Italien, Formigine
...Shiitake (vetenskapligt namn Lentinus Edodes) är medicinska svampar som härstammar från Fjärran Östern. De är rika på proteiner, innehåller goda mängder vitamin D. En viktig källa till B-vitaminer och många mineraler, inklusive järn, kalium, fosfor, magnesium, kalcium och svavel.
Portfölj (70)
Italien, Capo D'orlando
... dessutom kalium, kalcium och fiber, alla viktiga näringsämnen för vår kropp. I KÖKET I köket kan Primizie-klementiner användas på många olika sätt. De kan ätas färska som snacks, användas för att göra juicer eller marmelader, eller läggas till sallader och rätter med kött eller fisk för en touch av sötma. De är också en utmärkt ingrediens för att förbereda bakverk och desserter. NUTRITIONELL INFORMATION När det gäller näringsvärden är Primizie-klementiner låga...
Portfölj (27)
Italien, Borgo Veneto Pd
...kalcium och magnesium. Kostfiber: Den är en bra källa till fiber, vilket är användbart för att förbättra matsmältningen. Antioxidanter: Innehåller antioxidativa föreningar, inklusive alfa-karoten, beta-karoten och beta-kriptoxantin, som hjälper till att bekämpa skador från fria radikaler. Hydrerande: Den har ett högt vatteninnehåll, vilket gör den hydrerande och perfekt för att upprätthålla...
Portfölj (18)
Italien, Milano
...Fettuccine är liknande tagliatelle, plattare och kortare. Denna "gröna" version med ärtmejl är en källa till proteiner och vitaminer (särskilt A och E, men även B1, B2, B9, C, K och folsyra). Gröna ärtor innehåller olika mineraler (kalium, järn, fosfor, kalcium, magnesium, svavel, natrium och zink) och är låga i fett. De är också rika på lösliga fibrer, stärkelse och socker och är en idealisk mat för vår kropp.
Portfölj (4)
Italien, Monterotondo
... mikronäringsämnen. Det är en mångsidig livsmedel med en verkligen behaglig, fruktig smak, en smak som ligger mellan röda frukter och choklad. Dessutom har den ett högt fiberinnehåll och är en källa till vitamin A, kalium, kalcium och järn. Löslig och med en karakteristisk lila färg, är den lämplig för användning i olika typer av degar och bakverk, från bröd till glass.
Portfölj (10)
Italien, Forlì
... och proteiner, och de kan förekomma i både vit och svart färg och kännetecknas av en intensiv arom. De ger en bra källa till kalcium, vitamin C, magnesium och kalium. Dessa små och delikata frön kan också läggas till infusioner och teer för en rikare och mer distinkt smak. De ekologiska vallmofröna är också goda att äta som de är, som ett mellanmål mitt på dagen eller före fysisk aktivitet. Vallmofröna är naturligt glutenfria, vilket gör dem utmärkta att inkludera i kosten för dem som lider av celiaki, men också för veganer och vegetarianer.
Portfölj (50)
Italien, Lauro
...såser, puddingar eller använda dem för att ge krispighet och smak till förrätter, fisk- och kötträtter. Dessutom är de verkligen värdefulla inom bakning och glassmaking eftersom de utgör en basingrediens i många skapelser, som krämer, glassar och tårtor. De skalade och rostade hasselnötterna, förutom att de är utsökta och oemotståndliga, är också fördelaktiga för vår kropp: de är rika på vitamin E, en antioxidant som är användbar för att förebygga vissa typer av cancer och är en utmärkt källa till fosfor, kalium, kalcium och proteiner.
Portfölj (10)
Italien, Casamassima
... regnvatten skapas, som om det vore en "magisk" process, vårt vatten Amata. Detta långsamma flöde ger ett rent oligomineralt vatten, rikt på kalium, magnesium och kalcium, idealiskt för kosthållningar med lågt natrium: en nödvändighet som endast den komplexa arkitekturen av naturen kan uppnå. Företaget verkar med full respekt för miljön genom att använda 100 % ren energi från förnybara källor, 100...
Portfölj (2)
Populära länder för denna sökterm