Italien, Trento
... 500 ml vatten och koka i ett par minuter. Tärningen kan dessutom tillsättas till maten under tillagningen och i önskad mängd, för att berika och framhäva smaken av soppor, grönsakssoppor, kokta grönsaker, såser, grytor, kött, risotto, ägg, osv.
Portfölj (9)
Italien, AVERSA
...Traditionell amerikansk bakverk, baserat på ost, ägg och socker, med en botten av kex. Den glutenfria Cheesecake i portionsstorlek är tillverkad med ingredienser av högsta kvalitet, vilket garanterar en slät textur och en rik och omslutande smak. Den krispiga botten av glutenfria kex passar perfekt med mjukheten hos ostkrämen, vilket erbjuder en oförglömlig sensorisk upplevelse, perfekt för den som söker en oemotståndlig dessert i praktisk format.
Portfölj (6)
Italien, Calenzano
...Mayorice, majonnäs utan ägg baserad på ris, finns nu även i praktisk tub! Sedan lanseringen 2004, där den vann det prestigefyllda "Biofach Innovation Product", har åren av framgångar följt och gjort den till en av de mest uppskattade rismajonnäserna på marknaden. 100% växtbaserad, Mayorice i tub är perfekt för att komplettera många rätter, smörgåsar eller aptitretare. Den innehåller inga ägg...
Portfölj (1)
Italien, Città Di Castello
...Truffelolivolja för pasta, såser, sallader, ägg, kött och fisk. Vi arbetar också med en olja med 100 % naturliga aromer! Truffeloljan är tillverkad med den bästa extra jungfruolivoljan. Använd bara några droppar för att ge en oemotståndlig smak till varje rätt: pasta, ris, kött, fyllda rätter, omeletter, sallader.
Portfölj (2)
Italien, Marcianise
...Ingredienser: Vatten, socker, alkohol av jordbruksursprung, skummjölkpulver, aromer, baba i bitar. Baba i bitar: Vetemjöl (VETE) Typ "0," ägg, vegetabiliskt margarin, inga härdade fetter bestående av vegetabiliska oljor och fetter (palma och solros), vatten, surhetsreglerande medel E330, aromer, socker, salt, naturlig jäst. Kan innehålla spår av nötter. Innehåller allergener. Vol 17%...
Portfölj (2)
Italien, Castel D'azzano
...Baulis choklad: godhet och glädje Först kommer den söta Bauli-chokladen att överraska dig. Sedan, en av de många överraskningarna, alltid olika, som kommer att fylla dina barns fester med leenden. En ännu mer kärleksfull påsk I varje ägg hittar du en mjuk nallebjörn att krama från den nya kollektionen som är dedikerad till djungelns små djur: många oemotståndliga valpar som snabbt kommer att...
Portfölj (1)
... hållbarhet åt brödkorgen, vilket skapar en behållare som inte lätt förstörs ens med varma rätter som soppa. Denna egenskap utnyttjas också för att värma rätter i mikrovågsugn eller ventilationsugnar inom restaurangbranschen i 60/80 sekunder. Det är en ḥalāl produkt utan animaliska fetter, vilket ger möjlighet att användas av muslimer, vegetarianer, veganer - de som är intoleranta mot mjölk och ägg...
Italien, Caraglio
... potatisflingor, vetemjöl "00", durumvetesemolina, ägg och utvalda köttsorter. De fryses omedelbart och kyls ner till -18°C, utan några konserveringsmedel, för att garantera en äkta och högkvalitativ produkt. Bland nyheterna hittar ni: Frysta såser redo att använda och fryst grönsakssoppa redo att använda.
Italien, Reggio Emilia
...ägg, vegetabiliska fetter, vegetabiliska proteiner, kakao, kokos och olika livsmedelstillsatser. Våra ingredienser används inom olika livsmedelssektorer och andra områden, inklusive: glassindustri, bageri, konfektyrindustri, hälsokost, pastafabriker, bagerier, HO.RE.CA, köttprodukter och många fler. Vi erbjuder också en blandningstjänst, som gör det möjligt att få, enligt kundens recept...
Portfölj (5)
Italien, Roma
... fokuserar på inköp av konsumtionsprodukter, nischprodukter och/eller kvalitetsprodukter, spridda över hela landet och internationellt, såsom livsmedel, gastronomi, catering, charkuterier, bageri, frukt och grönsaker, charkuterier, mejeriprodukter, ägg, oljor och fetter, socker, choklad, konfektyr och bakverk, kaffe, te, kakao och kryddor, fisk, skaldjur och blötdjur, samt alla liknande...
Italien, Monchiero
...% hasselnötter och endast 3 andra ingredienser: socker, kakao (eller mjölk) och vanilj. - Hasselnötstårtor (hasselnötter, socker, ägg) - Choklad och chokladpraliner i kombination med hasselnötter. - Praliner, chokladplattor, plattor med hela hasselnötter, påskägg. Vi kan erbjuda förpackningar som är lämpliga för detaljhandeln eller större format för bagerier och glassbarer. För större kvantiteter är det möjligt att anpassa recepten efter kundens behov.
