Italien, Paterno'
...Kultivaren "Nocellara Etnea" representerar excellens, kronjuvelen i den etneiska olivproduktionen. Enligt en långvarig företags tradition väljs de gröna oliverna ut från träden, övervakas och så snart de är plockade, bearbetas de med skicklighet och beprövad erfarenhet. De omvandlas sedan, krossas konstfullt och först när det är rätt tidpunkt kryddas de med selleri och färsk mynta, lätt kryddade med oregano och chili och noggrant konserverade i extra jungfruolja.
Portfölj (9)
Italien, Santa Ninfa
...Oljan som erhålls från Nocellara del Belìce-oliver, med en grön färg och gyllene gula reflektioner, erbjuder en doft av nykrossade oliver med inslag av färskt gräs och paprika. Mycket intensiv grön fruktighet.
Portfölj (4)
Italien, San Pietro Clarenza
...Extra jungfruolja tillverkad med de väldoftande oliverna som är typiska för östra Sicilien, Nocellara Etnea. Resultatet är en olja med en harmonisk och sammetslen smak, lätt fruktig med en mild kryddighet. Den berikar varje rätt, idealisk för att smaksätta pastarätter, rätter med vitt eller rött kött och fisk. Förpackningar om: 0,75 cl; 1,00 lt; i glasflaskor. Förpackningar om: 3,00 lt; 5,00 lt; i metallburkar.
Portfölj (8)
...Calua Blend föds ur sammanslagningen av varieteterna coratina, biancolilla och nocellara del belice med en liten procentandel av giarraffa och cerasuola. Idag har man genom att förena utvalda och olika kvaliteter av oliver skapat en blandning av extrakt av extra jungfruolja som fått namnet Calua Blend. Calua Blend syftar till att producera nya smaker och nya aromer, genom den skickliga valet av...
Portfölj (6)
Italien, Biancavilla
...Ekologisk extra jungfruolivolja, 100% siciliansk. En produkt för finsmakare till ett fördelaktigt pris. Erbjuds i en 5 liters burk, innehåller den dofterna och den intensiva smaken av Nocellara Etnea. Precis som alla våra produkter handlar det även här om en olja som är producerad med oliver odlade utan användning av bekämpningsmedel. Som företag garanterar vi produkten från odling till förpackning. Varje flaska bär på historien av 4 generationer och den passion som har kännetecknat oss sedan 1904.
Portfölj (8)
Italien, Bronte
...Tillverkad endast med Bronte Grön Pistasch DOP (50%), Nocellara dell’Etna olja och socker. Förvara på en sval och torr plats, högst ett år. När burken har öppnats, konsumera inom en månad.
Portfölj (56)
Italien, Catania
...Oljan "Prezioso" kommer från en särskild olivsort, "Nocellara Etnea", som odlas nästan uteslutande på sluttningarna av Etna. Olivorna, som kommer från ekologiskt jordbruk, plockas för hand innan november när de fortfarande är gröna, vilket innebär att avkastningen offras för att få en olja med en mer fruktig smak. Pressningen, som sker inom 6/12 timmar efter skörd, utförs av en kvarn som, förutom...
Portfölj (8)
... levererar sina produkter till vårt företag, som sedan noggrant bearbetas till halvfabrikat eller färdiga produkter baserat på våra kunders behov. Den främsta bordsoliven som produceras och bearbetas är Bella di Cerignola, följd av Leccino, Peranzana, Baresana, Nocellara, etc. När det gäller extra jungfruolja kommer den största produktionen från Coratina-oliver, typiska för Apulien, följt av Peranzana, Frantoio, Cima di Melfi och många fler. Vårt uppdrag är att värdesätta våra produkter genom att garantera våra kunder den högsta kvaliteten och seriösiteten som har kännetecknat oss i tre generationer.
Portfölj (3)
Italien, Sciacca
... miljö- och etisk synvinkel. NOCERBIA är en extra jungfruolja från UPO Sicilia Cooperativa Sociale. Kännare, när de smakar på Nocerbia extra jungfruolja, uppfattar omedelbart att det är en siciliansk produkt. Kompositionen av Nocerbia-linjen görs med oliver från Nocellara del Belice, Cerasuola och Biancolilla. Malningsmetoden är kontinuerlig med kontrollerad temperatur och kallpressning.
