... följande syften: Den gemensamma bearbetningen av alla oliver som lämnas in av medlemmarna enligt de bästa olivoljetechnikerna, och förbereda nödvändig utrustning och anläggningar för detta ändamål; Bevarande och gemensam försäljning av produkten som erhålls från bearbetningen av oliverna. Under olivskörden lämnar medlemmarna in oliver dagligen och pressningen av dem sker inom 24 timmar med mekaniska...
Portfölj (1)
Italien, Ravenna
Vi är ett företag som sysslar med produktion och export av olika livsmedelsprodukter med fokus på: Kapris, kaprisfrukter, oliver, olivolja, solrosolja, chilipeppar, osv. Vårt företag tillämpar de bästa systemen för kvalitetskontroll, säkerhet och hygien i varje steg av produktionskedjan, vilket gör att vi kan erbjuda en säker och högkvalitativ produkt som uppfyller alla gällande...
Portfölj (6)
Italien, Bernalda
...Azienda Agricola Coppa D'Amore ligger i Bernalda (MT) och erbjuder den mångåriga och passionerade hantverks- och olivoljeerfarenheten hos sina ägare, som är arvtagare till den tusenåriga traditionen av olivbearbetning och kallpressning. Odlingen, skörden och malningen är processer som utförs med respekt för de naturliga metoder som våra farfäder lärde oss. Kvaliteten på våra oliver är en perfekt...
Italien, Marmirolo
... semester med detta Gårdssemestercenter Beatilla, Italien. Italien är ett av de bästa länderna för agriturism i världen och Farm Agriturismo Beatilla Corte Barco ligger i Mantova, Italien. Människor i Italien har följt sitt förfäders yrke som i de flesta fall har varit jordbruk. Därför är det vanligt att se människor i Italien välja jordbruk som sitt huvudsakliga yrke. Att besöka en gård och hotell i Mantua kan ge dig en realistisk upplevelse av att smaka på färska oliver, citrusfrukter, äpplen, druvor osv. och framför allt Italien.
... mycket att de kunde korsa haven. Odlingstekniker, gödsling och växtskydd som fortfarande idag är helt naturliga, skörd av oliver under den period då kvalitetsutbytet är som högst och snabb överlämning av frukten till kvarnen är de nyckelelement som har gjort det möjligt för oss att uppnå den höga produktionsstandard som har överförts från generation till generation. Vi har därmed erhållit erkännandet...
Italien, Chiaramonte Gulfi (rg)
Vi befinner oss i den sydöstra höglandet av Sicilien, provinsen Ragusa, området Chiaramonte Gulfi. Vi är specialiserade på odling av bordsdruvor, oliver för olja och under de senaste åren har vi lagt till några fruktträd och aromatiska växter. Alltid färska ingredienser, ingredienserna har en oemotståndlig smak, vi använder endast lokala produkter och från vårt företag. För att ta hand om våra...
... till skörd, torkning och bearbetning, utförs inom vårt företag med noggrannhet och manisk uppmärksamhet för att erbjuda våra kunder de bästa resultaten när det gäller kvalitet, med respekt för miljön och området. Odlingen sker enligt en form av hållbart jordbruk med låg miljöpåverkan utan användning av ogräsmedel eller syntetiska kemikalier. Våra produkter är förpackade i zip-förpackningar som...
... gamla hjulet och, inuti lokalerna, de gamla kvarnarna för produktion av vetemjöl och kastanjer. Verksamheten vid olivpressen, som pågår från oktober till mars, omfattar bearbetning av oliver för tredje part och produktion av olja för försäljning. Under denna period är det möjligt att fritt besöka lokalerna och bevittna bearbetningen av oliver. Antico Frantoio Tavian är alltmer övertygad om att...
Italien, Rovigo
Oliq tillhandahåller industriverktyg som behövs för att olivbearbetningsindustrin ska förbli konkurrenskraftig på marknaden. De maskiner och anläggningar som oliQ erbjuder den italienska industrin kommer till stor del från Spanien, ett land som ensam bearbetar mer än 40 % av världens bordsoliver. Behovet av att industrialisera för att bearbeta dessa stora mängder oliver har gjort att Spanien...
... delikatessbutiker och restauranger av hög kvalitet, både i Italien och Europa, har valt vår olja, och våra kunders tillfredsställelse gör oss stolta. Varje produkt är resultatet av en kombination av tradition och förnyelse. De moderna maskinerna för krossning av oliver, en värdefull och känslig bearbetning, utförs med kallpressningsmetoden i respekt för traditionen. Den höga kvaliteten på vår extra...
Portfölj (2)
Italien, Roma
Ellenikà är exklusiv importör av de bästa typiska grekiska produkterna: extra jungfruolivolja och oliver; karaktäristiska viner; specialiteter som dolmadakia, vinblad och Agourida (Agresto); typiska kakor som kourabiedes och melo makarona; karaktäristiska spritdrycker som ouzo, mastika, tentoura och tsipouro; honung från Kreta och torkade fikon. Ellenikà är dedikerat till att sprida kunskapen om...
