Italien, Fidenza
...Överlägsen kvalitet Parmigiano Reggiano som uteslutande erhållits från rödbruna kor...
Portfölj (54)
Italien, Pasturo
...Produkt med den bästa mjölken från Lombardiet, i enlighet med gamla traditioner, vår förstklassiga produktion riktar sig främst till de mest krävande. Vi anser att den är kronan på verket i vårt noggrant utvalda sortiment. Det är en D O P (Skyddad Ursprungsbeteckning) mjukost med tvättad skorpa, tillverkad av helmjölk från kor. Dess ostmassa är vit med en lätt halmfärg, utan ögon. Delikat och aromatisk smak. Genomsnittlig vikt: 2,2 kg Minsta lagringstid: 35-45 dagar...
Portfölj (7)
...Grana Padano DOP är en halvfett ost som produceras i ett stort område i norra Italien som omfattar Piemonte, Lombardiet, Veneto (utom Belluno), provinsen Trento och Emilia Romagna, i områdena Bologna (till höger om floden Reno), Ferrara, Forlì-Cesena, Piacenza, Ravenna och Rimini. Tillverkad av mjölk från kor som föds på naturligt foder, kännetecknas Grana Padano DOP av sin typiska cylindriska...
Portfölj (10)
År 1954 öppnade Giovanni Terenziani och hans fru Ada en butik och specialiserade sig på försäljning av fröer och foder. Efter några år, med hjälp av sina tre barn, Silvana, Ugo och Corrado, tog företaget fart och specialiserade sig på insamling av spannmål, vilket fortfarande är en av de huvudsakliga verksamheterna idag. Idag är den tredje generationen representerad av Corrados och hans fru Gabri...
Portfölj (9)
Italien, Codogno
...Grana Padano DOP är en hård, kokt och långsamt mognande ost. Den produceras i Po-slätten, med råmjölk från friska kor som just har mjölkats. Det är en italiensk ost med skyddad ursprungsbeteckning (DOP). Detta innebär att alla tre grundläggande faser av produktionskedjan: uppfödning, omvandling av mjölk till ost och lagring måste ske i ursprungsområdet; alltså endast mjölk och italiensk tradition...
Portfölj (4)
... Podolica-kor och den svarta grisen från Kalabrien. Markerna, som har kalkhaltig, lerig och sandig jord, är mycket fruktbara eftersom de är rika på naturliga källor. Hela området, som gynnas av ett medelhavsklimat med varma och torra somrar samt korta och regniga vintrar, erbjuder de ideala förhållandena för odling av vin och olivträd. Idag har företaget 35 medarbetare som utför specifika uppgifter. Under skördetiden för vin och oliver tredubblas antalet arbetare.
Italien, Montechiarugolo
... från våra kor som utfodras med hö från våra fält: vi är faktiskt ett heltäckande företag; från fodret till våra djur, till mjölken de producerar, till bearbetningen av osten och försäljningen, allt sköts och hanteras av oss. Detta gör att vi kan erbjuda en produkt av hög kvalitet, noggrant övervakad i varje detalj med precision och noggrannhet, för att uppnå perfekt spårbarhet. Våra kor äter främst hö från hundraåriga ängar som innehåller örter och växter som idag är okända.
Italien, Santa Maria Di Sala
... högsta nivå. Marknadsförda produkter: ett brett utbud av produkter för hygien i din stall och för dina kor, produkter och reservdelar till ditt mjölkningssystem, ventilations- och luftdestratifieringssystem, produkter för djurhållning i allmänhet. Mjölkkylare från 100 till 18000 liter, kylrum för kött, lagring av ost, grönsaker. Alla marknadsförda produkter installeras och tillhandahålls med service direkt av oss.
Tenuta Chirico, grundat 1970 av Benedetto Chirico som fortfarande är ägare, sysslar främst med uppfödning av kor, getter och bufflar samt förädling av mjölk till utsökta mejeriprodukter. Företaget har i över 40 år varit en ledande aktör inom sin sektor och en verklig utmärkelse för regionen Cilento. Tenuta ligger i Ascea, i hjärtat av Cilento Nationalpark, Vallo di Diano och Alburni, ett av de...
Italien, Sicignano Degli Alburni
Det finns fortfarande många små företag i vår SÖD som bearbetar råvaror precis som våra farföräldrar gjorde för länge sedan: med passion, med omsorg, med äkthet, med hängivenhet, med enkelhet för att föra smaker som nästan har försvunnit tillbaka till våra bord. Ett exempel kan vara CACIOCAVALLO LUCANO STAGIONATO IN GROTTA, som endast och uteslutande är tillverkat av mjölk från Podolica-kor...
Italien, Locate Triulzi
... direkt alla produktions- och förpackningsfaser av riset. ➢ Konstant produktkvalitet: Eftersom allt ris är vår egen produktion kan vi garantera samma utmärkta kvalitet för alla leveranser. ➢ Riset egenskaper: Vi använder inga kemiska gödningsmedel utan endast gödsel från våra kor för en risproduktion av hög kvalitet och som är miljövänlig. ➢ Pålitlighet: Vi har varit bönder i generationer, vårt företag grundades 1909. Vi kan garantera kunskap, know-how och passion för vårt ris. VI PRODUCERAR: - Carnaroli-ris - svart ris Venere...
Italien, Agropoli
100% Italia International Trade är ett företag vars syfte är att främja italiensk mat i världen för Ho.Re.Ca-sektorn. Företaget exporterar högkvalitativa produkter för restaurangverksamhet och gör världen medveten om hälsofördelarna med medelhavskosten, genom att sprida produkterna via kommersialisering. Betydelsefulla är de fält där bufflar, kor eller får betar, eftersom man lägger vikt vid...
Italien, Palagano
...Lantbruket "LE MACCHIE" grundades i augusti 2004, i en liten by i Modenese Apenninerna, som är familjeägt och omgiven av grönska. Här föder man främst upp mjölkkor av rasen Camosciata delle Alpi och franska Saanen, men det finns även andra gårdsdjur som: kor, får, grisar, höns, kaniner, ponnyer och en liten åsna. Beläget i omedelbar närhet av Parco della Resistenza vid Monte S. Giulia, producerar...
Italien, Andria
Italien, Vicenza

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play