Italien, Pordenone
Vår mission är att endast erbjuda produkter av hög kvalitet på marknaden och göra dem tillgängliga för alla. För oss är hälsan hos våra djurvänner det viktigaste. Vår forskning baseras på naturliga produkter, utan konserveringsmedel, utan färgämnen, med färskt kött, utan animaliska mjöl, men framför allt är vi emot all form av experimentering på andra djur. Prioriteten för vårt företag är...
Italien, San Donà Di Piave
Dante Italian Food är en grossist av charkuterier, ostar och mjöl från Veneto-regionen som främst exporterar till Europa. Vi arbetar för att förse restauranger, pizzerior, barer, hotell och grossister med produkter av hög kvalitet som levereras direkt från små och medelstora hantverksföretag. Vi vill erbjuda en komplett service och samarbeta med våra kunder för att hitta den produkt som bäst passar deras behov, såsom ekologiska ostar och glutenfria charkuterier. Vi kan erbjuda ett brett utbud av mjöl, även ekologiska, för pizza, bröd och bakverk.
Italien, Ferrara
...torkad frukt, baljväxter, mjöl, fruktträd och ympningar. Från och med 2020 kommer det även att ägna sig åt lagring av kiwi. Företaget, med hjälp av den anslutna gården, bedriver dessutom bearbetning av Williams-päron i sirap och skapar en komplett produktionskedja, under eget varumärke och för tredje part.</p>...
Italien, Ternate
... förpackningslinjer för förpackning och dosering av livsmedel och icke-livsmedel, för att skapa skräddarsydda lösningar som passar alla typer av produktionsbehov. Betydande erfarenhet har förvärvats inom förpackning och emballering av färsk och torr pasta, bakverk som kakor, bröd och bullar samt andra produkter som nötter, chips, godis, frysta livsmedel, grönsaker, pulver som mjöl, kakao, kaffe och tekniska produkter. Mondial Pack Group består av 7 företag som möjliggör diversifiering av produktionen för att uppnå den bästa kvaliteten till priset!
Italien, Soriano Nel Cimino
...valnötspasta, samma sak gäller för spannmål och mjöl. Vi började på sextiotalet i provinsen Viterbo, nästan 60 km från Rom i distriktet Soriano nel Cimino, ett område som används i stor utsträckning för hasselnotsproduktion. I denna kända region äger vi mer än 100 hektar hasselnötsträd. År 1996 ingick vi ett partnerskap med Cooperative Ecolazio, som samlar mer än 200 av områdets bönder. Alla råvaror som...
Uppfödning och handel med de bästa sniglarna för gastronomi. Försäljning till detaljhandel och på beställning (minst 10 dagar) för privatpersoner, restauranger, trattorior och festivaler. Sniglarna är inhemska för det messapiska området (Manduria i provinsen Taranto) och tillhör arten Helix Aspersa Muller. Delikata och av högsta kvalitet. De föds upp med många olika sorters grönsaker, frukter och mjöl från närområdet för att ge det rätta energibehovet för djurets hälsa.
Portfölj (1)
Vi krossar och mikroniserar fruktköttet från johannesbrödträd och producerar ett mjöl av högsta kvalitet som är certifierat. Vi befinner oss i Ragusa, centrum för johannesbrödproduktion på Sicilien, som står för 70 % av den nationella produktionen av johannesbröd. Våra produkter är en utmärkt råvara för foder avsett för alla djurarter.
Italien, Torino
...söt mandelmjöl, hasselnötsmjöl, valnötsmjöl, sesammjöl, pekannötsmjöl, makadamiamjöl, linmjöl, solrosmjöl, aprikosarmellinamjöl, chiamjöl, hampamjöl, pumpmjöl. När det gäller B2C säljer Wepooil sina oljor och mjöl för kosmetiskt och livsmedelsmässigt bruk under varumärket Neoolia. Neolia tillverkar 100% naturliga kosmetika.
Italien, Garbagnate Monastero
Molino Mario Riva har varit verksamt på marknaden sedan 1890, i mer än 100 år har de omvandlat korn till mjöl. Sedan dess har mycket förändrats: teknologin, platsen, men erfarenheten och kunskapen om råvarorna har förblivit oförändrad över tid, vilket är mycket viktigt för att effektivt kunna möta marknadens krav på allt mer kvalitetsmedvetna produkter. Alla produkter kännetecknas av en hög och...
...Santi Lanfranco di Santi Alessandro & C. sas, beläget i Migliana i provinsen Prato, sysslar med livsmedel, import och export, handel och grossist av stora kvantiteter. Företaget, tack vare den erfarenhet som har uppnåtts, garanterar leveranser över hela världen även av stora mängder livsmedel, inklusive mjöl, olja, socker, tidningar, livsmedel, mjölk, kakor, pasta och sylt. Santi Gianfranco är garanti för professionalism. Kontoret ligger på via Della Casaccia, 4.
