Italien, Imperia
...Extra Virgin Rêuza föds ur föreningen mellan två italienska kultivarer av stort värde, med helt olika effekter: Biancolilla-oliven och Taggiasca-oliven. Extra Virgin Olivolja · 100% italiensk olja – kallpressad · Utvunnen från Biancolilla-oliver och Taggiasca-oliver · Söt och aromatisk, utmärkt dressing för sallader och grönsaker Rêuza är en högst utvald produkt: den kombinerar de aromatiska...
Portfölj (44)
Italien, MILANO
...Idag är ytan på vårt företag huvudsakligen odlad med olivträd av den flera hundra år gamla sorten "Taggiasca", en typisk och välkänd kvalitet från Ligurien i Ponente. Tack vare de gynnsamma klimatförhållandena och moderna bevattningssystem får vi produktioner av extra jungfruolja av utmärkt kvalitet, med en syrahalt under 0,4%. 1 HINK = EURO 25,00 1 PALLETT 108 HINKAR UTGÅNGSDATUM 24/06/2025 MINIMUM BESTÄLLNING 15 PALLETT...
Portfölj (229)
Italien, Guarene
... insamlingsnät för oliver eller antihagel. Driften med växelrörelse med "slit"-arrangemang möjliggör ett mycket effektivt grepp även på medelhöga till höga tjocklekar. Maskinen fungerar med standard 220 volts elkabel. Den finns också i 12V som kan utrustas med extern batteri och ryggsäck. För användningar utöver de som anges, vänligen skicka oss ett testprov av din produkt. Sömnadshastighet: upp till 18/20 m/min Sömnadskraft: Tjocklek upp till 10/12 mm Stygndjup: Variabelt från 4 till 10 mm Stygntyp: Kedja Klippare: Automatisk...
Portfölj (379)
Italien, Capo D'orlando
...Kumquat är en citrusfrukt med tunn skal och en ljus orange färg. De är särskilt söta och har ett saftigt och sockerhaltigt fruktkött, med en konsistens som liknar oliver. Deras skal kan ätas tillsammans med fruktköttet, till skillnad från andra citrusfrukter där skalet ofta kasseras. EFFEKTER OCH FÖRDELAR Kumquat är rika på vitamin C, en viktig näringsämne för immunförsvaret och en hälsosam hud...
Portfölj (27)
Italien, Lucca
...Oleox® är en bioliquefatto av ekologiska gröna oliver från de senesiska kullarna, känt för sin uttalade antioxidativa aktivitet. Denna produkt innehåller en mycket hög koncentration av biofenoler som kan motverka skador orsakade av fria radikaler, och utför en skyddande funktion mot naturliga eller kemiska agens. Oleox® är idealisk för den som önskar en behandling som skyddar huden och håller den...
Portfölj (38)
Italien, Biancavilla
...En 5 kg hink med gröna oliver i saltlake, saltade och krossade, ekologiska. Ett erbjudande du inte får missa till ett fantastiskt pris. Med garantin och kvaliteten från Cuscunà-produkterna. Faktum är att vårt företag följer produkten från odling till manuell skörd. De oliver vi producerar är "Nocellara Etnea", en av de bästa kvaliteterna av italienska oliver!
Portfölj (8)
Italien, Paterno'
...Kultivaren "Nocellara Etnea" representerar excellens, kronjuvelen i den etneiska olivproduktionen. Enligt en långvarig företags tradition väljs de gröna oliverna ut från träden, övervakas och så snart de är plockade, bearbetas de med skicklighet och beprövad erfarenhet. De omvandlas sedan, krossas konstfullt och först när det är rätt tidpunkt kryddas de med selleri och färsk mynta, lätt kryddade med oregano och chili och noggrant konserverade i extra jungfruolja.
Portfölj (9)
Italien, Roma
...Läckert och rikt på ingredienser, Capricciosa är ett måste bland klassiska pizzor. Champinjoner, strikt färska, kronärtskockor i sin egen lag, svarta oliver och smaken av kokt skinka gör fyllningen komplett och riklig, vilket kommer att tillfredsställa även de mest kräsna smaklökar.
Matchande produkter
Capricciosa Pizza
Capricciosa Pizza
Portfölj (2)
Italien, Nave
... Rufina, och här produceras en mycket intensiv och väldoftande olja som har fått stort erkännande både i specialiserad press och på marknaden. Produkten är elegant och genuin, värdig att uttrycka sig som en krydda till de mest raffinerade rätterna, som framhäver smakerna utan att dölja dem. Dess delikatess möjliggör även en skicklig användning som kryddning till havsfisk. Kapacitet: 0,50 l Kod: 03566 Kategori: Olja Nation: Italien Region: Toscana...
Portfölj (46)
Italien, Campello Sul Clitunno
...LINEA GOCCIA PREMIUM Olivolja Extra Jungfru 100% Italiensk Olivolja extra jungfru 100% italiensk av högsta kvalitet, kallpressad. Olja som erhålls från ett särskilt urval av oliver som pressas vid rätt mognadsgrad. Den perfekta kombinationen av de olika sorterna ger en balanserad smak som tillför ett mervärde till rätterna. En olja som inte är överdrivet intensiv i fruktighet, älskas vid bordet...
