Italien, Misano Adriatico
...Njut av den rika och intensiva smaken av MONTANARI E GRUZZA Parmiggiano Reggiano DOP di bruna 60 mesi. Tillverkad av 100% ren italiensk komjölk, lagrad i 60 månader, är detta 1 kg hjul en sann njutning för dina smaklökar. Perfekt för att riva över pasta eller att avnjuta på egen hand.
Portfölj (200)
Italien, Martina Franca
...Nötost är en lagrad ost av komjölk, berikad med kvalitetsvalnötter. Doften som genomsyrar denna ost är särskilt delikat, med medellång hållbarhet och medelomfång. Den kompakta och smältande pastan är berikad med de bronsfärgade valnötterna som blandas inuti, vilket ger en unik smakupplevelse. På gommen följs ostens sötma av vegetabiliska och fruktiga aromer, där valnöten alltid är i fokus. Denna ost är idealisk för den som söker en raffinerad och distinkt smak, perfekt för att berika rätter och aptitretare.
Portfölj (29)
...I orörda betesmarker i inlandet av regionen Kampanien föds utvalda kor, vars smakrika mjölk ger upphov till mozzarella av ko. Det handlar om en mycket färsk ost med drag av filé, som är mycket lik buffelmozzarella när det kommer till bearbetningen. Utseendemässigt är den pärlvit och dess mjuka inre avslöjar en pasta med mycket tunna skikt. Ko-mozzarella har en mild smak men är samtidigt väl...
Portfölj (10)
Italien, Noci
...Caciocavallo är en halvlagrad ost med elastisk pasta, som är tillverkad uteslutande av komjölk och traditionellt formas för hand. Namnet "caciocavallo" kommer från att denna produkt lagras i par "över" träbalkar i minst 45 dagar. Osten har en intensiv gul färg, en krämig konsistens och en mild men något intensiv smak, utmärkt att avnjuta ensam eller med bröd, även grillat, eller tillsammans med ett utmärkt glas vin från Apulien.
Portfölj (10)
Italien, Squillace
... utomlands. Vår främsta produkt är fortfarande vår PECORINO OST (färsk, halvlagrad och lagrad) men vi har även andra välrenommerade typiska italienska produkter. Alla våra ostar är tillverkade av högkvalitativ och genuin mjölk.
Vårt mejeri producerar färska och lagrade ostar av får- och komjölk med färsk mjölk från vår egen gård.
CasaFadda 1886 genomför idén från grundarna att producera ostar i Sardinien, inte bara traditionella utan även särskilt innovativa produkter, vilket revitaliserar marknaden och optimerar potentialen inom sektorn. Målet är att kvalificera och främja den typiska högkvalitativa livsmedelsproduktionsresursen från Sardinien. Företaget producerar blåmögelost och smältost för pizza, sötad fårmjölkricotta som är idealisk för att dekorera cannoli, blandade mjuka ostar av får- och komjölk, samt traditionella pecorino-ostar. För kontakt: mail: casafadda1886@tiscali.it Tel: 079885031 fax: 079885205...
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play