Vårt laboratorium producerar hantverksprodukter som endast tillverkas med ingredienser av högsta kvalitet, utan tillsatta konserveringsmedel, och som också är laktosfria, mjölkfria och äggfria. Gällande: förrätter, huvudrätter, tillbehör, fyllda eller att fylla smörgåsar, pizzor och desserter, friterade, rustika, jul- och festdesserter. Produkterna är redan tillagade och frysta, bara att värma i m...
Italien, Santa Maria Capua Vetere
Il Mondo Senza Glutine föddes ur behovet av att leva ett hälsosamt liv utan avkall, och hjälper dem som är celiakiska att äta på rätt och komplett sätt. Hos oss hittar du allt du behöver för att leva lyckligt och med smak, utan gluten. Vi har ett brett utbud av produkter av alla slag: torra, färska och frysta, alla av hög kvalitet och från de bästa märkena som Schar, Nutrifree, Piaceri...
... produkterna i Sheline-serien, som är dedikerad till kvinnor. - Sheline Slim & Drain för viktminskning och vätskeretention, naturlig, utan jod och av hög kvalitet. - Sheline Più, för kvinnor från tonåren till klimakteriet. Motverkar effektivt menstruationsbesvär och alla symptom på klimakteriet. Utan hormoner eller fytoöstrogener, GMO, soja, gluten och laktos. Våra produkter distribueras på...
Portfölj (1)
Italien, Savona
Sedan 1987 har vi skapat och utvecklat nya ekologiska kostprodukter och nutraceuticals. Produkter utan socker, utan gluten, utan laktos. Drycker och livsmedel för sport. Ekologiska energibarer utan socker, med sesam, mandel, hasselnöt, torkad frukt, frön. Mjuka barer av 100% frukt. Spröda barer med spannmål. Puffade spannmålsbarer med choklad. Energi barer. Barer för sport. Grissini utan jäst...
Portfölj (5)
Italien, San Bonifacio
...Företagsprofil Ett företag som verkar på nationell och europeisk nivå inom området för glutenfria livsmedel och livsmedelsintoleranser (utan mjölk, utan ägg, utan jäst, vegansk glutenfri och ekologisk vegansk utan gluten). Vårt företag har som mål att skapa samarbeten med utvalda partners för internationell distribution av varumärket MailorVeg. Historia: "Mailor" är ett företag grundat av...
Portfölj (1)
Italien, Sant'antimo
DOLCIARIA PALMA producerar halvfabrikat för bakverk, koner och våfflor för glass, samt frysta isglassar med smakerna apelsin, citron, jordgubb, mynta och cola. Isglassarna tillverkas utan konserveringsmedel och utan gluten. Alla produkter är förpackade i fräschhållande blister.
Salumificio Del Vecchio, sedan 1968 i Cesena, producerar högkvalitativa charkuterier från grisar som uppfostras med respekt för naturen: ekologiska charkuterier, kryddade charkuterier, guldcharkuterier och traditionella charkuterier utan laktos och gluten, enligt den bästa italienska och romagnoleska traditionen: parmaskinkor och typiska charkuterier från Romagna.
Italien, Borgo San Lorenzo
Vi är ett laboratorium för genetiska analyser, specialiserade på att utföra tester för matintoleranser, tester för gluten- och laktosintolerans, samt skräddarsydda genetiska dieter utformade av våra legitimerade nutritionister. Vi har beslutat att skapa lösningar och tjänster inriktade på välbefinnande och psyko-fysisk balans för individen. All vår strävan syftar till att erbjuda kunderna den bästa produkten för att kunna identifiera brister, störningar och alla överflöd i kosten i det tredje millenniet. Vår verksamhet syftar till att vara prediktiv medicin och inte kurativ.
Italien, Santa Maria La Carità
...Bearbetning av Torkad Pasta: den metod som används är skonsam och består i huvudsak av 4 olika faser: Fas av knådning: vi använder uteslutande 100% italienska durumvetemjöl med hög proteinhalt. Varje pastasort kräver en lämplig blandning av mjöl och vatten. Kallknådning (inte över 35°C) förhindrar "termisk denaturering" av gluten, den värdefulla substansen som finns i vete. Fas av pressning och...
Italien, Caltrano
...Salumificio Sant'orso ligger i Calltreno i provinsen Vicenza, vid foten av Asiago-platån. Vi producerar salami utan GMO, utan mejeriprodukter, utan gluten, utan allergener. Vår produktion består av ett komplett utbud av söta och kryddiga salami, samt ett brett urval av både rå och kokt sidfläsk, alla formade för bättre användningseffektivitet. Vi inbjuder er att besöka vår webbplats: www.salumisantorso.it...
Italien, Lentini
Vår verksamhet är specialiserad på försäljning av glutenfria livsmedel. Idén kommer från det allt vanligare behovet hos personer som måste utesluta gluten från sin kost. Vårt mål är att erbjuda fler och fler högkvalitativa produkter, alla certifierade av hälsomyndigheten, utan att ge avkall på smaken.
Italien, Basciano
... hantverksmässig process som respekterar den italienska traditionen och är fria från gluten, palmolja och härdade fetter för att garantera högsta kvalitet. Vi erbjuder ett brett utbud av produkter: läcker nougat och choklad i alla former samt ett stort utbud av hantverksmässiga glassar. Våra produkter finns både under vårt eget varumärke och för tredje part. Våra produkter finns både i restauranger och små butiker samt i GDO. Kvalitet, innovation och flexibilitet kännetecknar vår produktion.