Portfölj (3)
Italien, Napoli
... gammal balans. Det är här som surdegen får en omsorgsfull behandling av utfodring fram till en fullständig mognad på 36 timmar. Och det är här som sortimentet "Madre" föds, resultatet av Cupiellos kreativitet och dess förmåga att förena de mest uråldriga och naturliga ingredienserna: mjöl, ägg, socker, smör och färsk surdeg. Våra huvudsakliga produktlinjer är Cornetti Madre, linjen av veganska croissanter, muffins och portionskakor, viennoiserie, napolitanska specialiteter och många fler.
Italien, Trento
... italienska smaken. Bland de traditionella likörerna utmärker sig citronlikören (limoncello), äppellikören, blåbärslikören, lakritslikören, kokoslikören, kaffelikören och alla typer av amari. Efter år av studier och erfarenhet inom stabilisering av likörer har Flavor Chimica lyckats skapa en ny typ av likörer som kallas "high-tech". Det handlar om produkter baserade på alkoholgrädde, till vilka även andra ingredienser kan tillsättas, såsom choklad, ägg eller små frukter som jordgubbar, hallon, pistagenötter, hasselnötter och mer.
Detaljhandel med nötkött. Familjen Gatti har sedan slutet av 1800-talet ägnat sig med passion åt odling av fält och djurhållning. År 1979 grundades den nuvarande agrozootekniken, från vilken PIO BOVE, ett registrerat kvalitetsmärke och pionjär inom korta kedjor, föddes 1998. Vi producerar fläskkött, lokala charkuterier, säsongsbetonad frukt, säsongsbetonade grönsaker och färska ägg.
Italien, Paina Di Giussano
... erfarenhet vi har samlat på oss under många år i branschen. Nedan följer några produkter som ni alltid hittar i vår butik: Gorgonzola d.o.p. på sked och i skivor, över 30 olika typer av blåmögelostar baserade på Gorgonzola; charkuterier av högsta kvalitet, färska ostar från Valsassina (LC), lagrade ostar av ko och get, honung, sylt, viner, ägg, färsk pasta, yoghurt, mjöl, te, infusioner, småkakor och mycket mer. Att kliva in i vår butik är inte bara ett nöje, utan också ett sätt att förstå skillnaden mellan de hantverksprodukter vi erbjuder och de som normalt finns på marknaden.
... gras pistà, charkuteribrickor eller ost med sötsura såser eller senap, melon med culatello, rika fruktsallader, hantverksglass och mycket mer. I Roverbella, i vår företagsbutik, kan ni köpa produkter från företaget, såsom frukt och grönsaker på km0, sötsura såser, sylt, senap, ägg och vin Merlot och Lambrusco. Ni hittar oss också på de km0 bondemarknader som erbjuds av Consorzio Agrituristico Mantovano (Porto Mantovano, Marmirolo, Cittadella, Vhò di Piadena och Legnago).
Italien, San Bonifacio
...Företagsprofil Ett företag som verkar på nationell och europeisk nivå inom området för glutenfria livsmedel och livsmedelsintoleranser (utan mjölk, utan ägg, utan jäst, vegansk glutenfri och ekologisk vegansk utan gluten). Vårt företag har som mål att skapa samarbeten med utvalda partners för internationell distribution av varumärket MailorVeg. Historia: "Mailor" är ett företag grundat av...
Portfölj (1)
Italien, Bomporto
Unifill designar och tillverkar i Italien termoformningsmaskiner och fyllmaskiner för produktion av innovativa engångsbehållare från 0,1 ml till 500 ml för flytande, halvfast och fast produkter samt för suppositorier och vaginala ägg. Unifill har i över 35 år varit en världsledande aktör inom engångsprodukter för livsmedelssektorn (kryddor, såser, oljor, vinäger, yoghurt och smältost), kemikalier (rengöringsmedel, tillsatser, gödningsmedel, doftämnen, bekämpningsmedel), läkemedel (dryckbara kosttillskott, krämer, suppositorier) och kroppsvårdsprodukter. Förpackning på uppdrag av kund finns på begäran.
Italien, Santa Maria La Carità
... kolhydrater och under en minimum av 12 upp till 36 timmar, beroende på vilken typ av format som ska bearbetas. Bearbetning av Färsk Pasta: varje produkt tillverkas med noggrant UTVALDA RÅVAROR och avvisar kategoriskt användningen av konserveringsmedel eller tillsatta ämnen. En kvalitetsdeg. Detta är målet vi strävar efter i varje produktionscykel. Utvalda färska ägg, högproteinhaltigt mjöl som kommer 100% från italienska fält, långsam och homogen knådning, konstant och gradvis formning i brons, det är våra hemligheter.
