Italien, MILANO
Punto Srl är ett företag specialiserat på distribution av livsmedel. Med en ny butik som har en delikatessdisk, ostar och färskt bröd, erbjuder Punto Srl ett brett urval av färska och frysta livsmedel, samt ett stort utbud av frukt och grönsaker. Kvaliteten på produkterna är alltid garanterad och företaget strävar efter att hålla förmånliga priser för konsumenterna genom kampanjer och specialerbju...
Portfölj (229)
Italien, Orbassano
...En typ av ravioli i rund form, en delikatess som förenar elegansen hos tryffel, med sin oföränderliga arom, med robustheten hos pecorino (fårost), för en oförglömlig kulinarisk upplevelse. "Rik" är det mest passande ordet för att beskriva denna ravioli med en annorlunda form, rund och något större än den klassiska raviolin.
Portfölj (57)
Italien, Martina Franca
...Burrata Pugliese är en färsk och krämig ost, typisk för den italienska osttraditionen. Tillverkad av mjölk av hög kvalitet, kännetecknas burratan av sitt mjuka och smöriga hjärta, inbäddat i ett tunt lager av mozzarella. Denna ost är perfekt att njuta av ensam eller tillsammans med färska tomater och en skvätt olivolja, vilket framhäver dess delikata och unika smak. Burrata är ett utmärkt val för den som söker en autentisk och raffinerad kulinarisk upplevelse.
Portfölj (29)
Italien, Dorgali
... proteinkoncentration. Vår Ricotta Sarda är utsökt att njuta av ensam, i skivor, eller som ett utmärkt komplement till färska grönsaker, som riven över tomat. Perfekt för att berika fräscha sallader, pasta, risotto, ugnsbakade lasagner eller som en stjärningrediens i salta pajer, vår Ricotta Sarda är en verklig kulinarisk skatt som inbjuder till upptäckten av autentiska och genuina smaker.
Portfölj (10)
...LUMACHE VIVE HELIX ASPERSA ITALIA I linje med den strikta etiska protokoll vi har åtagit oss, väljer vi noggrant sniglar för att erbjuda er en extraordinär kulinarisk upplevelse från svunna tider: DOFTERNA KOMMER ATT FÖRFÖRA ERA MILJÖER OCH SMAKERNA KOMMER ATT FESTA MED ERA SMAKLÖKAR OCH HUVUDROLLEN KOMMER ATT VARA DE, VÅRA LANDSNIGLAR. Uppfödda enligt metoderna för traditionell snigelodling, i...
Portfölj (1)
Italien, Acquaviva Picena
...NYTT SÄTT ATT VARA KOCK I ETT STORT KÖK. KULINARISK TRADITION, KONST OCH PASSION ÄR DE INGREDIENSER VI ANVÄNDER FÖR ATT FÖRBEREDA SEMILAVORATI FÖR DIG. Vi har utvecklat exklusiva formler som gör att du kan spara värdefull tid i köket, utan att kompromissa med smaken och äktheten i dina rätter. Investera i kvalitet och pålitlighet. Välj excellens med våra semilavorati och upptäck hur du kan...
Portfölj (3)
Italien, Giugliano In Campania
... ett oumbärligt element för varje kock. Tack vare sin robusthet och hållbarhet kan denna panna motstå intensiv användning och säkerställa hög prestanda över tid. Pannan har en ergonomisk design som underlättar användning och rengöring, vilket gör den till ett praktiskt val för dem som arbetar i köket. Med ett pris på 248,00 € + moms representerar den en fördelaktig investering för den som vill förbättra sin köksutrustning. Välj den medelstora släta gjutjärnspannan LM1 Beckers för en oöverträffad kulinarisk upplevelse, där varje rätt kan tillagas med precision och smak.
Portfölj (4)
Italien, Taormina
...Njut av en verklig siciliansk kulinarisk upplevelse genom att besöka en av de äldsta matmarknaderna på Sicilien och lär dig hemligheter och recept från en av de bästa köken i hela Italien. Tillbringa en dag som lokalbefolkningen i en autentisk och varm atmosfär i verkliga Siracusa. Din vänliga kock-guide möter dig direkt på ditt hotell om din boende är i Ortigia. Gå till den gamla matmarknaden...
Italien, Fisciano
... tillfredsställa varje kulinarisk behov. • Bekvämlighet & Kostnadseffektivitet: Vår förlängda hållbarhet förenklar lagring och distribution, minskar kostnader och säkerställer optimal fräschör. • Ögonfallande Förpackning: Fresca&Buona Pasta Reggia-linjen har attraktiva förpackningar som återspeglar den premiumkvalitet som vår pasta har. Denna bild visar vårt engagemang för variation och kvalitet, med...
