Frankrike, Paris
...Vi har i vår katalog professionellt T55 vetemjöl, tillgängligt i 1 kg och 25 kg för alla dina kulinariska behov.
Portfölj (14)
Frankrike, Le Muy
...På grund av en ökande efterfrågan och för att tillgodose specifika krav utvecklar vi en specifik serie av exfolierande och slipande pulver och preparat för användning inom kosmetik, som marknadsförs under varumärket LIGNOCOSM. Vi erbjuder mjöl av olivkärnor samt mjöl av valnötsskal. Våra produkter används också i tillverkningen av rengöringsprodukter. C200: från 0,10 till 0,20 mm - från 470 till 570 gr/L CN300L: från 0,10 till 0,315 mm - från 550 till 650 gr/L...
Portfölj (10)
Frankrike, Saint Junien
...Papperspåse lämplig för livsmedelskontakt och perfekt för att förpacka mjöl. Den kan rymma mellan 25 och 40 kg mjöl. Den kan anpassas i storlek och tryck från en volym av 5000 påsar för att förmedla din kommunikation. Stort lager av våra standardformat, du kan beställa små mängder. Tveka inte att kontakta oss.
Portfölj (41)
Frankrike, Bernin
Kalys Productions är en välkänd leverantör av konjacmjöl och funktionella ingredienser i Europa. Vårt omfattande produktutbud inkluderar en mängd olika konjacmjöl, naturliga textureringsmedel och näringsingredienser, vilket möter behoven hos industrier, hantverkare, gastronomiprofessionella, hälsa, storkök och amatörkockar. Vi är ledande inom distributionen av konjacmjöl och relaterade produkter s...
Portfölj (8)
Frankrike, Herblay-Sur-Seine
...Produkt som erhålls från presskakan eller granuler (biprodukt). Dessa erhålls vid pressning av skalade och råa frön från Sacha Inchi. Denna presskaka eller dessa granuler genomgår en process av extrudering, torkning och malning som ger ett fint pulver i slutet av processen. Naturlig Med Gurkmeja Med Kakao Användning och beredning av kunden / konsumenten Produkten är avsedd för direkt mänsklig...
Portfölj (17)
Frankrike, Aizenay
...Ett ekologiskt alternativ för medvetna kockar...
Portfölj (44)
Frankrike, Soreze
Frankrike, Casteljaloux
...semoule från röd majs klass A 100% terroir lot-et-garonne. Används i mänsklig kost, särskilt för snackingindustrin, frukostflingor, ger majssemolinen organoleptiska egenskaper av textur, smaker och specifika näringsmässiga bidrag.
Portfölj (6)
Frankrike, Josselin
...Mixeo är en serie av clean-label-lösningar baserade på växtfibrer och/eller linmjöl. Genom sina deklarationer utan Exxx, uppfyller lösningarna i Mixeo-serien kraven på clean-labelling och naturlighet. Produkter i Mixeo-serien ger släta och krämiga texturer och kan användas inom ett brett spektrum av tillämpningar. De är till exempel ett bra alternativ till vissa gummor/hydrokolloider eller till äggula. För mer information: https://solutive.fr/solutions-clean-label-mixeo/ Eller kontakta oss: info@solutive.fr...
Portfölj (15)
Frankrike, Torcy Le Petit
... analyser På Vete Buhler-maltning, specifika vikter, fuktighet, proteiner, detektion av mykotoxiner etc. På Mjöl Chopin-alveograf, Hagberg-fallindex, farinograf, ashaltinnehåll, skadade stärkelse etc. Tjänster från Testkvarnen Bakningstester (metoder CNERMA och BIPEA) Kontroll av konsekvens och kvalitet på produkterna. Utbildningscenter: (godkänt utbildningscenter av det franska ministeriet för ekonomi, industri och sysselsättning) Utbildning i goda bageripraktiker och användning av MILLBÄKER-produkter.
Portfölj (18)
Frankrike, Ivry-Sur-Seine
...Boostera dina bageri-, konditorivaror, kakor, smoothies och mejeriprodukter med vårt högkvalitativa johannesbrödsmjöl. Perfekt för att diversifiera ditt sortiment, ger det en naturlig och näringsrik sötma, idealisk för att möta kraven från dina krävande kunder. Optimera dina recept och innovativa med en hälsosam och ekologisk ingrediens.
