Italien, Orbassano
...Ursprungligen från regionen Campania i södra Italien, är paccheri korta och breda pastarör med en diameter på cirka 30-40 mm. De serveras ofta med tjocka tomatsåser, som "ragù napoletano". Deras stora storlek och den läckra "al dente"-konsistensen gör dem perfekta för fyllningar som ricotta och spenat, eller andra kreativa alternativ. De släta paccheri passar bra med såser baserade på fisk, krämiga såser och, eftersom de är utan ägg, är de perfekta för veganska såser.
Portfölj (21)
Italien, Castellamare
Italien, Sassano
Med säte i Sassano, i hjärtat av Cilento nationalpark, är I Sapori del Vallo ett hantverksföretag som producerar pasta enligt gamla recept. En produktion som har gått i arv från mor till dotter, där tradition och kvalitet är de hemliga ingredienserna i en framgång som sträcker sig över nästan 30 år. I Sapori del Cilento grundades 1994 av ägaren Salvatore Calandriello som, tillsammans med sin fru...
Portfölj (4)
Italien, Villafranca
... Paccheri verkligen mångsidiga: de passar utmärkt både med såser och med grönsaker, kött eller fisk. Paccheri Del Vesuvio är oemotståndliga, det räcker med att servera dem med en god köttsås eller en ugnsbakad gryta för att de ska frigöra sin aptitretande delikatess och en unik och oemotståndlig smak. Överensstämmelse mellan Färsk Pasta och Torkad Pasta: Gör kvalitet till valet för ett bättre liv. 270 kcal/100g för Färsk Pasta 350 kcal/100g för Torkad Pasta Färsk Medelhavspasta Made In Italy "Napoli" Kyltransporter Stef...
Portfölj (4)
Italien, Messina
...Det är inte enkel pasta med pistage, utan en tradition som har sina rötter i den sicilianska durumvetet och gynnsamma miljöförhållanden. Den långsamma, naturliga torkningen ger en oöverträffad smak och doft. Den hantverksmässiga produktionen säkerställer äkthet, bronstrålarna ger en utmärkt kokhållning och "greppet" på såserna. Endast sicilianska vetesorter och högkvalitativ pistage används för att alltid uppnå en unik och igenkännbar smak. Olika format: Busiate, Penne, Caserecce, Rigatoni, Paccheri, Fusilli.
Portfölj (10)
Italien, Barberino Di Mugello
...Pici - Paccheri - Spaghetti - Penne av durumvete: Det är en pasta som är producerad uteslutande med semolina från durumvete som skördas på kullarna i Volterra av bönderna i kooperativet. Bearbetningen utförs enligt hantverksmetoder, med bronstrålar och torkning vid låg temperatur. Tortelloni, Tortelloni Verdi, Maremmani av handgjord färsk pasta.
Portfölj (7)
Eli.S.An Natural Food är ett ungt företag med innovativa idéer men med en djupt rotad övertygelse: vi är vad vi äter. Så föddes Pastaelisan, en produkt, strikt made in Italy, som förenar tradition, innovation och forskning, från en noggrant utvald råvaror. 100% italiensk durumvete, bronspressar, mikrobiologiskt rent vatten, långsam torkning, hantverksmässig produktion och nya idéer: det är hemligh...
Italien, Montecorvino Rovella
I Montecorvino Rovella finns en pastafabrik, inte stor, som i många år har gjort kvalitet till sin främsta strävan för att möta och vinna den globala marknadens utmaningar. Således är den kvalitativa pastan från Kampanien inte bara av gragnanese-produktion. I Picentini, några kilometer från Pontecagnano, ligger en anläggning där passionen för mat och hängivenheten till arbetet alltid har varit de ...
Matchande produkter
Calamarata rigata
Calamarata rigata
Andra produkter
pennette rigate
pennette rigate
Portfölj (2)
Italien, Fidenza
... med automatiska extruderpressar i kontinuerlig drift, kombinerade med anläggningar för statisk torkning vid låg temperatur eller kontinuerlig torkning. Multipellinje, en enda anläggning för att producera kort pasta, lång pasta, knutar, lasagne och specialformat (paccheri, lumaconi, cannelloni, pastine, quadrucci, farfalle, vågiga och festonlasagne, osv.), tillgänglig i versioner från 150 till 500...
Italien, Milano
Osteria Maurino föddes ur erfarenheten och passionen hos ägaren, Maurino, för sin hemkocks kök: Rom. Maurino erbjuder alla sina gäster en genuin romersk matlagning, med smakfulla tolkningar men alltid trogna traditionen. Bland specialiteterna: Bucatini all’amatriciana, Tonnarelli cacio e pepe, Paccheri med kronärtskocka, guanciale och oliver, gnocchi alla romana, abbacchio allo scottadito...
Italien, Sant'egidio Del Monte Albino
Vår verksamhet är en helt hantverksmässig familjeägd pastafabrik som producerar pasta av durumvetemjöl, extruderad med bronspress, med 100% italienska gamla vetesorter... Vårt sortiment är mycket varierat och erbjuder verkligen autentiska pastatyper... Förutom klassiska paccheri, calamarata, scialatielli och handgjorda fusilli Al ferretto producerar vi även kryddade produkter med mer raffinerade...
Italien, Vietri Sul Mare
...som klokt blandar den typiska doften av havets produkter med kryddor och den oförglömliga doften av citronerna från Amalfikusten och Sorrento. Restaurangen ger kunden möjlighet att njuta av typiska rätter från vietrese traditionen och Amalfikusten som, tack vare kvaliteten på de genuina produkterna och kockens skicklighet, blir speciella: gnocchi eller cannelloni alla sorrentina, scialatielli med skaldjur, paccheri eller risotto med fisk eller kantareller, spaghetti med vongole, fisk.
... regionala typerna: ORECCHIETTE - CAVATELLI - FERRICELLI LUCANI. För de bronstrådade: PACCHERI - MEZZI PACCHERI - TORCIGLIONI. Dessutom finns redan de regionala formaten tillgängliga, producerade med semola av typen "SENATORE CAPPELLI".
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play