Italien, Bruino
Dolce Vassoio är ett hantverksbageri av hög kvalitet. Vi arbetar med passion och använder genuina produkter för att skapa hantverksbakverk, handgjorda som förenar moderna tillverkningsmetoder med de typiska smakerna av bakverk gjorda med kärlek, precis som förr. Vi använder högkvalitativa nationella och lokala produkter, såsom fjällsmör eller mjöl från gamla sädesslag för naturligt jästa...
Italien, Foligno
...innan den grillas i ugnen, bearbetas och kontrolleras för hand, en och en. Varje dag. Varje kund kan anpassa vår pizzabotten och toppa den efter eget tycke, sätta den i ugnen i några minuter och njuta av den äkta smaken, godheten och äktheten av italiensk pizza. Allt detta är möjligt eftersom vi inte använder konserveringsmedel, färgämnen eller tillsatser, utan endast två råvaror: mjöl och vatten.
Italien, Battipaglia
O.ME.P.S. Srl är en tillverkare av lätta tankbilar i aluminiumlegering för torrbulk. Vi bygger: - ett komplett sortiment av icke-tippande torrbulk tankbilar – för transport av cement, flygaska, mjöl och foder, pellets - ett sortiment av tippande tankbilar med fulla aluminiumunderställ. - tippande och icke-tippande karosser på chassit - montering av oljefria tryckluftssystem O.ME.P.S bygger endast...
...Vi producerar även ris, mjöl och olja. Vi är certifierade enligt ISO 9001-standarder. Vårt mål är att fortsätta exportera till ett växande antal länder. Vi samarbetar med de bästa jordbruksföretagen i landet och tillämpar innovativa odlingsmetoder. Detta gör att vi kan skapa optimala förhållanden för odling, förpackning och lagring av produkterna, vilket säkerställer deras säkerhet vid leverans...
Portfölj (1)
Italien, Paina Di Giussano
... erfarenhet vi har samlat på oss under många år i branschen. Nedan följer några produkter som ni alltid hittar i vår butik: Gorgonzola d.o.p. på sked och i skivor, över 30 olika typer av blåmögelostar baserade på Gorgonzola; charkuterier av högsta kvalitet, färska ostar från Valsassina (LC), lagrade ostar av ko och get, honung, sylt, viner, ägg, färsk pasta, yoghurt, mjöl, te, infusioner, småkakor och mycket mer. Att kliva in i vår butik är inte bara ett nöje, utan också ett sätt att förstå skillnaden mellan de hantverksprodukter vi erbjuder och de som normalt finns på marknaden.
Italien, Savona
...med vetemjöl, med speltmjöl, med mjöl från gamla sädesslag, med sesam, med tomat, med örter. Proteinbaser från hasselnöt, mandel, valnöt och från ärtor, kikärtor, bondbönor, pumpafrön, solrosfrön, linfrön. Rispulverprotein. Mandel- och hasselnötsmjölkpulver. Buljongextrakt i pulverform, palmfria buljongtärningar. Palmfria, laktosfria pålägg med hasselnöt och kakao, mandel. Pålägg med buffelmjölk och kamelmjölk. Sötkrämer för fyllning. Extruderade kex fyllda med hasselnöts- eller mandelkräm, glutenfria. Extruderade produkter av ris, sorgo, bovete, hirs, glutenfria. Energidrycker och sportdrycker.
Portfölj (5)
...Kalvar för avvänjning och slakt, mjölkkor; - Får: Lamm för avvänjning och slakt, mjölkfår; - Krossade och flakade produkter; - Hund- och kattfoder som är strikt Made in Italy. Vid sidan av våra blandningar och mjöl är vi också lokala återförsäljare av Specialmangimi Galtieri Spa, ett viktigt foderföretag i Modugno som verkar internationellt. Vi har också: - Utrustning för uppfödning...
Portfölj (2)
Italien, Albano Laziale
... den bästa traditionen, vit pizza med naturlig jäsning, typiska sötsaker från Castelli Romani. "Michelangelo della Pizza" utmärker sig för kvaliteten på genuina produkter och service. Hos oss kan du njuta av traditionella produkter typiska för Castelli Romani, som det berömda Genzano-brödet, tillverkat med naturliga ingredienser och utan kemisk jäsning. Vår butik erbjuder ett rikt sortiment av bröd, pizza, hembakade sötsaker och delikatesser, hembakade sötsaker och traditionella.
Italien, Monte Di Malo
Molino Fochesato är specialiserat på bearbetning av mjölkorn för produktion av mjöl och biprodukter för livsmedels-, djurhållnings- och industriellt bruk. Vår kvarn har en familjehistoria som fortsätter än idag med ständiga förändringar och förbättringar i rätt balans mellan tradition och innovation. Vi anser att det är grundläggande att bevara kunskapen som har överförts från generation till...
Italien, Salerno
Vår bageriverksamhet har funnits i trettio år, är familjeägd och kunde inte vara annorlunda med tanke på våra rötter. Vi kommer från Gragnano, pastans hemland, där doften av durumvetemjöl genomsyrar luften. Att baka bröd, sötsaker och allt som kommer från mjöl är en stor passion för oss, som vi har förvandlat till vårt arbete. Tecknen på denna passion är synliga i omsorgen och äktheten av allt vi...
