Italien, Biancavilla
...Vaso med svarta eller gröna oliver i saltlake på 3100 g (Kg 3,1), 300 g, hinkar på 1 kg, hinkar på 5 kg. Hela eller krossade salta. Våra oliver är ekologiskt certifierade, odlade i våra olivlundar, utan användning av bekämpningsmedel, handplockade med passion och engagemang. Sedan 1904 har företaget Cuscunà odlat och producerat extra jungfruolja och oliver i saltlake, svarta och gröna. Alla våra produkter är certifierade och kontrollerade för att garantera det bästa för våra kunder. I fyra generationer har vi erbjudit en produkt av högsta kvalitet som exporteras till olika länder i världen!
Portfölj (8)
Italien, Casoria
...Gaeta-oliver, urkärnade italienska Gaeta-oliver, gigantiska italienska gröna oliver, papaccelle (paprikor) i 5 kg hinkar. Scarole, friarielli, auberginer och kronärtskockor i olja i 1 kg burkar, perfekta för fyllning eller som aptitretare.
Portfölj (7)
Italien, Guarene
... insamling av oliver eller antihagel. Maskinen fungerar med standard 220 volts elkabel. Den finns också i 12V och kan utrustas med extern batteri och ryggsäck. Sömnadshastighet: Upp till 14/15 m/min. Stygndjup: mm 8 Sömnadskapacitet: upp till en maximal tjocklek av 10/12 mm Användbar söm: polyester typ LEN 203, i rullar 1500 m Typ av söm: kedjesöm Klippare: automatisk...
Portfölj (379)
Italien, Ravenna
...Svarta oliver i saltlake, olika storlekar...
Portfölj (6)
Italien, Roma
...Läckert och rikt på ingredienser, Capricciosa är ett måste bland klassiska pizzor. Champinjoner, strikt färska, kronärtskockor i sin egen lag, svarta oliver och smaken av kokt skinka gör fyllningen komplett och riklig, vilket kommer att tillfredsställa även de mest kräsna smaklökar.
Matchande produkter
Capricciosa Pizza
Capricciosa Pizza
Portfölj (2)
Italien, Marciano Della Chiana
...Extra jungfruolja av högsta kvalitet, framställd genom kallpressning av gröna oliver som plockas och omedelbart pressas: Coltofranto. Konserverad under kväve i rostfria ståltankar, kännetecknas den av låg syrahalt och hög polyfenolhalt: denna olja uppfyller kravet med en koncentration över 250 mg/Kg av hydroxytyrosol, tyrosol, oleuropein och deras derivat. Med en intensiv fruktig smak och...
Portfölj (10)
Italien, San Vito Dei Normanni
... till sina oumbärliga hörnstenar. I flera decennier har vår huvudprodukt varit den brindisinska kronärtskockan, utsökt i sin naturliga form, eller konserverad i lag eller i olja. Under åren har vi också beslutat att med passion ägna oss åt andra produkter: zucchini, aubergine, tomater, svamp, oliver och andra grönsaker. Våra konserver är resultatet av det hängivna arbetet på fälten, av...
Lantbruket Due Palmenti ligger i Pedara i hjärtat av östra Sicilien och är specialiserat på produktion och försäljning av aromatiska örter som tack vare närheten till Etna lyckas frigöra organoleptiska egenskaper av särskilt värde och aromatisk karaktär, men också typiska sicilianska produkter som kryddor, oliver och torkad frukt. Varje steg i tillverkningen av våra produkter, från plantering...
Italien, Caianello
... har utvecklats under år av forskning och experimenterande i samarbete med experter på olivsmakning, kockar och kulinariska kritiker, med det enda målet att skapa en utmärkt olja som även ska förälska de mest kräsna och raffinerade smaklökarna. Oljan har mycket låg syra och är kallpressad, vilket gör den lämplig för alla typer av rätter. Våra oliver plockas vid första mognaden, vilket förhindrar att...
...sallader och soppor. Dess typiska smak och intensiva arom avnjuts bäst genom att doppa lite bröd i den. Den extra jungfruolivoljan "OLIOTOLA", kallpressad från oliver odlade på Sicilien (Italien) och ofiltrerad, är en 100% italiensk produkt. Skördetiden är från oktober till november, oliverna plockas för hand och förs omedelbart till oljemöllan där de mals varje kväll för att säkerställa en mycket låg syrahalt och bevara alla dess värdefulla komponenter och dess karaktäristiska smak, typisk för den sicilianska oljan.
Italien, Massafra
...Perrini, en dynamisk aktör inom livsmedelssektorn med fokus på bordoliver, extra jungfruolja och citrusfrukter, framstår som en synonym för pålitlighet och garanterar högsta kvalitet i livsmedelsprocesserna. Företaget erbjuder de bästa 'Smakerna från Puglia': från extra jungfruolja till Leccino-oliver i lag i olika förpackningar - för detaljhandel och grossist - samt Clementiner och Apelsiner, allt från egna produktioner, made in Italy.
... kallpressning. Den extra virgin oljan som erhålls har förutom en mycket låg syrahalt en aromatisk doft, är rik på smaker och har en karaktäristisk fruktig smak: en äkta pressning av oliver! Agriturismo Le Farnie är certifierad som ekologisk verksamhet (ccpb) FÖRPACKNINGAR: BURK på 5; 3; 2; 1; 0,5; 0,25 liter; GLASFLASKA i mörkt glas på 0,25 och 0,75 liter; KRUKA i glaserad och handmålad terrakotta på 4; 0,75; 0,25 liter. Hemleveranser görs i Italien och Europa. Fullständig prislista finns på www.agriturismolefarnie.it...
Italien, Campobello Di Mazara
L’Agricola Norrito s.r.l. är ett företag som skapats av personer som ser jordbruket som en huvudkomponent i en global ekonomi. Producenter av bordoliver och olivolja i tre generationer, idag även oljepressare och förpackare. I detta nya projekt har alla företagets potentialer utnyttjats, när det gäller korta leveranskedjor och kontrollerad kvalitet. OLIÁTO föds ur malning av friska, hela oliver...
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play