Portfölj (9)
...Idén till denna kräm föddes ur en första färgvision. De två produkterna, med nästan motsatta färger men som båda fångade uppmärksamheten. Kombinationen av kronärtskockshjärtan med svart tryffel, allt i olivolja, har resulterat i en utmärkt produkt som fyllning för smörgåsar, pizzor och focaccia. Ingredienser: kronärtskockor (65%), olivolja, oliver, svart sommartryffel (tuber aestivum Vitt.) 5%, salt, aromer. Tips: Utmärkt som kryddning för pastarätter, vitt kött eller som bas för såser.
Portfölj (10)
Italien, Reggio Emilia
... balsamvinägern, en oemotståndlig kombination, typisk för den italienska traditionen! De krispiga Taralli och de smakliga gröna oliverna kompletterar Milano Matlådan. Milano Matlåda innehåller: - Durumvetesemolina spaghetti 500g - Körsbärstomatsås 690g - Extra jungfruolivolja 250ml - Parmigiano Reggiano vakuumförpackad 24 månader lagrad 240g - Taralli 100g - Balsamvinäger 5 år lagrad 250ml - Traditionell Salami vakuumförpackad 300g.
Portfölj (10)
Italien, Amelia
...Över det skyddade området som kallas "oljans väg" i Umbrien, på de böljande Amerini-kullarna, odlas våra oliver. Vi extraherar vår olja FenOlio uteslutande från våra egna oliver. Oljan är rik på polyfenoler, kraftfulla naturliga antioxidanter med höga nivåer av vitamin E som kan motverka de skadliga effekterna av fria radikaler. Kvaliteten på FenOlio kännetecknas inte bara av den låga...
... växter väljs. Vid gödsling tillförs endast den organiska substans som är nödvändig för de odlade växterna. Tillskott av kväve, fosfor och kalium ges uteslutande genom naturliga gödningsmedel (gödsel, växtvatten, etc.) vilket undviker alla laboratorietillverkade ämnen. Jordbearbetningen prioriterar åtgärder som förhindrar nedbrytning av jordens struktur och erosion. Skyddet av växterna mot skadedjur och ogräs sker utan användning av bekämpningsmedel, svampmedel, etc.
Portfölj (6)
Italien, Maruggio
...Ekologisk extra jungfruolivolja Fådd genom kallpressning av oliver, odlad med hänsyn till de hälsosammaste metoderna för ekologiskt jordbruk. Det är en olja där egenskaperna harmoniskt kombineras och görs till den bästa fruktiga oljan. Finns i flaskor om: 0,25 l – 0,50 l – 0,75 l – behållare 5,00 l. Vår ekologiska extra jungfruolivolja berikar dina rätter intensivt och smakfullt. Idealisk som...
Portfölj (8)
Italien, San Vito Dei Normanni
... kunskapen hos lantbrukshänder som vet hur man återger smaken av läckra grönsaker i en burk, alltid färska och bearbetade inom 24 timmar efter skörd. Vi har privilegiet att betjäna viktiga företag inom branschen, och erbjuder dem endast kvalitetsprodukter, vars smak låter er återuppleva de gamla recept som har förts vidare från generation till generation. Vi finns på Viale Italia i San Vito dei Normanni (BR).
... levererar sina produkter till vårt företag, som sedan noggrant bearbetas till halvfabrikat eller färdiga produkter baserat på våra kunders behov. Den främsta bordsoliven som produceras och bearbetas är Bella di Cerignola, följd av Leccino, Peranzana, Baresana, Nocellara, etc. När det gäller extra jungfruolja kommer den största produktionen från Coratina-oliver, typiska för Apulien, följt av Peranzana, Frantoio, Cima di Melfi och många fler. Vårt uppdrag är att värdesätta våra produkter genom att garantera våra kunder den högsta kvaliteten och seriösiteten som har kännetecknat oss i tre generationer.
Portfölj (3)
Italien, Sciacca
... miljö- och etisk synvinkel. NOCERBIA är en extra jungfruolja från UPO Sicilia Cooperativa Sociale. Kännare, när de smakar på Nocerbia extra jungfruolja, uppfattar omedelbart att det är en siciliansk produkt. Kompositionen av Nocerbia-linjen görs med oliver från Nocellara del Belice, Cerasuola och Biancolilla. Malningsmetoden är kontinuerlig med kontrollerad temperatur och kallpressning.
Portfölj (2)
Italien, Calatafimi Segesta
... Angimbe NATURES är gjord av utvalda oliver, handplockade i olivlundarna i Calatafimi Segesta. Den pressas samma dag och oliverna väljs ut innan de är helt mogna när det fortfarande finns en övervägande grön nyans över den violetta. Den lagras sedan i ståltankar vid kontrollerad temperatur och i avsaknad av syre för att bevara alla dess egenskaper och förbli oförändrad tills den når slutkonsumenten. Köp våra produkter bekvämt hemifrån i vår webbshop!