Portfölj (15)
Frankrike, Olivet
...T55-mjöl rekommenderas för bakning av bröd, bakverk och wienerbröd.
Portfölj (7)
Frankrike, Paris
...Vårt hampamejl innehåller i genomsnitt 50% protein. Hampaprotein är en superfood rik på näringsämnen, som ofta används som kosttillskott för att öka proteinintaget. Det tillverkas av hampafrön, en växt som innehåller alla essentiella aminosyror som kroppen behöver. Förpackning: 100g - 1kg...
Portfölj (40)
Frankrike, Rouen
... cashewnötter kan också användas inom livsmedelsindustrin som en kvalitetsingrediens i andra produkter såsom smör, mjöl, mjölk, konfektyr, bageriprodukter och choklad. Vi erbjuder möjligheten att integrera cashew från Tanzania, som är större och sötare än de asiatiska, i ditt sortiment av torkad frukt. Fördelarna med färska cashewnötter är uppenbara. Vi har minskat leveranstiden till 2 månader från Afrika till Europa eller Amerika, vilket håller cashewnötterna färska och hela. Vi tror på en direkt leveranskedja. Vi är glada att kunna ge all nödvändig information!
Portfölj (14)
Frankrike, Fleury Les Aubrais
... hela kornet, rikt på fibrer. Halvhögt mjöl (T110): Lite mindre rikt på fibrer, men fortfarande näringsrikt. Vitt mjöl (T45 eller T55): Lättare och används för bakverk, vitt bröd och många kulinariska förberedelser. Vetemjöl är mycket mångsidigt för kulinariska recept och bakverk. Det tillför kolhydrater, proteiner och ibland fibrer.
Portfölj (11)
Frankrike, Perriers-Sur-Andelle
...Petrin monophasée (220 V) - Kapacitet för deg: 25 Kg - Kapacitet för mjöl: 15 Kg mjöl - Kapacitet för skål: 30L - Spänning: 230V / 50 Hz / 1ph - Effekt: 1.1 Kw - Digital kontrollpanel - Automatiska eller manuella kontroller - Höjbar skyddsgaller i rostfritt stål - Antideformationsrullar för skål - Antivibrationsfötter - Tillverkningsår: 2012 - Serienummer: 002...
Portfölj (401)
Frankrike, Montelimar
... Nougat med karamellsalt från Guérande, förpackad i en 200g påse med kartongbotten, som innehåller nougatpapilloter. Ingredienser: Socker, glukossirap, honung, mandlar, karamell med saltat smör (8,7 %), florsocker, potatisstärkelse, osyrat bröd (vatten, olivolja, mjöl), äggvita, naturlig vaniljextrakt. Tillverkningsmetod: Honung och glukossirap kokas i kitteln, äggvita kompletteras med kokt socker, vanilj, mandlar och karamell. Allergener: Mandlar, ägg, möjliga spår av nötter.
Portfölj (154)
Frankrike, Condé-Sur-Marne
...Naturen är en pasta gjord av mjukt vete med T45-mjöl, det renaste mjölet. Dess snäckformade form påminner om traditionell pasta, perfekt för att hålla krämiga och läckra såser. Nettovikt: 400g...
Portfölj (17)
Frankrike, Le Lauzet Ubaye
...Kastanjen spelar en viktig roll i kosten i Europa. Den konsumeras på alla möjliga sätt, som mjöl, rostade eller torkade. Vår likör som produceras genom maceration bör avnjutas kall; I sin ljusa, ljusbruna klädnad kommer kastanjen att avslöja alla sina rundningar, sina sötma, sina varma och rökiga toner för en tröstande kväll vid elden!
Portfölj (41)
Frankrike, Marseille
...Risnudlar är mjuka och glatta nudlar gjorda av ris, mjöl och vatten. De är perfekta för soppor, sallader, vårrullar eller stekta rätter. De behåller den delikata smaken av ris utan någon syra och fungerar som en smakförstärkare för hela rätten. Lätta och snabba att förbereda, är de nudlar av mycket hög kvalitet.
