Italien, Pasturo
...Mjuk och krämig tryffelblåmögelost, lätt att bre på. Dess mögel sprider sig jämnt genom hela osten, och smaken får en ton som ligger närmare mjölk. Den övergripande smaken förenar en tilltalande sötma från osten med den typiska smaken av tryffel. Genomsnittlig vikt: 1,5 kg Minsta lagringstid: 50 dagar...
Portfölj (7)
Italien, Orbassano
...Våra tortelloni, stora ravioli i form av tortellini, fyllda med prosciutto crudo och ost, erbjuder en komplex och harmonisk smakupplevelse. Varje tugga är en explosion av välbalanserade smaker: sältan från prosciutto crudo, krämigheten och komplexiteten hos osten, kan glädja och tillfredsställa även de mest kräsna gommar.
Portfölj (63)
...Ingredienser: basilika 20%, solrosolja, potatis, ost (mjölk, salt, löpe, lysozym äggprotein), pinjenötter, sommartryffel (Tuber Aestivum Vitt. - ursprung Italien) 3%, arom. Ideal att kombinera med pastarätter, på kött, grönsaker och bruschetta.
Portfölj (10)
Italien, Orsogna
...Salumi och typiska ostar från Abruzzo * Salami med tryffel * Söt rund Aquilano-salami * Söt Cigolana-salami * Kryddig Cigolana-salami * Leverkorv av gris typ Cigolana * Kryddig Bastoncino-salami * Spianata Aquilana-salami * Färska korvar från Abruzzo Våra ostar: * Klassisk korgformad mjölkost * Ost med gräslök * Ost med valnötter * Ost med svarta oliver * Ost med gröna oliver * Ost med chili * Ost med tryffel...
Portfölj (9)
Italien, Firenze
...Ingredienser: basilika 20%, solrosolja, potatis, ost (mjölk, salt, löpe, lysozym äggprotein), pinjenötter, sommartryffel (Tuber Aestivum Vitt. - ursprung Italien) 3%, arom. Ideal att kombinera med pastarätter, på kött, grönsaker och bruschetta.
Portfölj (9)
...Burrata, en ost med draget deg, produceras i Puglia, särskilt i staden Andria. Denna handgjorda degpåse som innehåller ett hjärta av Stracciatella är idag en av de bästa specialiteterna från Puglia. Ingredienser: Mjölk, grädde, salt, tryffel (3%) – eller gorgonzola, löpe, utan konserveringsmedel. Typer och Format HÅLLBARHET: 15 DAGAR Kod: BURRATP.
Portfölj (10)
Italien, Ripalimosani
...extraktorer för eteriska oljor med ångström. LINEA APICOLTURA: rengöringsmaskiner för pollen, maskiner för produktion av krämig honung, mångsidig anläggning för behandling av honung. LINEA CASTAGNA: anläggningar för tvättning, värmebehandling, pastörisering av kastanjer; skalning av både torra och färska kastanjer. LINEA TARTUFO: anläggningar för tvättning, tillagning och sterilisering av tryffel. LINEA LATTE E FORMAGGI: minicaseificier, torkare för ost.
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play