Portfölj (2)
Italien, Caccamo
Vår olja är kopplad till det område där den produceras. Vi säljer 2 Monocultivar Nocellara Etna, Biancolilla, både ekologisk och certifierad av mark och hälsa, samt extraherad från en förkylning. I våra produkter kan du försöka känna den bittra smaken av hård och torr mark, och dofterna från solens jord, samt den omfamnande värmen från Siciliens folk.
Portfölj (2)
Italien, Biancavilla
...OLIO Extra Vergine D'OLIVA Vinnare av den Internationella Tävlingen "Olio Capitale" 2014 Företaget CASTRO producerar extra jungfruolja. Sedan 2004 har de börjat köpa små jordbruksmarker och omvandla dem till nya odlingar av "Uliveti Nocellara dell’Etna". Ett ungt företag med ett mycket ambitiöst produktionsprogram som siktar på framtiden samtidigt som de bevarar traditionen. Vår olivproduktion...
Italien, Castelvetrano
bearbetning, omvandling och förpackning av olja och bordsoliver från Nocellara del Belice, oliver i burkar för stor distribution och i hinkar för restaurangverksamhet, förpackningar i påse för turistplatser, olivpatéer av gröna oliver, svarta oliver och kryddade oliver, patéer av kronärtskockor, svamp och soltorkad tomat, vi förpackar även kronärtskockor i bitar i burk. Vi förpackar och bearbetar även för tredjepartsföretag med kundens etikett.
Vårt jordbruk odlar ekologiskt cirka 25 hektar olivodlingar i provinsen Trapani. De olivsorter vi odlar på gården är Cerasuola, Nocellara del Belice och Biancolilla, med inslag av andra inhemska italienska sorter. Vi söker för att utöka vår kundbas av kunder och importörer av vår underbara produkt.
... exponering. Delad i sorterna Nocellara Etnea och Nocellara Messinese med totalt 3200 plantor, har företaget en årlig produktion av cirka 5000 liter ekologisk extra jungfruolja. Produkten får sitt namn från området Vasadonna, där byns kvinnor en gång gick för att tvätta kläder vid bäcken, och där en djärv och lycklig friar kunde stjäla en kyss från sin älskade.
Från passionen för äktheten i smaker och medelhavsingredienser föds Diliberto extra jungfruolja och den ekologiska extra jungfruoljan Biologic-Oil, gjord på typiska odlingar från Nisseno-regionen, handplockade och bearbetade enligt traditionella metoder. Med den hantverksmässiga omsorg som en gång var och med utsökta sicilianska råvaror, kompletterar Biologic-Oil oljeproduktionen med en serie oljor med lokala aromer, siciliansk pesto, traditionella patéer, inlagda produkter och bordsoliver i saltlake, av den utvalda varianten Nocellara del Belice.
Portfölj (2)
Italien, Marsala
...Kvaliteten på vår extra jungfruolivolja börjar med omsorgen om trädet, utan användning av kemiska produkter för växten eller herbicider för jorden, och fortsätter sedan med olivskörden och malningen i kvarnen. Vi har valt att odla endast historiska sorter från Sicilien; Vår "blandning" erhålls från de tre typiska "kultivarerna" i Trapani, biancolilla, nocellara och cerasuola. Oliven skördas...
Portfölj (1)
Italien, Castelverano
Essens av Sicilien och typiska produkter: Oliv, Olivolja från Nocellara del Belice, Ekologisk Honung, Vino Dop IGP, Oregano, Kapris, Passito Zibibbo från Pantelleria, Marmelader och Konserver, Svart Bröd från Castelvetrano, Vastedda Belicina, Pecorino, Frutta Martorana, Torkade Tomater, Vitlök från Nubia, Patè Busiate, Salt från Trapani, Amaro Selinunte. Alla lokala och traditionella produkter av Kvalitet och Naturlig Smak.
Italien, Lucca Sicula
... vår egen produktion och tillhör DOP-området Arance di Ribera. Vi plockar dem endast efter att vi har mottagit beställningen och skickar dem efter betalning via banköverföring eller PayPal. För större kvantiteter måste man ringa och sedan göra en förfrågan via e-post, så kommer vi att kunna ge svar på era frågor. Den extra jungfruolivolja som produceras och förpackas av oss är kallpressad i kontinuerliga maskiner, och sorterna är Biancolilla från Caltabellotta och Nocellara. Mandlarna tillhör den torkade frukten.