Italien, Sesto Calende
Matlagningskurser för vuxna och barn, möjlighet till privata kurser, matlagningskurser för möhippor, cooking team building. Kurserna hålls på plats i Sesto Calende eller på andra platser vid Lago Maggiore eller i Milano. Specialkurser utan gluten, vegansk matlagning. Online matlagningskurser för privatpersoner och företag. Tjänst för privat kock (kock hemma) i områdena Lago Maggiore, Lago di Como, Milano.
Italien, Capranica
... en blick mot forskning och innovation. Bland de första i Italien som garanterar produkter anpassade för alla behov, har vi i över tjugo år erbjudit läckra bakverk av högsta kvalitet, utan gluten eller laktos. Och från Tuscia når vi allt längre. Från Europa till Sydostasien via Nordamerika, våra produkter är älskade och uppskattade över hela världen. För en smakidé i ständig rörelse, i jakten på den perfekta kombinationen av njutning och välbefinnande.
... innehåller stärkelse) och vetemjöl (som innehåller gluten), två naturliga bindemedel som tillsammans ger styrka och hållbarhet åt brödkorgen, vilket skapar en behållare som inte lätt förstörs, även med varma rätter som soppa. Det rekommenderas dock att placera korgen på en tallrik som ger en stabil bas. Den dubbla sammansättningen gör att den även kan användas för att värma rätter i mikrovågsugn (cirka...
Företaget PB Progetto Benessere grundades av Dr. Giovanni Piccitto, med idén att erbjuda säkra och effektiva naturläkemedel som är lätta att använda för att återställa det psyko-fysiska välbefinnandet hos varje individ. Våra produkter är framställda av maceration av alpliv, vilda och 100% italienska växter. De innehåller inga konstgjorda konserveringsmedel, färgämnen, gluten eller laktos och är...
Italien, Chieri
... produktion används endast högkvalitativa spannmål som bearbetas långsamt för att producera 100% naturliga mjöler utan tillsatt gluten, tillsatser och konserveringsmedel. Alla lokala spannmål testas och övervakas ständigt på vårt jordbruk som ligger i Chieris landsbygd. Produkten med korta avstånd används också i stor utsträckning av de lokala hantverkslaboratorierna.
Italien, Andria
Vi välkomnar dig till vårt glutenfria bageri. Vi bryr oss om andras hälsa, särskilt de som måste avstå från gluten. Vi började som pizzeria Imperiale, men med tiden har vi förstått problemen hos många kunder och har försökt att tillgodose deras behov på bästa sätt, utan att någonsin behöva ge avkall på den underbara smaken av pizza, taralli, pasta och bröd. Livsmedel som är oumbärliga för en hälsosam kost, men framför allt för oss italienare och puglieser.
Italien, Panicale
Vårt företag är beläget vid sjön Trasimeno, mellan de umbriska och toskanska kullarna; dessa magnifika områden ger våra veteblandningar unika dofter och smaker, som visar sitt mervärde för slutkonsumenten genom alla typer av bakverk, konditorivaror, pizzor eller färsk pasta som tillverkas med våra mjöler. Alla våra mjöler är strikt producerade utan tillsats av tillsatser, utan tillsatt gluten, utan behandlingsmedel eller processhjälpmedel.
Italien, Ispica
... alla kemiska tillsatser. Butiken omfattar alla typer av produkter, från vin och öl till spritdrycker, fullkornsmjöl, pasta med gammaldags hårdvete-sorterna Russello och Timilia, som innehåller mindre gluten, fullkornsris, kryddor, baljväxter, glutenfri choklad från Modica, laktosfri, 100% växtbaserad, pistagenötter från Bronte, mandlar från Avola, honung från Sortino, kosmetika och mycket mer. Vi...
Italien, TRESANA
...FÖRETAGET PRODUCERAR FÄRSKA KORVAR (KORVAR, BITAR, LUGANEGA) OCH LAGRAD KÖTT MED ENDAST ITALIENSKA KÖTT AV HÖG KVALITET, UTAN GLUTEN, GLUTAMAT, LAKTOS, FÄRGSTOFF, ANVÄNDANDE AV RECEPT SOM ÖVERLÄMNATS FRÅN VÅRA FARFÖRÄLDRAR OCH I RESPEKT FÖR TRADITIONEN I LUNIGIANA. DE HUVUDSAKLIGA KORVARNA SOM PRODUCERAS ÄR: VÅR LUNIGIANA MORTADELLA, LARDELLATO SALAMI, LUNIGIANA FILÉ, LUNIGIANA BRESAOLA (PACKAD MED FÄRSKT KÖTT) OCH FIORE ALL'OCCHIELLO ...
Italien, Frattamaggiore
Italien, Capurso
...I BUONI SENZA GLUTINE SRL sysslar med produktion av råvaror/halvfabrikat och färdiga produkter utan gluten. Företaget grundades 2008 av den vinnande idén från två unga entreprenörer, Massimiliano Barnaba, som idag är försäljningschef, och Laurent Urbinati, som för närvarande är administratör och kock. Erfarenheten: I BUONI SENZA GLUTINE SRL har som mål att driva sina val genom att sträva efter...

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play