Italien, Diano San Pietro
Frantoio består av 3 flaskningslinjer och bearbetar cirka 7200 kvintal av oliver av sorten Taggiasca, vilket motsvarar en produktion av cirka 1600 kvintal extra jungfruolja. Cirka 30% av de bearbetade Taggiasca-oliverna på vår produktionsanläggning kommer från våra cirka 30 hektar olivlund (motsvarande 9 000 gamla träd) som vi äger exklusivt. Utöver produktionen av Taggiasca-oliver med egna...
Italien, Caianello
... färgen från grön blir mörkare och svart (invaiaturafasen). Trots en lägre avkastning garanterar detta en betydligt högre kvalitet. Skörden sker huvudsakligen för hand och endast sällan med hjälp av mekaniska medel som dock behandlar frukten varsamt och undviker skador. Vår olivlund ligger vid utloppet av en slocknad vulkan inom Roccamonfina regionalpark, väl skyddad från alla former av föroreningar och kemiska gödningsmedel. De särskilda egenskaperna hos det område där våra oliver odlas ger oljan överlägsna organoleptiska och näringsmässiga egenskaper.
Italien, Calenzano
Il Nutrimento, grundat 1990, är ett produktionsföretag med en stor ambition: att föra smaken av gamla medelhav recept in i hemmen. Med detta syfte erbjuder de pastasåser, pesto, grillade grönsaker, grönsakscremer och patéer för bruschetta, oljor, oliver och många andra produkter som förenar traditionella smaker med en modern produktionsprocess. Recepten från Il Nutrimento inspireras av det...
...sallader och soppor. Dess typiska smak och intensiva arom avnjuts bäst genom att doppa lite bröd i den. Den extra jungfruolivoljan "OLIOTOLA", kallpressad från oliver odlade på Sicilien (Italien) och ofiltrerad, är en 100% italiensk produkt. Skördetiden är från oktober till november, oliverna plockas för hand och förs omedelbart till oljemöllan där de mals varje kväll för att säkerställa en mycket låg syrahalt och bevara alla dess värdefulla komponenter och dess karaktäristiska smak, typisk för den sicilianska oljan.
... producerar 100% italiensk extra jungfruolja med mekanisk bearbetning och i en kall kontinuerlig olivpress. När bearbetningen av den extra jungfruoljan är klar, börjar vi bearbeta den aromatiserade oljan med oliver och färsk frukt direkt i pressen. Ekologisk produktion. Spårbarhet och certifierad ekologisk.
Italien, San Severo
...). ALLA ATT KOMBINATION MED DRYCKER ELLER SOM APERITIF TILL ÖL OCH FINA VINER. PATITOKI ÄR EN NY OCH ORIGINAL PRODUKT SOM FÖRENAR KVALITET OCH BEKVÄMLIGHET, DESSA KÄNNETECKEN ÄR HANTVERKSMÄSSIGA OCH HAR EN UNIK SMAK DÅ DE ÄR KRYDDADE. DET FINNS OLIKA FORMAT: 120 GRAM SOM SÄLJS I DETALJHANDEL ELLER ENGROSS, 250 GRAM FAMILJEPACKNING, 500 GRAM FÖR BARER OCH APERITIFER. DU KAN HITTA VÅR RECENSION PÅ GIALLO ZAFFERANO OCH KÖPA ONLINE PÅ BEERPORT ITALIA. BESÖK VÅR FACEBOOK- OCH INSTAGRAMSIDA. DU KAN KONTAKTA OSS PÅ NUMMER 392/6479981 OCH FRÅGA EFTER TERESA PASQUANDREA, ÄGARE AV FÖRETAGET.
...Frantoio Petasecca Donati har varit verksam i Bevagna sedan 1962. Oljeanläggningen, omdöpt till "Il Frantoio di Bevagna", använder de bästa teknikerna för oljeutvinning och en modern anläggning för kallpressning av oliver, och producerar idag en OLIVOLJA AV HÖGSTA KVALITET och placerar sig bland de bästa producenterna av ITALIENSK OLIVOLJA. Frantoio di Bevagna har därför fått certifiering för OLIVOLJA D.O.P. och certifierad EKOLIVOLJA.
Italien, San Prisco
Familjen Zibella har i många år varit en referensleverantör för de främsta industrierna inom bearbetning av livsmedelsprodukter och grossister inom sektorn. De ägnar sig specifikt åt marknadsföring av oliver, kapris, och under de senaste åren även av svamp, kronärtskockor och soltorkade tomater. Inom företaget finns en strukturerad organisation som huvudsakligen är uppdelad efter funktioner, men med uppgifter som är tydligt flexibla för att bäst anpassa sig till den kraftiga expansion som de har uppnått under alla dessa år av verksamhet.
... för fyllning och förslutning av livsmedelsprodukter i styva behållare (glasburkar och flaskor, aluminium- och plåtburkar, plastburkar och flaskor). Vi producerar olika system för att mata in olika typer av fasta produkter till fyllmaskinen. De icke-teleskopiska fyllmaskinerna från Zilli & Bellini är lämpliga för ett brett spektrum av livsmedelsprodukter: från oliver till hela tomater.