Portfölj (3)
Italien, Saviano
... dagligvaruhandeln. Den extra jungfruolivolja från Sicilien som produceras och säljs av vårt företag tillhör den berömda och mycket värdefulla sorten Nocellara del Belice. Denna olivoljesort har fått erkännanden och certifikat av högsta nivå för sina utmärkta organoleptiska egenskaper. Nocellara är en olivträdssort med den unika egenskapen att den växer och producerar en god frukt (druvan) enbart inom Valle del Belice-området.
Italien, Campobello Di Mazara
Familjeägt företag, fött ur kärleken till sitt land och dess traditioner. I hjärtat av Valle del Belice växer en frukt av hög kvalitet, Nocellara del Belice, den enda produkten i Europa som har två DOP. Vårt företag fortsätter dessutom med sin noggranna produktion och certifierades som ekologiskt företag 2012. Vi erbjuder också ett brett utbud av derivat såsom: Aromatiserade oljor (med vitlök, citron, rosmarin, oregano och chili), olivpastejer (gröna, svarta, med apelsinskal, med mandarinskal och med citronskal), inlagda oliver, ...
Italien, Campobello Di Mazara
Produktion av extra jungfruolja från sorterna Nocellara del Belice, Biancolilla och Cerasuola...
Vi är familjeföretaget Genna Casa, grundat 1925, beläget i hjärtat av Belice-dalen. Vi producerar ekologisk olja och oliver av sorten Nocellara del Belice D.O.P. och I.G.P. monovarietal. Sedan 1925 har vi med passion och tradition odlat vår jord. Vi ser fram emot ert svar och skickar våra vänligaste hälsningar.
Italien, Campobello Di Mzara
Familjeägt företag med rika antika arv som går från generation till generation, vi är den tredje. Vi producerar extra jungfruolivolja och ekologiska oliver av sorten nocellara del belice. Aromatiserade oljor, patéer av gröna och svarta oliver, med skal av citroner, apelsiner, mandariner, auberginer, pistagenötter och oliver cunzatu. Allt görs med kärlek med gamla metoder, precis som man brukade göra förr.
Italien, Partanna
Azienda Agricola Guarino, producenter av vin och extra jungfruolja av varianten Nocellara del Belice. Företaget ligger på Sicilien i kullarna i Belice-dalen, mittemot Medelhavet, på mark som är lämpad för odling av vintraubär och oliver både för bordet och för olja, med hälsosamma organoleptiska egenskaper, tack vare de utmärkta klimatförhållandena i området. Vi producerar flaskvin och bulkvin, både röda och vita. Klassificering: IGP Terre Siciliane. Extra jungfruolja av varianten Nocellara del Belice DOP. Hög kvalitet, original Guarino. Webbplats: www.guarinovini.it...
Italien, Castronovo Di Sicilia
...L’Oleificio Milazzo erbjuder olika typer av extra jungfruolja, som produceras uteslutande i det sicilianska inlandet. Förutom produktionen som kommer från skörd och pressning av egna oliver, samarbetar Oleificio Milazzo med några jordbrukare som har stora olivlundar i området kring Castelvetrano (TP) med den typiska oliven från området, som vanligtvis kallas "Nocellara Del Belice".
Italien, Bivona
Extra jungfruolja från Frantoio Ciccarello är gjord av friska oliver som plockas för hand direkt från träden, från följande sorter: Biancolilla, Nocellara del Belice och Cerasuola. En annan sort som finns i området, Giarraffa, kan också ingå i högst 5%. Produktionsområdet sträcker sig över det bergiga området i Alto Agrigentino, som kännetecknas av en djupt rotad tradition inom olivodling och en mycket gammal praxis i produktionen av extra jungfruolja.
Italien, Termini Imerese
... även träd av Nocellara, Carolea och FS17. När skörden börjar i mitten av oktober, mals oliverna inom några timmar för att säkerställa den högsta kvaliteten. Så, efter mer än ett halvt sekel av tradition och utmärkt olja såld på kvarnen som en eftertraktad och exklusiv produkt, beslutade företaget 1997 att buteljera den och sätta den på marknaden, vilket garanterar samma äkthet som förr. År 2009 övergick företaget till ekologisk odling, vilket återigen visar på känslighet och omtanke för vår miljö.
Italien, Locate Varesino
CASTIOGLIONI FOOD är specialiserat på italiensk pasta utan fyllning och med olika typer av fyllningar såsom Kött, Råskinka, Magert. Till detta erbjuder vi såser baserade på umbrisk tryffel och extra jungfruolivolja från Biancolilla, Cerasuola, Nocellara.
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play