Italien, Cortemilia
La Fratelli Caffa s.a.s. grundades 1856 i Piemonte, i Cortemilia, i hjärtat av Langhe. I sex generationer har vi med passion arbetat med hasselnötter från vårt område för att erbjuda våra kunder en produkt av extra kvalitet. Vi kan leverera skalade hasselnötter i olika storlekar, rostade hasselnötter, halvfabrikat av hasselnötter såsom hasselnötspasta med olika rostningsgrader, hasselnötspesto, hackade hasselnötter, hasselnötsmjöl, hasselnötsolja och bakverk med piemontesisk hasselnöt.
Italien, Giffoni Sei Casali
... tillagas, både detaljhandel och grossist. Vårt företag uppfödder och säljer sniglar Helix Aspersa Muller Made in Italy. Vi producerar även hasselnötter och olivolja som strikt är Made in Italy. Vi söker alltid potentiella köpare för vår produkt över hela världen, vi erbjuder en garanti för Made in Italy, stora kvantiteter och seriösitet. Tveka inte att kontakta oss.
Försäljning av valnötter och hasselnötter, både med skal och utan skal...
Italien, Palermo
...sötsaker och frukostflingor tillverkade med fina mjöler från Timilia, Russello och Maiorca. Lins, kikärtor, mandlar, hasselnötter och andra baljväxter samt ekologisk torkad frukt får inte saknas. Många produkter från det sicilianska konditoriet: cannoli, cassata, mandelkakor, knäck och pistagenougat. Vi älskar hälsosam, ekologisk, smakrik och näringsrik mat. Vårt urval berättar om denna passion. Besök vår webbplats, ni kommer att få hjälp av vårt konsumentkontor i varje steg av köpet. Snabb och säker leverans.
...-alkoholhaltiga... rom, limoncello, gianduja, nougat osv.) täckta med extra mörk choklad (minst 62% kakao). - hållbarhet 12 månader. - TRUFFEL: gjorda av mörk choklad och hasselnötter, pudrade med kakao. - hållbarhet 12 månader. - MAJSKAKA (CROSTATA DI MELIGA): En läcker tårta med majsmjöl som är smulig och mjuk, fylld med sylt. - hållbarhet 5 månader. - MAJSKAKOR (PASTE DI MELIGA): utsökta kakor från den...
Italien, Piacenza
... Falicetto grundades 1985 tack vare insikten från Aldo Scaglia, en ung konditor från Piemonte som flyttade till Piacenza. I de dagligen bakade produkterna, som tillagas enligt traditionerna för högkvalitativt bageri, läggs stor passion och fantasi samt ett ständigt fokus på ingredienserna. De bästa kakaobönorna från Venezuela, Bolivia och ön Sao Thome väljs ut för att bearbetas och kombineras med mandlar eller hasselnötter, vilket resulterar i en choklad som har blivit en söt vana för alla piacentiner.
... följa i sin fars och farbröders fotspår. Idag, med hjälp av sin fru Simona, driver Riccardo Costenaro stolt caféet och bageriet, där han framgångsrikt har experimenterat med recept som förenar den toskanska baktraditionen med den valtellinesiska: hans "Buccellato" är berömt, en typisk sötsak med druvor, hasselnötter, anis, mandlar och valnötter, ett exklusivt recept som han med rätta är mycket...
Italien, Gravellona Lomellina
...Vårt företag förbereder smakfulla snacks för restauranger, butiker, ölpubar, barer och klubbar. Vi rostar, salta och täcker nästan alla typer av nötter (hasselnötter, pistagenötter, mandlar, cashewnötter). Våra jordnötter är täckta med italienska kryddor (oregano, tomat och basilika, parmesanost, salvia och rosmarin) vilket gör att de passar mycket bra med alla typer av drycker, även vin. A&J NUTS - produktion gjord med kärlek....