Portfölj (3)
... enskilt träd, föddes det jordbrukande företaget La Casa Rosa. Godset sträcker sig över cirka trettio hektar i Siculiana-området i provinsen Agrigento, i distriktet Calua, mittemot naturreservatet Torre Salsa. I olivlunden finns 1.549 över tio år gamla träd med sorter som Coratina, Biancolilla, Nocellara del Belice, Giarratana och Cerasuola. Våra oliver, kallpressade, producerar både en "ren" olja och...
Portfölj (6)
Italien, Sant'agata De Goti
... plockas direkt från våra träd i Sant'Agata de Goti, där de dominerande sorterna är Ortice, Racciopella och Ortolana. Just på grund av egenskaperna och smaken hos dessa oliver produceras en ekologisk olja med en gul färg och smaragdgröna reflexer, med en behaglig, välbalanserad bitter och kryddig eftersmak.
Portfölj (1)
... Podolica-kor och den svarta grisen från Kalabrien. Markerna, som har kalkhaltig, lerig och sandig jord, är mycket fruktbara eftersom de är rika på naturliga källor. Hela området, som gynnas av ett medelhavsklimat med varma och torra somrar samt korta och regniga vintrar, erbjuder de ideala förhållandena för odling av vin och olivträd. Idag har företaget 35 medarbetare som utför specifika uppgifter. Under skördetiden för vin och oliver tredubblas antalet arbetare.
Italien, Ospitaletto
...hagelskyddsnät för fruktträdgårdar och vingårdar, frostskydd, insektskydd, fågelskydd, vindskydd och skuggning, samt nät för byggsektorn (för avskärmning av byggnadsställningar och/eller byggnadsställningar). Vi är dessutom producenter av Monofilo HDPE-nät. I hela detta sortiment utmärker sig den utmärkta kvaliteten på de använda materialen, vilket gör att vi kan garantera en lång livslängd. Alla...
Italien, Casoria
...Gaeta-oliver, papaccelle, friarielli, scarole, auberginer och kronärtskockor i olja, mejeriprodukter av komjölk och buffelmjölk, rökta zizzona di battipaglia, stor buffeltvåla, certifierade sjögräs (sjögrönsallad) och färsk hantverksbakverk från Neapel... Våra kunder är: restauranger, pizzerior, pubar, bistron, charkuterier, hotell, samhällen och även privatpersoner (detaljförsäljning)...
Portfölj (7)
... eller Nostrana, och "Coratina", som mals med granitstenar från Monte Rosa strax efter att de har levererats. Från den skickliga blandningen av dessa två sorter föds Pappalardo-oljan, som är delikat, fruktig och aptitretande. Den är lämplig för stekning och som dressing; den är inte filtrerad: detta ger en begränsad sedimentering och en minimal grumlighet, men detta påverkar inte smaken, tvärtom är...
Italien, Cerignola
... och framför allt garanterar den absoluta spårbarheten av våra konserver. Vårt sortiment är brett och komplett, med en produktion som främst fokuserar på: kronärtskockor, oliver, vitlök, kapris, tomater och andra grönsaker i olika bearbetningstyper. Vi har de mest erkända internationella kvalitetscertifieringarna.
Italien, Ventimiglia Di Sicilia
... inhemsk art typisk för vårt område som bidrar till att ge högre kvalitet på produkten), certifierad av CCPB, både i flaskor och i burkar, olivpaté av svarta/gröna oliver, smaksatt olja med naturliga aromer av citron, chili, rosmarin, basilika, vitlök; bordoliver. Våra produkter är framställda och buteljerade enligt höga kvalitets- och livsmedelshygienstandarder. Alla steg i beredningen av oliverna...
Portfölj (2)
Italien, Arquà Petrarca
... och den karaktäristiska smaken av oljan, där olivträden växer. Ursprunget till Colli Euganei går tillbaka 30 miljoner år, efter kontinuerliga cykler av marina utbrott som har resulterat i en varierad sammansättning av jordar och kontrasterande mikroklimat. Omtanken och omsorgen för jorden, träden och frukterna är resultatet av en bearbetning som kräver tid, uthållighet och mycket tålamod. Därför odlas olivträden med respekt för det omgivande landskapet och "de fem s:en": sol, sten, ensamhet, torrt och tyst.
Portfölj (3)
Italien, Palo Del Colle
... med betydande inslag av bitterhet och kryddighet tack vare den höga mängden polyfenoler som kännetecknar den och gör den till en allierad för hälsoskydd; samt från oliver av sorten "ogliarola", som ger en mycket balanserad och elegant olja med toner av mandel och ibland äpple och nyklippt gräs. Företagets kärnverksamhet är marknadsföring av mandlar som finns i vårt område under olika sortnamn, från...
Portfölj (2)
Italien, Silvi
... sorterna som finns i Abruzzo-regionen, och pressas inom kort tid efter skörd i en traditionell kvarn med granitstenar, genom avrinning från "första kallpressningen" som bevarar alla de organoleptiska egenskaperna hos den mest genuina olivoljan av högsta kvalitet, som enbart framställs genom mekaniska processer, precis som en riktig pressning av oliver.

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play