Italien, Capranica
... en blick mot forskning och innovation. Bland de första i Italien som garanterar produkter anpassade för alla behov, har vi i över tjugo år erbjudit läckra bakverk av högsta kvalitet, utan gluten eller laktos. Och från Tuscia når vi allt längre. Från Europa till Sydostasien via Nordamerika, våra produkter är älskade och uppskattade över hela världen. För en smakidé i ständig rörelse, i jakten på den perfekta kombinationen av njutning och välbefinnande.
... 40/50 sekunder) och i varmluftsugnar. Det är en ḥalāl produkt utan animaliska fetter, vilket ger möjlighet att användas av olika intoleranta. Dess användning är verkligen mångsidig och oändlig. Rätter som serveras i brödkorgar, förutom att vara scenografiska, kan också ersätta bröd i sin funktion. Brödkorgen kan användas av barer, restauranger, simbassänger, badanläggningar, golfklubbar...
Italien, Chieri
... produktion används endast högkvalitativa spannmål som bearbetas långsamt för att producera 100% naturliga mjöler utan tillsatt gluten, tillsatser och konserveringsmedel. Alla lokala spannmål testas och övervakas ständigt på vårt jordbruk som ligger i Chieris landsbygd. Produkten med korta avstånd används också i stor utsträckning av de lokala hantverkslaboratorierna.
Italien, Andria
Vi välkomnar dig till vårt glutenfria bageri. Vi bryr oss om andras hälsa, särskilt de som måste avstå från gluten. Vi började som pizzeria Imperiale, men med tiden har vi förstått problemen hos många kunder och har försökt att tillgodose deras behov på bästa sätt, utan att någonsin behöva ge avkall på den underbara smaken av pizza, taralli, pasta och bröd. Livsmedel som är oumbärliga för en hälsosam kost, men framför allt för oss italienare och puglieser.
Italien, Panicale
Vårt företag är beläget vid sjön Trasimeno, mellan de umbriska och toskanska kullarna; dessa magnifika områden ger våra veteblandningar unika dofter och smaker, som visar sitt mervärde för slutkonsumenten genom alla typer av bakverk, konditorivaror, pizzor eller färsk pasta som tillverkas med våra mjöler. Alla våra mjöler är strikt producerade utan tillsats av tillsatser, utan tillsatt gluten, utan behandlingsmedel eller processhjälpmedel.
Italien, Ispica
... alla kemiska tillsatser. Butiken omfattar alla typer av produkter, från vin och öl till spritdrycker, fullkornsmjöl, pasta med gammaldags hårdvete-sorterna Russello och Timilia, som innehåller mindre gluten, fullkornsris, kryddor, baljväxter, glutenfri choklad från Modica, laktosfri, 100% växtbaserad, pistagenötter från Bronte, mandlar från Avola, honung från Sortino, kosmetika och mycket mer. Vi...
Italien, TRESANA
...FÖRETAGET PRODUCERAR FÄRSKA KORVAR (KORVAR, BITAR, LUGANEGA) OCH LAGRAD KÖTT MED ENDAST ITALIENSKA KÖTT AV HÖG KVALITET, UTAN GLUTEN, GLUTAMAT, LAKTOS, FÄRGSTOFF, ANVÄNDANDE AV RECEPT SOM ÖVERLÄMNATS FRÅN VÅRA FARFÖRÄLDRAR OCH I RESPEKT FÖR TRADITIONEN I LUNIGIANA. DE HUVUDSAKLIGA KORVARNA SOM PRODUCERAS ÄR: VÅR LUNIGIANA MORTADELLA, LARDELLATO SALAMI, LUNIGIANA FILÉ, LUNIGIANA BRESAOLA (PACKAD MED FÄRSKT KÖTT) OCH FIORE ALL'OCCHIELLO ...
Italien, Capurso
...I BUONI SENZA GLUTINE SRL sysslar med produktion av råvaror/halvfabrikat och färdiga produkter utan gluten. Företaget grundades 2008 av den vinnande idén från två unga entreprenörer, Massimiliano Barnaba, som idag är försäljningschef, och Laurent Urbinati, som för närvarande är administratör och kock. Erfarenheten: I BUONI SENZA GLUTINE SRL har som mål att driva sina val genom att sträva efter...

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play