. Modellen Rock 20 gör det möjligt att anpassa både storleken på bitarna (t.ex. 700 g, 1-2-4 kg…) och typen av snitt. Följande tillbehör finns på begäran för att anpassa skärningen: Slät kniv: lämplig för skärning av hårda och halv-hårda ostar; Cylindrisk...
Portfölj (47)
Österrike, Königsdorf
...{"MICROBIOLOGICAL":{"Salmonella":"ND i 25 g","Listeria":"ND i 25 g","E.coli":"<10 org per g","Coliform":"<100 org per g","Coagulase +ve staphylococci":"<100 org per g"},"Origin":"Kreatur","Weight (kg)":"25","Additives":"Salt","Processing Type":"Steriliserad","Shape":"Block","Fat Content (%)":"45-48","Color":"Ljus Gul","Type":"Hård Ost","Packaging":"Påse, Bulk, Portionspåse","Cheese Type":"Mozzarella","Shelf Life":"24 Månader","CHEMICAL":{"Moisture":{"Minimum":"42%","Maximum":"45%"},"Average Salt":"0.7-1.2%","Fat":{"Minimum":"45%","Maximum":"48%"}}}...
...Hantverksmässigt tillverkad i Portugal med mjölk från våra kor, precis som alla våra ostar, är vår D'Origem-ost lagrad i en månad. Dess konsistens är semi-hård och smaken är intensiv. Vikt: 0,8 kg Vikt: 1,2 kg...
Portfölj (21)
Frankrike, Paris
... eller helt enkelt som en daglig belöning för alla vuxna hundar. Idealisk för alla hundar och valpar över 4 månader, varje godbit har en perfekt balans, varken för hård eller för mjuk, i form av små smakfulla bitar som är 100% läckra! Hundens vikt: 5 kg max På menyn: Ost Analytiska beståndsdelar: Råprotein 65,0% / Råfett 9,5% Kuhmjölk: biprodukter Tuggnivå: Nivå 1 - Liten tuggar...
Portfölj (115)
Ungern, Celldömölk
Välkommen till ÁRIK 21 - AGRO KFT, ett privat handelsföretag med huvudkontor i Budapest, Ungern. Vårt åtagande är att erbjuda oöverträffade affärslösningar till kunder världen över. Vi specialiserar oss på att erbjuda kvalitetsprodukter med varumärken till överkomliga grossistpriser, vilket tillgodoser företag av alla storlekar. Som komplement till detta säkerställer vår sömlösa logistik punktliga...
Portfölj (48)
Belgien, Nivelles
Historien om ChèvrArdennes börjar på 70-talet, med en innovativ idé: skapandet av en experimentell fabrik dedikerad till produktionen av getost. Det är i Bastogne som projektet ser dagens ljus, mitt i hjärtat av de belgiska Ardennerna. Fabriken tas sedan över av Vache Bleue och drar nytta av expertisen och kunnandet från familjen Loicq. År 2005, fortfarande under ledning av Loicq-gruppen, etablera...
Frankrike, LANGEAIS
...Servi Doryl erbjuder mer än 40 olika kombinationer av raster och perforeringar, vilket ger skräddarsydda lösningar för varje ostsort. Formarna och presslocken designas och tillverkas efter mått. OSTTYPER: Alla typer av pressad och halvpressad ost: Emmental, Gouda, Vacherin osv. DIMENSIONER: - Från Ø 80 till Ø 800 mm - Från 200x100 mm till 1000x1000 mm - Andra format på begäran OSTVIKT: Från 200 g till 120 kg...
Portfölj (68)
Österrike, Schwarzach
...Österrikisk Premium Ost- och Korvbutik. Alpen Sepp International. Konstgjorda ostar av hömjölk. Upptäck österrikiska alpinprodukter - bergsost, alpinost, halvfast ost, torr eller hård korv.
Portfölj (1)
Belgien, Plombières
...Söt vasslepulver är ett pulver som har genomgått spraytorkning och har en fritt flytande karaktär. Det produceras genom att avlägsna vatten från flytande söt vassle, vilket är en betydande biprodukt som erhålls vid produktionen av hård ost. *mer standardiserade produkter finns tillgängliga...
Portfölj (10)
Frankrike, Auros
Grundat 2002, är MAISON VOISINE ett familjeföretag. Vi är tillverkare och grossist av hantverksprodukter från Aquitaine. MAISON VOISINE grundades för att skapa ett verktyg för lokal och regional distribution med bra anpassad kylutrustning. Företaget erbjuder direktleveranser till våra kunder som slaktare, charkuterister och livsmedelsbutiker. Med rötter i flera generationer av uppfödare, slaktare ...
Portfölj (31)
Tyskland, Lennestadt
1956 grundade Hubert Deimel 'Hubert Deimel Hushållsvarufabrik'. Den 'Famos'-potatisskalaren tillverkas. Produkten blir en storsäljare och utgör grunden för företagets framgångsrika utveckling. Idag heter företaget Westmark GmbH och har mer än 2.500 artiklar i sitt sortiment. Som en specialiserad partner till handeln erbjuder Westmark en portfölj av praktiska restaurang- och köksredskap samt hushå...