... bevarar traditionen och samma kvalitet som förr. Olivoljeverket ligger i centrala Castellana Grotte, i en gammal byggnad från 1800-talet, där man samlar in och bearbetar frukterna från olivlundar som ägs av dem själva och av olika leverantörer i provinsen Bari, och härifrån förpackar och distribuerar man sina produkter över hela Europa. De främsta produkterna från Il Vecchio Frantoio Pace är den fruktiga lätta extra jungfruliga oljan och den fruktiga intensiva extra jungfruliga oljan, som är utvunnen från 100% Coratina-oliver.
Italien, Torremaggiore
... att göra denna monokultivarolja, med unika organoleptiska egenskaper, känd för alla entusiaster och andra av extra jungfruolja. Företagets mål är att även göra de mindre erfarna inom branschen medvetna om de stora fördelarna med våra oliver, särskilt av sorten Peranzana. Produktionen sker i norra Apulien, i Alta Daunia, mer specifikt i Torremaggiore i provinsen Foggia, vilket ger en italiensk olja...
Italien, Pienza
...(inläggning), och malas inom tjugofyra timmar efter skörd. Utvinningen av oljan sker genom kallpressning och med hjälp av helt nya mekaniska processer, tack vare vilka den erhållna produkten bevarar nästan alla de organoleptiska egenskaper som är typiska för färska oliver. Företaget har nästan ett sekels erfarenhet inom branschen, tack vare den viktiga professionalism som dess grundare, herr REMO MONACI, har förvärvat.
Italien, Tavarnelle Val Di Pesa
MORI-TEM, Toscana Enologica Mori, är specialiserat på design, konstruktion och installation av maskiner för att omvandla druvor till vin och oliver till olja. MORI-TEM:s oljepressar är utformade för att möta behoven hos både små och stora producenter av extra jungfruolja. Inom vinproduktionsanläggningar har företaget varit en av de första i Italien att bygga horisontella druvpressar med korg och avtagbar slagare, särskilt lämpliga för den lilla vingården.
Italien, Montesarchio
... Made in Italy, som erhålls med hjälp av avancerad utrustning som minskar lagringstiderna för oliver och produktionen och gör det möjligt att bevara och framhäva dess organoleptiska egenskaper: en extra jungfruolja med en unik smak! Tack vare de entreprenöriella färdigheterna produceras idag, i takt med tidens utveckling, olja för alla behov, från 100% italiensk EVO till ekologisk olja, olivolja och gemenskapsolja. DE GREGORIO producerar både för eget konto och för privata varumärken. År 2016 började man även producera skönhetsprodukter och kroppsvård under varumärket De Gregorio.
Italien, Montesano Sulla Marcellana
... historien som binder dem till deras område: soltorkade eller fyllda tomater, grillade auberginer, pumpakrämer, kronärtskockor, broccoli, fyllda oliver, fyllda paprikor och heta chili är bara några av de typiska produkterna från Cilento som har förvandlats till boccacci i olja.
Italien, Badolato
... som sträcker sig från januari till december utför vi de nedan angivna insatserna: beskärning och avlägsnande av skott, enbart ekologisk gödsling, konstant och kontinuerlig rengöring, certifierade ekologiska behandlingar, skörd av oliver, malning, konservering av oljan, buteljering och leverans till slutkund, inklusive grossister, återförsäljare och privatpersoner. Vin: Ständiga och krävande...
Italien, Grumo Appula
... "intensivt grön fruktig". Det totala antalet fenoliska föreningar och α-tokoferol är högst i de unga, gröna oliver, precis som vi bearbetar dem. Därför bidrar oljor som tillverkas av dessa oliver avsevärt till intaget av olivoljepolyfenoler. Vår ekologiska Extravergine olivolja (Extranativ) har sitt ursprung i Apulien (Italiens klack) på plantager som ligger mellan havet och nationalparken "Höga Murgia" och har förvaltats av vår familj i 5 generationer.
Italien, Km 3.500-Vittoria
...Produktionen av olja som erbjuds av företaget Olio e Natura, beläget i Vittoria, i provinsen Ragusa, omfattar: Extravergine olivolja i flaska på 0,10 cl - 0,50 cl - 0,75 cl. I burk på 0,25 cl - 0,50 cl - 1 lt - 2 lt - 3 lt - 5 lt. Nocciolino di Sansa av oliver: • utmärkt alternativ till granulerad naturlig bränslepellets, betraktad som biomassa, för drift av pannor för uppvärmning och varmvatten, för termokaminer, ugnar och alla typer av flerbränslepannor med matarsystem. Finns löst eller i förpackningar om 25 kg.
Italien, Massafra
...Perrini, en dynamisk aktör inom livsmedelssektorn med fokus på bordoliver, extra jungfruolja och citrusfrukter, framstår som en synonym för pålitlighet och garanterar högsta kvalitet i livsmedelsprocesserna. Företaget erbjuder de bästa 'Smakerna från Puglia': från extra jungfruolja till Leccino-oliver i lag i olika förpackningar - för detaljhandel och grossist - samt Clementiner och Apelsiner, allt från egna produktioner, made in Italy.

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play