Italien, Torrice
Vårt laboratorium producerar hantverksprodukter som endast tillverkas med ingredienser av högsta kvalitet, utan tillsatta konserveringsmedel, som även är laktosfria. (Utan mjölk, utan ägg, utan nickel och veganska på begäran.) Vi erbjuder: förrätter, huvudrätter, tillbehör, fyllda eller ofyllda smörgåsar, bröd, pizzor och desserter, födelsedagstårtor, friterade rätter, rustika alternativ...
Italien, Jesi
...Under flera år har vi samarbetat med AIC, Italienska Celiaki-föreningen, för att på bästa sätt betjäna våra kunder med celiaki. För dem som är intoleranta mot mjölk, ägg och nötter har vi soja- och risglass, och vi producerar även glass utan användning av sackaros. Med 60 års verksamhet och en ständig strävan efter kvalitet har vi valt ut det bästa av ädla råvaror, såsom Nocciola Tonda Gentile...
Italien, Santa Lucia Di Piave
... - Zero2 PROtection för konstverk. PROtection-behandlingarna för träskadedjur respekterar miljön och människor, och eliminerar med säkerhet skadedjuren i alla livsstadier (ägg, larver, puppor och vuxna). Efter avslutade insatser utfärdas ett garantibevis för den korrekta behandlingen som har genomförts. De erbjudna tjänsterna riktar sig både till privatpersoner och företag samt yrkesverksamma, med vilka vi samarbetar (byggföretag, ingenjörer, arkitekter, lantmätare).
Italien, Costigliole D'asti
Fjäderfä och ägg...
Företaget Pisani Dossi har lång erfarenhet inom fiskodling i allmänhet och störfiskodling i synnerhet. De reproducerar och odlar olika arter av stör för eget behov och för att förse andra odlingar med befruktade ägg, yngel och unga exemplar. Odlingen försörjs med kristallklart, drickbart vatten som tas från brunnar och följer ett semi-intensivt odlingssystem i jordbassänger med begränsad täthet...
Italien, Cesenatico
Terre di Romagna Rika på Traditioner, Passioner och Smaker föddes Pastificio La Fenice, där användningen av råvaror för produktion är av grundläggande betydelse för att upprätthålla hög kvalitet. Bland de viktigaste och mest använda råvarorna finns Certifierad Romagnolmjöl och Semola från Altamura, Parmigiano Reggiano och Grana Padano, båda DOP, samt ägg uteslutande från italiensk produktion. Vi har möjlighet att producera både färskpasta i ATM och IQF fryst pasta. Italiensk smak, passion för kvalitet och det bästa på bordet. Det är vad Pastificio LA FENICE står för.
... LIVSMEDELSEGENKONTROLL H.A.C.C.P. DE HAR ÄVEN EN CERTIFIERING SOM TILLÅTER KONSUMENTER ATT KÄNNA TILL DE OLIKA BEHANDLINGSSTEG, PRODUCENTFÖRETAGET OCH PRODUKTIONSMETODERNA. VARJE STEG FÖLJER DE HYGIENISKA KRITERIER SOM STÄLLS AV GÄLLANDE LAGSTIFTNING. DE ÄR PRODUCENTER AV VILDSVINSÄGG. FÖRDELARNA MED ÄGG ÄR MÅNGA: DE INNEHÅLLER MÅNGA VITAMINER, NÄMLIGEN A, D, E OCH K, SOM ÄR VIKTIGA FÖR SYNEN OCH FÖR ABSORPTIONEN AV...
Italien, Messina
Nötkött, fläskkött, lamm Fjäderfä, ägg, charkuterier och ost...
Agroittica Acqua Bianca har odlat laxar i tio år och har återupptagit verksamheten som avbröts 1981 på grund av en översvämning. Vi söker pålitliga affärspartners. Vår produktion är cirka två tusen kvintal. Med vänliga hälsningar, Per. aer. I.A.P Arrigo Vampini mob. 3341463500. Vi odlar laxar enligt naturens principer vid våra två anläggningar. Passion är nyckeln till framgången för vår lilla familjeverksamhet. Vi börjar med brunnsvatten från befruktade ägg och utvecklar exemplar upp till fem kilo i vikt. Tveka inte att kontakta mig oavsett var ni befinner er, LAXMANNEN HAR SAGT JA.
Spighe Molisane är en producent av färsk, ägg, torr och ekologisk pasta i cirka 10 år. Produkterna, av högsta kvalitet, kännetecknas av hantverksmässig bearbetning och är främst regionala specialiteter.
... den termiska chocken som produceras av hypotermi och hypertermi, denna lösning är särskilt effektiv för bekämpning av vägglöss. Utsläpp av flytande kväve vid -196 °C samt värmen från torr mättad ånga som tillförs vid 180 °C på angreppspunkterna, utplånar inte bara de skadliga insekterna utan även deras ägg, vilket eliminerar de biverkningar som är kopplade till traditionell bekämpning. Dessutom hanterar de fångst av mullvadar.

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play