Portfölj (186)
Italien, Noci
...Provolone stagionato är en lagrad ost av filad deg, som är tillverkad uteslutande av komjölk, traditionellt bearbetad och formad för hand, och som lagras i cirka 9 / 12 månader. Den har en gul färg med en mycket krämig konsistens, hård på utsidan och en mycket intensiv och något kryddig smak, utmärkt att avnjuta även i flisor eller tillsammans med ett utmärkt glas vin.
Portfölj (10)
...Hård ost gjord av råmjölk med minst 45% fett i torrsubstans; traditionellt hantverksmässigt tillverkad; lagrad i minst 3 månader Smak: fint kryddig till aromatisk, lätt nötaktig Fettinnehåll: 50% Smak: fint kryddig till aromatisk, lätt nötaktig...
Portfölj (9)
Turkiet, Istanbul
...Tulum Peyniri bär med sig de unika egenskaperna från varje region. Mezopotamiska jorden - İzmir Tulumu är hård, mognar med salt och blir vackrare ju längre den får vila, den släpper saltet och spåren av saltet visar sig i osten som porer. Vi rekommenderar att du låter osten stå i några minuter efter att du tagit ut den ur kylskåpet, innan du skär den med en ostkniv. Den är tillverkad av 100% komjölk.
Portfölj (5)
Italien, Codogno
...Grana Padano DOP är en hård, kokt och långsamt mognande ost. Den produceras i Po-slätten, med råmjölk från friska kor som just har mjölkats. Det är en italiensk ost med skyddad ursprungsbeteckning (DOP). Detta innebär att alla tre grundläggande faser av produktionskedjan: uppfödning, omvandling av mjölk till ost och lagring måste ske i ursprungsområdet; alltså endast mjölk och italiensk tradition...
Portfölj (4)
Italien, Marciano Della Chiana
...Pecorino Toscano DOP Stagionato är en traditionell ost, kännetecknad av en hård pasta gjord av pastöriserad fårmjölk, med tillsats av löpe och salt. Pecorino Toscano DOP Stagionato har en minimi lagringstid på 120 dagar och är lämplig för att berika rätter från den italienska traditionen.
Portfölj (10)
...Indikerad för livsmedelsbutik är den idealisk för att riva stora mängder hård ost, bröd, nötter och kakor. Den har en stor skål för insamling av riven produkt som helt täcker utgången, vilket förhindrar spridning av produkten. Dessutom förhindrar det speciella skyddssystemet med galler, som är i kontakt med rullen, att den rivna produkten blockerar utgången; den uppfyller perfekt de senaste CE-normerna. MOTOR: HP 1 400V 50Hz trefas varv 1390 230V 50Hz enfas varv 1410 MÅTT: 340x312x h370 VIKT: Kg 16.5 trefas - Kg 19 enfas RIVRULL I INOX TIMPRODUKTION: Kg 50...
Portfölj (8)
... en lång tid, samt för att hämma tillväxten av olika bakterier och mikroorganismer i största möjliga utsträckning. Därigenom förlängs hållbarheten eller livslängden för maten. Modell: WEA-450 Max film bredd: 450mm Max film diameter: 300mm Behållarens djup: ≤150mm Spänning: 3.5~6KW Effekt anpassa: 380V(220V)50/60H, 3p Förpackningshastighet: 1~3 varv/min Övergripande storlek: 1365X1080X1570 Nettovikt: 485kg Luftkompressor: 0.6-0.8(Mpa) Förpackningstyp: MAP Behållarmaterial: Hård låda, aluminiumlåda, papperslåda, skumlåda, hård låda, aluminiumlåda, papperslåda, skumlåda...
Portugal, Vale De Cambra
...Lagrad ost, med hård pasta och vit färg, med hård och vit eller rödaktig skorpa, belagd med färgämne. Har en uttalad och kristallklar smak och arom. Försäljningsformat: Från 75g till 1,5Kg (Standard: ± 1,2Kg / ± 0,5Kg) Cylindrisk form (typ Tallrik)...
Portfölj (4)
Schweiz, Worb
...BAMINOX doserings- och pressystem för halvfast och hård ost i block- eller brödformat har länge bevisat sin effektivitet i praktiken. Deras fördelar...
Portfölj (4)
Nederländerna, Lopik
Kasi Food är producent av ostprodukter och växtbaserad ost skräddarsydd för sina B2B-kunder. Vi tillverkar bland annat färskost, växtbaserad mjuk och hård ost, färskost, smältostblock, pastöriserad ost, naturliga mejerismaker (EMD) och halvfabrikat för snacks- och vegetariska produkter. Vi kan differentiera oss utifrån utseende, smak och textur. Vår expertis ligger i att producera ett brett utbud...
Frankrike, Montmorot
...Morbier med skyddad ursprungsbeteckning AOC. Morbier med skyddad ursprungsbeteckning AOC. Franska hårdostar Comté AOP eller AOC. Våra ostar av komjölk är franska ostar av halvfast och hård typ. Vi marknadsför och exporterar våra pressade ostar, riven ost...
Portfölj (18)
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play