Italien, Ospitaletto
... våra nät är giftfria och lämpliga för kontakt med livsmedel, de är teknologiskt avancerade och tillverkade till 100 % i Italien. Sortimentet av produkter som vi marknadsför inkluderar knutna nät, nät för byggnadsställningar, fågelskyddsnät, frostskyddsnät, hagelskyddsnät, insektskyddsnät, rovdjurskyddsnät, skyddsnät, skyddsnät för byggnadsställningar, skuggande nät, nät för jordbruk, nät för skörd...
Italien, Paderno F.c. (bs)
... tork, C.D.R. tork, Slamtork, Rester av lera tork, Avloppsvatten tork. LIVSMEDELSINDUSTRI: Nötter rostare, Kastanjer rostare, Hasselnötter tork, Mandlar tork, Jordnötter rostare, Brödsmulor tork, Pumpafrön tork, Te tork, Pressade spannmål tork. AGRO-INDUSTRIELL: Spån - chips tork, Medicinska örter tork, Läderrester tork, Kub- och pressprodukter tork, Bomullsfrön tork, Äggskal tork, Druvkärnor tork, P.E.T tork, polyeten tork, gummitork, Havssalt tork, Tvättade frön tork, Horticulture frön tork, Spannmål tork.
Italien, Mazara Del Vallo
Ta en gammal bageri. Sätt in en familj som i 50 år följer de gamla sicilianska recepten. Lägg till ricotta, mandlar, pistagenötter och citrusfrukter födda av solen och jorden i Sicilien. Blanda med rätt mängd enkelhet, tradition och kreativitet. Du har fått en söt Rocca. Rocca konfektyrindustrin föddes för att främja excellensen hos den sicilianska konditorikonsten och för att tillfredsställa...
Portfölj (8)
Italien, Barletta
Alltid på jakt efter det goda, uttrycker Orsini Ekologisk Choklad vår vilja att vara ärliga och transparenta mot världen. Ekologiska chokladpraliner, ekologiska chokladplattor, ekologiska chokladtryfflar, ekologisk gianduia-cremino, allt tillverkat med ekologiska och italienska ingredienser, utvalda hasselnötter och mandlar från Italien. Choklad och konfektyr av hög kvalitet, samt industriella...
Portfölj (10)
Italien, Milano
... noggrant HACCP-förfaranden. Våra anläggningar kan rena över 2.000 kg produkt dagligen och representerar den italienska teknikens stolthet: de har förmågan att minska bakteriell kontaminering med fördelen att lämna frukten levande och vital, vilket bevarar dess färskhet, kvalitativa egenskaper och säkerhet. Katalogen, som ständigt expanderar, inkluderar försäljning av musslor eller skaldjur, äkta vongole, cannolicchi, fasolari, ätbara hjärtan, Venus skrin, håriga musslor, havslimone, mussoli, tryfflar, sjöborrar och mandlar.
Aziende Agricola Miceli Domenico säljer online ekologisk extra jungfruolivolja. Flera format finns tillgängliga. Producerar även: Siciliansk oregano i påse, obehandlade sicilianska johannesbröd, sicilianska mandlar med skal, valnötter med skal, torkade bönor, granatäpplen och citrusfrukter. Besök även vår webbplats för att upptäcka alla kampanjer relaterade till våra typiska sicilianska produkter. Frakt över hela Europa med expresskurir.
Italien, Soriano Nel Cimino
... stolt har producerat i över 20 år. För att erbjuda våra kunder det bredaste möjliga urvalet av produkter samarbetar vi också med de bästa producenterna av italienska mandlar, valnötter från Sorrento, pinjenötter och pistagenötter.
Italien, Rocchetta Nervina
... bästa sorten i världen: taggiasca-kvaliteten som har en mild smak som påminner om mandlar och en mjuk fruktsmak i avslutningen. Vår gamla fruktträdgård ligger i Rocchetta Nervina, en liten by på den italienska rivieran på 435 meters höjd. Vi skickar över hela Storbritannien gratis vid beställningar över 53£.
Italien, Montelupo Fiorentino
SFIZIO grundades av Antonio Martorana och Aya Yamada, som drivs av en gemensam passion för god mat, och beslutade att skapa ett litet laboratorium i centrala Montelupo Fiorentino, bara ett stenkast från Florens, i hjärtat av Toscana. Här producerar vi olika typer av cantucci och te-kakor, noggrant utvalda med högkvalitativa ingredienser, såsom italienska mandlar, fikon från Cosenza, pistagenötter...