Portfölj (3)
Italien, Villafranca
Välkommen till Pastifici Vesuvio®, ledande inom produktion av Medelhavsnudlar med autentisk kulinarisk tradition! Passion och tradition är ingredienserna i vår stora framgång som ger liv åt de genuina specialiteterna från Kampanien, en region känd för sin gastronomiska kultur och njutningen av att smaka på hantverksmässigt tillverkad färsk pasta, gjord med all den tradition som en gång var. Det...
Portfölj (4)
... för upp till 40 % av den totala tryffelproduktionen i Italien. Trettio års erfarenhet, djupgående kunskap om branschen och produkten samt den tekniska expertisen hos dess specialister gör King of Truffles till en etablerad och pålitlig partner i en raffinerad och högkompetent miljö och kulinarisk kultur. Det yttersta målet är excellens. En egenskap som kan återfinnas både i kvaliteten på den...
Portfölj (10)
Italien, Airola
... den italienska passionen. Sabatino Cillos Experience-varumärke representerar kulinarisk excellens, och erbjuder det bästa av italienska kött genom Cillo Kedja och Urval, samt ett internationellt urval av hög kvalitet. De traditionella charkuterierna och skivade produkterna tillverkas med passion och förstklassiga ingredienser, som den prisbelönta Marchigianotto. Dessa gastronomiska excellens...
Italien, Marcianise
Oavsett vart du går, ta med dig minnet av dina rötter. Babà 17 föddes ur idén av två unga personer från Kampanien som ville föra Neapel till världen genom en unik produkt, en all-you-can-drink baba, lätt att transportera och alltid smakfull. En blandning av tradition och innovation som gör Babà 17 till den sanna grädden av baba-likör. Den starka tillhörigheten till territoriet, kulinarisk...
Portfölj (2)
Italien, Villafranca
Välkommen till Pastifici Vesuvio®, den ledande tillverkaren av medelhavsinspirerad färsk pasta med autentisk kulinarisk tradition! Passion och tradition är ingredienserna i vår stora framgång, som ger liv åt de verkliga specialiteterna från Kampanien, en region känd för sin gastronomiska kultur och nöjet att smaka på färsk, hantverksmässigt tillverkad pasta, som tillverkas med hela traditionen...
Italien, Macchia Montecorvin
... FRÅN OLIKA EPOKER. NU ÄR VI SPECIALISERADE PÅ ARTIKLAR FÖR BORD OCH KÖKSMIKROVÅG FÖR CELIAKIDIETER OCH ALLERGISKA. VÅRA MATERIAL ÄR ENLIGT LAG OCH DÄRFÖR LÄMPLIGA FÖR LIVSMEDEL, I ENLIGHET MED EUs DIREKTIV. VÅRA ARTIKLAR FINNS I OLIKA REPRESENTATIONER, FRÅN WESTERN-FILMER TILL RELIGIÖSA, SÅVÄL SOM DE FINARE FILMERNA FRÅN VÅRA DAGAR OCH PROGRAM OM KULINARISK KONST PÅ DE BÄSTA SHOWEN OCH MÄSSORNA I PERIFERIN, I REPRESENTATIONER AV VIN, OLJA OCH PRODUKTER SOM BÖNOR, KIKÄRTOR ETC.
Restaurang La Corte Den perfekta platsen för att njuta av unika stunder och utmärkt mat. Restaurang La Corte är en traditionell restaurang med brescianakök som serverar de bästa rätterna och dryckerna från hela det brescianiska köket. Bara några steg från centrala Brescia erbjuder La Corte en avslappnad kulinarisk upplevelse i en informell miljö för gäster från alla samhällsklasser. Den utmärkta...
... till de underbara städerna Vigevano och Pavia, som ligger bara några kilometer från Villan. Inuti Villan är det möjligt att uppleva en kulinarisk upplevelse i en miljö rik på historia, där traditionens smak möter det samtida köket.
Italien, Sant'egidio Del Monte Albino
... dieter som enbart består av naturliga mjöler. Hela produktionsprocessen äger rum i vårt hantverkslaboratorium, baserat på noggrann forskning och kontinuerlig utveckling, med en ofrånkomlig respekt för den traditionella konsten av charkuteritillverkning, med dess etablerade och påvisbara egenskaper. Våra charkuterier går ut på distribution och konsumtion, med medvetenhet och stolthet över att erbjuda en produkt av obestridlig kvalitet och hög kulinarisk tradition.
