Italien, Formigine
...Gräset av korn, även känt som "barley grass", är den unga växten av korn (Hordeum vulgare). Det är rikt på klorofyll, vitaminer (som vitamin A, C och K), mineraler (såsom kalcium, järn och magnesium) och essentiella aminosyror. Gräset av korn uppskattas för sina antioxidativa egenskaper, potentiella antiinflammatoriska effekter och förmåga att stödja immunsystemet.
Portfölj (58)
...Rucola selvatica är en grön och flikig bladgrönsak. Med en bitter smak är den lämplig för viktkontroll. Dessutom, rik på fiber, kalcium, järn och vitamin C, passar den mycket bra som kryddning för pasta och som tillbehör till kött. Tillgänglig i förpackningar, påsar eller styrofoam i olika vikter.
Matchande produkter
Vild rucola
Vild rucola
Andra produkter
Koriander
Koriander
Portfölj (20)
Italien, Forlì
... veganska kosthållningar eftersom den utgör en viktig resurs för rikligheten av växtbaserat protein. Den består främst av fibrer och innehåller mineraler som kalcium, järn, fosfor och magnesium, vitamin C, vitamin A samt B-vitaminer och har ett högt proteininnehåll. I Centralamerika har denna livsmedel en gammal tradition och används främst i tillagningen av sötsaker och snacks, eller för att göra amaranto-popcorn, liknande majs, eller för att puffas.
Portfölj (50)
Italien, Pontecagnano Faiano
...Rucola har avlånga och flikiga blad, med en kryddig smak och typisk arom. Den är rik på kalcium, järn och vitamin C. Bland dess många hälsofördelar finns: en matsmältningsfrämjande, renande och stärkande effekt. Baby leaf-varietet. Möjlighet att använda den för att förbereda blandad sallad. Tillgänglig i svarta lådor eller termoplastade polystyrenlådor om 500 g och 1 kg.
Portfölj (10)
Italien, Pontecagnano
...Det är bra för att... Innehåller: vatten, mycket fiber, vitaminer B1, B2, B6 och C, mineraler som kalcium, järn, magnesium, kalium och koppar, mikroelement som selen, karotenoider. Vitamin C som stärker immunförsvaret och B-vitaminerna, som är bra för nerverna och huden. I köket passar kålrot för olika tillagningar, både rå och kokt. Vanligtvis kokas den förtjockade delen av stammen, men bladen innehåller tre gånger så mycket vitaminer. Så använd dem blancherade i saltat vatten, för att smaksätta omeletter eller soppor.
Matchande produkter
Rödbeta
Rödbeta
Andra produkter
Rucola
Rucola
Portfölj (2)
Italien, Lauro
...De naturliga, osaltade pistagenötterna är en verklig delikatess. De är varken saltade eller rostade och är därför ett extraordinärt naturligt botemedel för vår hälsa: bara 3 nötter om dagen räcker för att få i sig de viktigaste hälsofördelarna: vitamin A, B1, B2, B3, B5, B6, C, järn, fosfor, kalium och koppar. Dessutom är den skalade pistagenöten en mycket mångsidig ingrediens som används flitigt...
Portfölj (10)

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play