Italien, Castiglione Di Sicilia
... breda sortimentet "Linje för torkad frukt och halvfabrikat" kompletteras med pinjenötter, valnötter, sultanrussin, jordnötsgranulat, cashewnötter och riven kokos. Genom en noggrann urval av varje råvara, med noggranna och uppmärksamma arbetsmetoder och kvalitetskontroller i varje steg av bearbetningen, kan vi erbjuda en variation av halvfabrikat och råvaror för bagerier och glassbarer, det vill säga pesto och pistagekräm, beläggningar, kakao i pulverform, snabbkrämer, arom i pasta, pulverbaser, topping, ekologisk mandelolja, praliner av torkad frukt, fruktpastor och traditionella smaker.
jordbruksföretag, specialiserade på produktion av aromatiska växter (siciliansk oregano och saffran), oregano i knippe med stjälkar och smulad oregano, möjlighet till olika förpackningsformat. skalning och bearbetning av sicilianska mandlar, skalade mandlar, blötlagda mandlar, rostade mandlar, mandelmjöl, mandelkrämer, extra virgin olivolja och spannmål...
Italien, S,egidio Alla V.
...Hantverksföretag som tillverkar typiska sötsaker gjorda på naturliga ingredienser utan tillsatser eller kemiska konserveringsmedel. Vår specialitet är Sassi d'Abruzzo, en typisk sötma där vi är de enda producenterna av det ursprungliga receptet sedan 1928. Dessutom tillverkar vi en mandelknäck med 90% mandlar som är oöverträffad, samt mörk choklad som smälts och tempereras vid låg temperatur och...
Italien, Caltanissetta
... sträcker sig tillbaka till 1980, lyckas vi tillfredsställa smaklökarna hos dem som vill prova nya smaker och de som inte vill, med ingredienser och kombinationer som ger en perfekt balans på paletten. För att producera vår glass använder vi endast utvalda naturliga ingredienser som: färsk mjölk från Sicilien, färsk grädde, strösocker, pistagenötter och mandlar från Sicilien, italienska hasselnötter...
Italien, Raffadali
La Lauricella sas är specialiserat på bearbetning av mandlar och pistagenötter från Sicilien. Företaget använder den modernaste teknologin och kan garantera en slutprodukt med höga kvalitetsstandarder. Vårt företag samarbetar med dagligvaruhandeln, konfektyrindustrier, restauranger, bagerier, glassbarer och nationella samt internationella cateringföretag.
Italien, Thiene
Företag som tillverkar maskiner för livsmedelsindustrin. Specifikt producerar vårt företag spritmaskiner (små, medelstora och stora produktioner) som är lämpliga för alla typer av degar (smördeg, vispad smördeg, mjuk deg, glutenfri deg, deg med mandlar eller vilket som helst ingrediens).
Portfölj (1)
Italien, Monte Sant'angelo
GARGAN’OK - Gargano Sapori - är ett hantverksföretag som producerar likörer, pasta, marmelader, traditionella typiska sötsaker (fyllda våfflor, cartellate, mostaccioli, mandlar i socker), aromatiserade oljor enligt de gamla recepten från Gargano. De typiska sötsakerna varierar från cartellate med mandlar och honung eller med kokt vin, till mostaccioli med citron eller choklad, till taralli med...
Italien, Modugno
... halvfabrikat finns tillgänglig: - Skivade mandlar, halverade, stavar, kross, mjöl; - Kross och mjöl av armelline; - Kross och mjöl av hasselnötter; - Valnötter typ A-B-C. Ett nätverk av specialiserade agenter gör det möjligt för företaget att nå olika kunder på marknaden - från stor distribution till bagerier - för att möta deras behov. Den högkvalificerade personalen och det externa samarbetet med...
Portfölj (2)
I tre generationer har vi varje dag gett er söta stunder med våra kakor som bakas dagligen med samma passion och omsorg som förr. Morgonkakorna, snurrorna, småkakorna, tricottorna, taralle, savoiardi, de fyllda med fikon och mandlar, bauletti, burrì, droppande, cookies, mandorlotti, reginette, fullkorns-cruscolotti och pancacao är enkla och genuina produkter som kommer från vårt personliga urval...
Italien, Pisa
I hjärtat av Toscana, nära Pisa, producerar Amedei högkvalitativ italiensk choklad från utvalda plantager. Stänger, Napolitains, Tryfflar och Praliner, Grädde. Mörk och extra mörk choklad, mjölk- och vit choklad, choklad med hasselnötter, med mandlar, med frukter och ganduja choklad, cru monorigin choklad. Förutom klassikerna producerar Amedei Monorigin Cru Chocolate från enskilda...
