Italien, Misano Adriatico
...Denna ekologiska vin, AGRIVERDE Passerina Terre di Chieti IGP Dharma, är producerad med Passerina-druvor som odlas på ett hållbart sätt. Flaskan på 75 cl innehåller en nektar med en unik smak med inslag av tropisk frukt och citrus. Njut av kvaliteten och den autentiska smaken av detta italienska vin från vår jord.
Portfölj (200)
Italien, Milano
...Producerad mellan juli och augusti, är det den enda honungen som inte kommer från blommornas nektar utan från melass, en sockerhaltig sekretion som avges av små insekter som livnär sig på saven från vissa växter. Med en flytande och något klibbig konsistens, mörk bärnstensfärgad med röda till bruna nyanser, har melasshonung en mycket intensiv doft, fruktig, med en kryddig ton som påminner om...
Portfölj (116)
Italien, Benna
...Tredjepartsproduktions- och förpackningstjänst för drycker och nektar i doypack. Doypack och cheerpack med anpassad kapacitet. Låg minimi produktion, flexibilitet i valet av primär- och sekundärförpackning. Multipacks tillgängliga.
Portfölj (84)
Italien, Castelliri
...Kooperativa Melissa är ett företag som har verkat inom biodling i nästan fyrtio år och som använder hantverksmässiga och traditionella produktionsmetoder som garanterar fullständig äkthet av produkterna. Bland biodlingsprodukterna är honung den främsta produkten från vårt företag. Vi erbjuder "millefiori" honung, som kommer från nektar av många olika växtarter, samt cirka femton "monoflora...
Italien, Marsala
... Eukalyptus, Blomsterhonung, Timjanhonung och den väldoftande Apelsinblomshonungen. Honung är en livsmedelsprodukt med oändliga organoleptiska egenskaper. Den produceras av tambin efter pollinering av nektar, som utvinns från växter eller blommor, och kombineras med specifika ämnen som de avger. När den har samlats in låter de den mogna i bikuporna. Från denna fantastiska kombination föds de bästa honungarna i området, som är helt olika varandra i sammansättning, färg och doft.
Italien, Fontanarosa
... företagets huvudkontor, som planerar att restaurera de uråldriga vinkällarna i landets inre, platser som alltid har använts för vinlagring. På Pantelleria, i den karakteristiska vinodlingen med buskar som blivit ett UNESCO-världsarv, produceras zibibbo-druvor som används för att göra den berömda Passito di Pantelleria, en verklig nektar från gudarna. På Pantelleria är det också möjligt att...
...AGRITURISMO BIOLOGICO CA' DE FRA' I SESTOLA (MODENA), Produktion, Försäljning och Ekologisk Restaurang. Produktion och Försäljning online av ekologiska produkter från vår egen produktion: honung, konserver, marmelader, nektar, ren juice, mejeriprodukter, kött, spannmål och mjöl.
... sa, och Guds nektar för grekerna. "Suspirannu®️" föddes ur en önskan att kunna visa rötterna och de sanna kulturella ursprungen av mat och vin. Suspirannu är en suck av njutning som involverar alla sinnen varje gång gamla sicilianska traditioner väcks till liv genom våra produkter.
Företaget är kapabelt att tillverka anläggningar för industriell bearbetning av alla typer av tropisk frukt, vilket ger kunderna möjlighet att få olika slutprodukter, inklusive: nektar, hela juicer, koncentrerade juicer, puréer, krossad frukt, skivor i sirap och juice, kandiserad frukt, oljor, naturlig och koncentrerad mjölk, flingor, mjöl och djurfoder. Anläggningarna är designade och byggda...
Italien, Santa Maria Imbaro
Vi är bönder och lite hantverkare. Att odla vinrankor och göra vin betraktar vi inte bara som ett jobb, det är mer än något annat en passion, som engagerar oss och ständigt inspirerar nya idéer, och ger oss alltid stora känslor. Att kunna samla varje känsla och lägga dem i en enkel flaska är möjligt endast tack vare unikheten hos denna nektar. Vi vill inte bara producera vin, utan dela dessa känslor.
Italien, Martina Franca
Kärleken och hängivenheten som Vini Borgo Fanti alltid har visat för vinodling, vinframställning och området, gör oss idag till försvarare av denna extraordinära nektar som är Primitivo-vinet. Historien om våra viner är nära kopplad till denna druvsort. Vi producerar viner med kärlek.
Italien, Gambassi Terme
... vingårdar och olivlundar belägna på väl dränerad och solig mark där våra druvsorter, Sangiovese, Canaiolo och Trebbiano, ger en maximal avkastning på cirka 50 kvintal druvor per hektar. Den noggranna beskärningen, vinifieringen i cementtankar först och sedan i ekfat, är bara några av hemligheterna som gör vårt vin till ett stort vin. Från de första sipparna kommer ni att fascineras av dofterna, mjukheten och rundheten av denna nektar som är resultatet av kärleken till vår jord och den svåra konsten att vinifiera.

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play