Italien, Foggia
Beläget i hjärtat av Tavoliere i Apulien, är Caldo Caldo ett laboratorium för hantverksmatlagning för frysta bekvämlighetsprodukter: vi fokuserar på att lyfta fram de typiska recepten från vårt land. Alla rätter tillagas med passion från förr, för att framhäva doften och smaken av råvarorna. Varje recept innehåller hemligheterna från en gammal kulinarisk konst, internationellt uppskattad. Alla råvaror som används i tillagningen av vår specialitet kommer från vår region och är fria från konserveringsmedel.
Italien, Mariano Comense
...revbensspjäll och fiorentina) åtföljs av de bästa lokala vinerna, ett urval av grappa och hela 5 olika kaffesorter, för en unik och absolut oförglömlig kulinarisk upplevelse. Vi finns på Via San Martino, 48 i Mariano Comense, provinsen Como. För information och bokningar, ring 0314124745.
Ortociccio föds ur flera års erfarenhet av att odla grönsaker, frukter och örter, samt en passion för kulinarisk konst för att omvandla dem och tillfredsställa alla som alltid söker efter god smak och äkthet.
Italien, Milano
Valentino Legend är en restaurang som alltid erbjuder smaker och elegans typiska för det italienska köket. Inuti lokalen, som kännetecknas av en varm och välkomnande atmosfär, är en högprofessionell och välutbildad personal alltid redo att ta emot gäster med tillgänglighet och vänlighet. Stort urval av rätter, alla tillagade med förstklassiga ingredienser som noggrant valts ut för att alltid garantera de högsta standarderna på marknaden och en oförglömlig kulinarisk upplevelse. Valentino Legend ligger på Via Agnello 8 i Milano. För mer information, eller för att boka ett bord, ring 0289096673.
Italien, Brescia
...), Lingvistik, Företagsledning, Fastigheter, Sport, Fysisk aktivitet och Fritidsaktiviteter. Juridik: Skatter och Tullar, Telekommunikation, Textilprodukter, Kläder, Mode Resor och Turism. Tillverkning, industriell Automation och robotik Juridik: Patent, Varumärken, Upphovsrätt Juridik: Kontrakt Bilindustri, Bilar och lastbilar, Affärer och Handel (allmän). Datorer: Hårdvara, Mjukvara, System, Nätverk. Matlagning och Kulinarisk konst, Utbildning och Pedagogik, Politik och Historia. Personalresurser, IT (Informationsteknologi), Försäkringar, Internet, e-Handel.
Italien, Serrenti
Vi är ett företag som producerar, bevarar och förpackar typiskt sardiska produkter. Tack vare en kulinarisk tradition som sträcker sig över generationer och det ständigt milda klimatet, har våra produkter fått en speciell doft. Vår verksamhet ligger i Serrenti, en liten stad i provinsen Cagliari, huvudstaden i Sardinien, och i mitten av den bördiga slätten Campidano. Efter att ha säkerställt kvaliteten och smaken på våra produkter genom många års erfarenhet inom produktion och försäljning, har vi beslutat att erbjuda alla möjligheten att njuta av våra specialiteter.
Italien, Padova
...VI PRODUCERAR FÄRSK OCH FYLLD PASTA, MED ETT STORT URVAL AV FORMER, TORTELLINI OCH RAVIOLI MED MER ÄN 40 OLIKA SMAKER, BEROENDE PÅ TILLGÅNGEN AV SÄSONGENS BÄSTA GRÖNSAKER OCH ITALIENSKA KULINARISKA TRADITIONER. VI PRODUCERAR OCKSÅ NOODLES OCH GNOCCHI, SPAETZLE OCH GNOCCHI MED "FIORETTA OST", EN KULINARISK SPECIALITET FRÅN DE VENETISKA BERGEN. VI HANDLAR OCKSÅ ITALIENSK PASTA, FÄRSK ELLER TORKAD...
Italien, Pollone
Restaurang Il Faggio är en lokal som förenar elegans och kvalitet på råvarorna för en alltid komplett och förstklassig service. Varje rätt, som kommer från en extremt rik och noggrant utvald meny, åtföljs av ett urval av de bästa vinerna på marknaden, för en kulinarisk upplevelse av absolut högsta kvalitet. Allt detta i en rymlig och välkomnande miljö, idealisk för evenemang, bröllop...
Italien, Rome
Efter många års resande utomlands och en passionerad studie av konsten inom ekologiskt jordbruk och arv av kulinarisk excellens, valde jag att dela min besatthet av en hälsosam livsstil, med fokus på kvalitetsingredienser i min hälsomedvetna matlagning. Detta vill jag nu dela med andra som har en liknande besatthet. Med detta i åtanke började jag samla en urval av små familjejordbrukare i Europa...

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play