Italien, Monterotondo
...Den ekologiska Moringa i lös vikt från Vegantis, som erbjuds i grossistformat och priser, är 100% naturlig och certifierad ekologisk. Den är producerad i Indien av blad från Moringa Oleifera och är ett ljusgrönt pulver som framställs efter en långsam torkning vid låga temperaturer. Det är en mångsidig och nyttig livsmedel med ett högt innehåll av mineraler som järn och kalcium, samt en källa till fiber och vitamin A. Löslig och med en karakteristisk skarp och kryddig smak, är den lämplig för användning i degar och beredningar både söta och salta, från bakverk till pasta.
Portfölj (10)
Eli.S.An Natural Food är ett ungt företag med innovativa idéer men med en djupt rotad övertygelse: vi är vad vi äter. Så föddes Pastaelisan, en produkt, strikt made in Italy, som förenar tradition, innovation och forskning, från en noggrant utvald råvaror. 100% italiensk durumvete, bronspressar, mikrobiologiskt rent vatten, långsam torkning, hantverksmässig produktion och nya idéer: det är hemligh...
Italien, Solagna
...Polyuretanskum används i olika produkter som byggmaterial, stoppning för madrasser, soffor eller stolar. Eftersom det är ett isolerande material är torknings- och härdningsprocessen som utförs med konventionell teknik ofta långsam och ineffektiv. Radiofrekvenser, å sin sida, är selektiva mot vatten och kan värma och torka materialet på mycket kort tid. RF-maskiner kan utföra hela processen autonomt eller i kombination med befintliga varmluftstorkar. Under processen avges inga rök eller damm. Anläggningen har kompakta dimensioner och kan installeras även i trånga arbetsmiljöer.
Portfölj (9)
Italien, Catania
...Livsmedelsspecialitet gjord av helkornsmjöl av siciliansk nakenbygg. Endast siciliansk bygg odlad med naturliga metoder, hantverksbearbetad, bronzeträdd, långsam torkning, handpackad.
Portfölj (8)
...L'Azienda Agricola Sabatino är en ung företagsverksamhet, grundad 2013, med målet att producera och marknadsföra pasta av hög kvalitet. För produktionen odlas och bearbetas en gammal och icke-hybridiserad vetesort i Marche... Vetet 'Saragolla'. Det mals med stenmålning för att sedan gå vidare till pastaproduktionen med bronstrålar och långsam torkning vid låg temperatur. Pasta di Sabatino produceras enligt strikta ekologiska protokoll och dess egenskaper kännetecknas av hög lättsmältlighet, en distinkt smak, rik förekomst av mineraler och lågt gluteninnehåll.
Italien, Santa Maria La Carità
... kolhydrater och under en minimum av 12 upp till 36 timmar, beroende på vilken typ av format som ska bearbetas. Bearbetning av Färsk Pasta: varje produkt tillverkas med noggrant UTVALDA RÅVAROR och avvisar kategoriskt användningen av konserveringsmedel eller tillsatta ämnen. En kvalitetsdeg. Detta är målet vi strävar efter i varje produktionscykel. Utvalda färska ägg, högproteinhaltigt mjöl som kommer 100% från italienska fält, långsam och homogen knådning, konstant och gradvis formning i brons, det är våra hemligheter.
Italien, Castellammare Del Golfo
... långsam knådning, bronsspiraler, handutsträckning på ramverk och torkning vid låg temperatur (max 45° under torkning i upp till 36 timmar), trogen den traditionella pastakonsten, i en lämplig och respektfull miljö som följer alla föreskrifter. De korn vi väljer för vår pasta odlas och bearbetas främst på Sicilien. Sedan vi grundades har vi fokuserat på vårt hantverk, flexibilitet och den...
...den är tillverkad uteslutande av vårt företags eget vete, allt DETALJERAT, draget i brons, långsam torkning, låg temperatur (35°). Tack vare vår ekologiska vetesproduktion är vi inte föremål för de aktuella problemen med veteförsörjning (därför garanterar vi leveranser) och priser (genom att inte använda gödningsmedel kommer våra priser inte att förändras). Nyheter: Vi informerar er om att vi...
Italien, Pernucari Di Rombiolo
... lokala bönderna. Den upptar en yta av cirka 5 000 kvm där hantverk och modernitet i produktionsanläggningarna förenas. Företaget har en produktion av typisk och genuin hantverksmässig pasta, som framställs med den karakteristiska bearbetningen av de gamla pastatraditionerna, med de bästa durumvetemjölen, en långsam deg med kallt, bakterie-fritt vatten och en långsam torkning vid låg temperatur. För vissa format sker bearbetningen med användning av bronstrålar.
Italien, Saviano
Vårt företag producerar pasta av durumvetemjöl på ett hantverksmässigt sätt, men med de modernaste maskinerna, vilket ger en helt hantverksmässig bearbetning, såsom långsam och lång torkning (cirka 3-4 dagar) vid mycket låga temperaturer (40°-45°). Matriserna är uteslutande i brons, för en unik porositet. Allt detta, tillsammans med vårt speciella urval av semoliner och kunskapen hos vår mästerpastör, ger liv åt en unik produkt.
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play