Italien, Forli'
... glasfiber. Vårt sortiment omfattar över 500 modeller som passar olika lösningar, alla designade och certifierade för livsmedelsanvändning. Vi har utvecklat ett innovativt och effektivt system för kylning av mjöl som utökar vårt utbud av föreslagna lösningar. Agriflex är också specialiserat på produktion och distribution av avancerade fermenterings- och jäsningsanläggningar. Våra produkter är alla tillverkade i enlighet med föreskrifterna: EUROPEISKA (CE-certifiering), ATEX (explosiva atmosfärer), HACCP.
Italien, Paderno D'adda
... harmoni - tradition och innovation med respekt för de högsta hantverksvärdena. Produktionen av vårt mjöl börjar med noggrant och omsorgsfullt val av de bästa råvarorna som ingår. Våra leveranskällor väljs genom en kontinuerlig forskning för att säkerställa den högsta kvalitetsnivån, där vi endast väljer de bästa korn beroende på användningsområdet för vårt mjöl. Dessa fina korn, blandade med...
Italien, Trento
... pizzeria kan dessutom baka frasiga pizzor med typ 0-mjöl, fullkornsmjöl och även glutenfria mjölsorter för att tillfredsställa kunder med intoleranser mot vissa livsmedel. Slutligen, precis som de bästa restaurangerna, är det möjligt att organisera företagsmiddagar och evenemang.
Italien, Santa Maria La Carità
... formning: från pressen trycks degen långsamt av en skruv mot en bronssil, med måttligt tryck för att bevara glutenets och kolhydraternas egenskaper. För varje pastasort finns det en speciell bronssil. Vi använder uteslutande bronssilar, som ger den typiska grovheten hos den bästa hantverksmässiga pastan. Fas av torkning: alltid vid låg temperatur för att inte "denaturera" proteiner och...
Italien, Torino
... originalsmak. Serien består av CBD-godisar, choklad, mjöl, pasta, olja och superfood-teer. - Vape-linje: Produkter för en unik atmosfär. Serien består av CBD-vätskor, naturliga aromer, neutrala baser, batterier och aromatiserare. - Verktygslinje: Kvalitetsverktyg och tillbehör. Serien består av papper och filter, tändare, pipor och bongar, fodral, krossare och diverse tillbehör. HEMP H&H säkerställer en hög standard på produkterna samtidigt som man garanterar höga nivåer av CBD och THC-nivåer som strikt ligger under de lagstadgade gränserna som för närvarande gäller.
Italien, Belforte Del Chienti
... risken för kontaminering tack vare ett laboratorium som är helt dedikerat till ekologiska och glutenfria produkter. För att helt eliminera risken för kontaminering har laboratoriet för produktion uteslutande ägnats åt ekologiska och glutenfria produkter. Alla färdiga produkter och/eller råvaror som används analyseras i förväg i certifierade analyslaboratorier. Pastaproduktionen sker hantverksmässigt, endast ekologiskt mjöl och oligomineralt vatten på flaska, med bronsspiraler och torkning vid låg temperatur.
Italien, Casoli Di Atri
Vi är producenter av vetemjöl sedan 1800-talet. Våra korn kommer alla från Italien (Emilia Romagna, Abruzzo, Marche) och väljs noggrant ut baserat på kvalitet och äkthet. Våra mjöl används för brödbakning, pizzerior och konditorier. För mer information kan du besöka vår webbplats.
Italien, Scario
...Capocollo, Guanciale, Ekologisk Pasta, Ekologiskt Vin, Oliver, Paté, Sylt, Marmelad, Mastaccioli, Cantucci. Hantverkshonung, Speltprodukter, Propolis, Honungskarameller, Brudens Torrone, Hampolja och -mjöl, Senatore Cappelli-mjöl, Saragolla, Speltpasta, Amaro Penna, Kryddor, Mousserande vin, Grappa,...
Italien, Calenzano
... Vi vänder oss till alla aktörer inom den ekologiska livsmedelssektorn: - hantverks- och industriella livsmedelslaboratorier - skolmatsalar - hotell, restauranger och catering - butiker med försäljning av bulkprodukter - G.A.S. (Grupp för Solidariskt Inköp)...
... stenmalda mjöler, färsk och torr ekologisk pasta - Förädlad i vårt BioLaboratorium, i Podere Le Casacce - små kikärtor från Chianti - små varierade linser - emmer och pärlbygg - rostad bygg på ved - skalad hirs - mjöl av spannmål och baljväxter malda på sten - flingor av spannmål - toskanska soppor - Turistboende: i Siena på Bioagriturismo Vigliano i våra 2 gårdar i Siena: Podere Cartaio och Podere Poggio al Sole - Turistboende i Florens: Villa Panzano. Direktförsäljning i företagets försäljningsställe, Podere Le Casacce - För våra gäster: måltider med våra ekologiska produkter.

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play