...blodapelsin, rosmarin och chili. Vi erbjuder högkvalitativa IGT Salento-viner gjorda av druvsorterna primitivo, negroamaro, ottavianello och malvasia. ROSÉ, VITT, RÖTT och PASSITO. Dessutom har vi en begränsad produktion av söta mandlar från gamla träd spridda i våra olivlundar, som vanligtvis används i högklassig bakning, i kulinariska recept eller som snacks. Företaget har alltid drivits med...
Italien, Noto
Företaget producerar 100% ekologiska produkter såsom: olja, oliver och mandlar i ett orört område i Val di Noto (Syrakusa) med certifieringar från Ekologiskt Jordbruk och transparenta markanalysresultat.
Italien, Palermo
...sötsaker och frukostflingor tillverkade med fina mjöler från Timilia, Russello och Maiorca. Lins, kikärtor, mandlar, hasselnötter och andra baljväxter samt ekologisk torkad frukt får inte saknas. Många produkter från det sicilianska konditoriet: cannoli, cassata, mandelkakor, knäck och pistagenougat. Vi älskar hälsosam, ekologisk, smakrik och näringsrik mat. Vårt urval berättar om denna passion. Besök vår webbplats, ni kommer att få hjälp av vårt konsumentkontor i varje steg av köpet. Snabb och säker leverans.
... så här: confetti med mandlar och råvaror av bästa kvalitet, förenade med en noggrann och kunnig bearbetning. Confetti från Varese kan endast köpas från Ernesto Brusa i försäljningsstället som är knutet till fabriken.
Italien, Piacenza
... Falicetto grundades 1985 tack vare insikten från Aldo Scaglia, en ung konditor från Piemonte som flyttade till Piacenza. I de dagligen bakade produkterna, som tillagas enligt traditionerna för högkvalitativt bageri, läggs stor passion och fantasi samt ett ständigt fokus på ingredienserna. De bästa kakaobönorna från Venezuela, Bolivia och ön Sao Thome väljs ut för att bearbetas och kombineras med mandlar eller hasselnötter, vilket resulterar i en choklad som har blivit en söt vana för alla piacentiner.
... ingredienser av högsta kvalitet, bearbetade enligt traditionens krav. I urminnes tider har scorzetta varit en av de typiska traditionella desserterna i Bernalda, staden i provinsen Matera som är rik på historia, traditioner och en turistdestination i Lucania. Receptet på scorzetta bernaldese är ett av de godaste och äldsta och består av få och enkla ingredienser som äggvita, socker och mandlar. Kom och besök oss eller gå till vår webbplats www.la-scorzetta.it för att köpa scorzette, upptäcka Vincenzo Zitos recept eller se hela det fina bageriet från bageriet L'Orchidea.
Italien, Zola Predosa
Vi producerar ett sortiment av cantucci, som är de mest kända typiska toskanska kakorna, med certifierade Fair Trade-ingredienser: cantucci med mandlar, krydd-cantucci med kandiserad ingefära, speltmjöl-cantucci, tranbär-cantucci, chokladbitar-cantucci.
Italien, Caltabellotta
Efter att ha avslutat min examen i naturvetenskap försöker jag driva mitt jordbruk, som ligger i Caltabellotta, Sicilien (prov. AG), som sträcker sig över 18 hektar, mestadels odlad med olivträd och mandelträd. Jag producerar ekologisk extra jungfruolja (som från och med nästa år kommer att ingå i Dop Val di Mazzara) och slutligen skalade mandlar i olika vakuumförpackningar. Vår olja kommer från...
Italien, Roccapalumba
Företaget sysslar med produktion och försäljning av mandlar och extra jungfruolja, odlade enligt metoden för ekologiskt jordbruk. Från mandlarna framställer vi en mycket fin likör med en autentisk och unik smak, eftersom den tillverkas i ett litet hantverkslaboratorium där varje steg i produktionen följs noggrant.
Italien, Ispica
... alla kemiska tillsatser. Butiken omfattar alla typer av produkter, från vin och öl till spritdrycker, fullkornsmjöl, pasta med gammaldags hårdvete-sorterna Russello och Timilia, som innehåller mindre gluten, fullkornsris, kryddor, baljväxter, glutenfri choklad från Modica, laktosfri, 100% växtbaserad, pistagenötter från Bronte, mandlar från Avola, honung från Sortino, kosmetika och mycket mer. Vi...
... följa i sin fars och farbröders fotspår. Idag, med hjälp av sin fru Simona, driver Riccardo Costenaro stolt caféet och bageriet, där han framgångsrikt har experimenterat med recept som förenar den toskanska baktraditionen med den valtellinesiska: hans "Buccellato" är berömt, en typisk sötsak med druvor, hasselnötter, anis, mandlar och valnötter, ett exklusivt recept som han med rätta är mycket...

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play