Italien, Trepuzzi
...24 timmars infusion leder till destillationen i traditionella stillverk av varje enskild botanisk ingrediens, inklusive enbär, johannesört, lakrits, koriander och framför allt havssallad, vilket kännetecknar den unika smaken. Blandningen görs uteslutande med rent källvatten. Efter 3 filtreringar utförs hela buteljeringen för hand. -Till ögat framstår den kristallklar och färglös -På näsan finns...
Portfölj (89)
Autospurgo: | Roma priser| idroambiente.net. Rm. ... #autospurgoroma Representerar ett ledande nationellt företag med säte i Rom som kan erbjuda sin mångåriga #erfarenhet #kvalitet. Spolning av avlopp, rensning av avlopp, sanering av avloppssystem i fokus. Akut tjänst för tömning av översvämmade utrymmen, spolning av avlopp: rensning av avloppsnät, sanering, videoinspektioner #provning #avlopp #rö...
Portfölj (10)
Italien, Abano Terme
VÄLBEFINNANDE FRÅN NATUREN: BIN, TERMALVATTEN OCH LÄKANDE VÄXTER ÄR KÄLLOR TILL VÄLBEFINNANDE I hjärtat av den regionala parken Colli Euganei möts de värdefulla gåvorna från bikupan av de antika termalvattnen i Abano, vilket skapar en kombination av tradition och innovation som resulterar i en exklusiv kosmetiklinje som syftar till att värdesätta det område där den föds. Naturliga produkter av h...
Portfölj (10)
Italien, Nave
...Doft I näsan ger den en behaglig doftbukett, söt och lätt, präglad av subtila citrusinslag av apelsin. Smak I smaken kompletteras apelsinen av kinin och kryddor, för en klunk som aldrig blir överväldigande, klassisk och uppfriskande. Ingredienser Kolsyrat källvatten, socker, surhetsreglerande medel, citronsyra, naturliga aromer inklusive naturligt kinin, safflor-extrakt, anthocyanin-färger från...
Portfölj (46)
Italien, Ponte Galeria
...Tillverkad i Japan med traditionell metod för naturlig fermentering, så skiljer sig Koikuchi-sojasåsen från de sojasåser som finns på marknaden, eftersom den inte produceras industriellt utan med den gamla ursprungliga metoden som innebär en lång fermentering, gjord med naturliga ingredienser: soja, vete, salt, rent källvatten och koji. Koikuchi Nipponia-sojasåsen har en balanserad umamismak, med...
Portfölj (8)
...Företaget ägnar sig främst åt odling av två apelsinsorter, Valencia och Navelina, samt clementiner. Tenuta di Lago d'Anice sträcker sig över 25 hektar bördig mark, rik på källvatten och gynnsam för ideala klimatförhållanden. Sedan 2005 har hela produktionen övergått till ekologiskt jordbruk. Företaget har under många år tillhandahållit naturlig gödsling av sin jordbruksmark genom...
Italien, Caldiero
Vedica har utvecklat effektiva, exklusiva och teknologiskt avancerade produkter med fullständig naturlighet i råvarorna, inklusive importerade växtextrakt från Indien som produceras enligt den tusenåriga traditionen. Vi har skapat en helt naturlig kosmetik där ingredienserna är helt funktionella för syftet, till och med när vi valde vatten har vi valt källvatten från bergen som endast är...
Italien, San Giovanni In Fiore
... av det Internationella Institutet för Snigeluppfödning i Cherasco (CN) och hedersordförande för den Italienska Snigeluppfödarnas Förbund. Utomhusuppfödning är en perfekt livsmiljö för sniglarna som främst livnär sig på färska växter som sås i speciella inhägnader och bevattnas med naturligt källvatten; i dessa inhägnader lever sniglarna hela sin produktionscykel. Ett idealiskt ekosystem som gör...

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play