Portfölj (12)
Frankrike, Astaffort
...Fou gras vegan. 100g Växtbaserat pålägg för aperitif. Tre års forskning för att närma oss de visuella och smakmässiga känslorna av foie gras, denna veganska beredning kommer att ge en känsla av hög gastronomi och fest till dina aperitifer och måltider med vänner eller familj. INGREDIENSER: kokosolja (39%), vatten, ekologisk jäst, porcini-pulver, senap, rapsolja, salt, agar agar, ekologiskt chiafrö-mjöl, ekologisk tamari, svartpeppar, sherryvinäger, kryddor, hasselnötsmjöl, tomatpuré.
Portfölj (7)
Frankrike, Saint-Omer
...Bricelet au Comté är en salt aptitretare. "Den berömda Bricelet au Comté" Denna oumbärliga kex från Géraldines verkstad har redan bevisat sitt värde i hela Franche-Comté och långt bortom. Måste knapras på omedelbart och i alla situationer, ensam, i par, med familjen eller med vänner... De är gjorda med underbar Comté AOP* som har mognat i 9 månader och gott smör från mejeriet i Revermont (39), mjöl från kvarnen Sauvin (39) och havssalt från Guérande. Galet, dessa Bricelets tillverkas hantverksmässigt i Frankrike i Saint-Amour i JURA (39) och ALLTID med massor av kärlek. Nettovikt: 130g...
Portfölj (189)
Frankrike, Haute Rivoire
...Tillverkad av stenmalt mjöl. Denna serie uppfyller perfekt behoven för vardagligt bruk. Njut av i alla omständigheter.
Portfölj (3)
Frankrike, Saint Ignat
...Limagrain Ingredients erbjuder ett brett utbud av Masa-mjöl för Tex Mex-applikationer: Tortilla-chips för dippning eller som etniska snacks, tacos, mjuka tortillas (fajitas), majschips ...
Portfölj (7)
Frankrike, Carnoet
...Glycoline® är en kombination av en blandning av glukosprekursorer och ultrahögpresterande ämnen för att upprätthålla en optimal glukosnivå hos mjölkkor och små idisslare. Glycoline är en flaggskeppsprodukt hos Vitalac och ger korna den glukos som de ofta saknar men som är avgörande. Presentation: Vätska, mjöl eller granulat (6 mm beroende på typ av Glycoline) Förpackning: säck, dunk, fat, GRV...
Portfölj (39)
Frankrike, Aix En Provence
...Berikad med protein och utan tillsatt socker, passar rusks Roger gluten (gluteninnehåll på minst 20%) både för viktminskningsentusiaster och för dem som söker vitalitet, samt för alla som följer en kontrollerad diet. Vete mjöl, gluten 20%, vegetabiliska fetter (icke-hydrerade oljor och fetter (palma och raps), vatten), bakjäst, salt, malt, emulgeringsmedel: lecitin sojabönor (OGM-fri), bredbönsmjöl. Förpackning: cirka 22 per låda...
Portfölj (31)
Frankrike, Paris
...Vi är producenter i Paraguay där vi exporterar vårt maniokmjöl och importerar det till Frankrike och Europa. Vi arbetar med hållbar utveckling, och för detta gör vi våra såddar på beställning för att säkerställa kvaliteten och färskheten av vår produkt till våra kunder. Vi har en produktionskapacitet på 25 ton per månad. Kontakta oss för en offert och ange önskad mängd samt dina företagsuppgifter, tack!
Portfölj (8)
...Livsmedelssäker papperspåse avsedd för mjölmarknaden och andra. Finns i olika storlekar. Möjliga alternativ: - Flik - Mikroperforeringar - Vattentät innerpåse - Färganpassning...
Portfölj (2)
Frankrike, Paris
...Den stjärnprydda franska kocken Nadia Sammut har som filosofi att "frigöra sina begränsningar för att frigöra sin kreativitet". I sina produkter har hon inte ersatt några ingredienser från traditionella recept, utan hon har öppnat ett oändligt experimentellt fält för att skapa unika smakupplevelser utan gluten, laktos eller ägg. Referens: FarineRizBioCamargue1...
Portfölj (133)

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play