Italien, Gravellona Toce
...aluminium och järn; dessutom, tack vare externa samarbeten, ett brett utbud av ytbehandlingar såsom spegelpolering, satinering, tumling, elektropolering och sandblästring; - Bockning och svetsning av plåtar, - Utveckling och produktion av färdiga produkter för bagerisektorn, särskilt ugnsplåtar för bröd och pizza med beläggningar av non-stick och silikon. G.T.Inox strävar efter att erbjuda en...
Italien, San Donà Di Piave
Dante Italian Food är en grossist av charkuterier, ostar och mjöl från Veneto-regionen som främst exporterar till Europa. Vi arbetar för att förse restauranger, pizzerior, barer, hotell och grossister med produkter av hög kvalitet som levereras direkt från små och medelstora hantverksföretag. Vi vill erbjuda en komplett service och samarbeta med våra kunder för att hitta den produkt som bäst passar deras behov, såsom ekologiska ostar och glutenfria charkuterier. Vi kan erbjuda ett brett utbud av mjöl, även ekologiska, för pizza, bröd och bakverk.
Italien, San Giovanni In Persiceto
...La Bonato & Veronesi har varit aktiv på marknaden sedan 1960. Deras produktion omfattar enhetliga elektriska motorer och specialanpassade elektriska motorer, skräddarsydda efter kundens ritning. Företagets produkter används inom olika tillämpningsområden, från livsmedelsindustrin till kemisk industri, särskilt pumpningssystem, industriella maskiner för bröd, pasta, grönsaker och skivmaskiner...
... i bekväma rum med TV och privat badrum. Ägaren Maria Antonietta förgyller varje morgon med en italiensk frukost bestående av skummande kaffe-cappuccino (som på café), kex, durumvete-bröd, sylt och krämer, fruktjuice-yoghurt, i rotation; pasticciotto leccese, tårtor och bakverk. För de som älskar det salta: La friseddhra (typiskt salentino rostat bröd) med tomat och säsongsgrönsaker (spureddhra-meloncella) och andra läckerheter från Salento baserade på det lokala jordbrukarsamhället. Färska, hälsosamma och otroligt goda produkter!
Sedan 1968 producerar vi bröd, pizzor, focaccia, grissini, rubatà, freselle, krispig focaccia och bakverk, med italienska råvaror och hantverksmässig bearbetning. Vi betjänar stormarknader, lågprisbutiker och affärer. Vår produktionskapacitet kan ökas och vi kan leverera våra torra bakverk över hela Europa.
... som Tagliatelle med gåsås, rådjur eller vildsvin, Pappardelle med gåsås, rådjur eller vildsvin, Gnocchi med tryffel, med gåsås, rådjur eller vildsvin, Blandad grillad kött, de utmärkta bruschettorna med umbriskt olivolja, Crescia eller bröd med korv, hemgjord lardo, med barbozza, med skinka, med kotletter. Byggnaden består av 5 sovrum och 1 rum för personer med funktionsnedsättning. Varje rum har: badrum, 4 sängplatser varav en dubbelsäng och 2 enkelsängar, skrivbord, TV.
Italien, Villa Cortese
IRTECH srl är ett företag som verkar inom kylteknik för bröd- och konditorivaror. IRTECH har på kort tid utvecklat ett brett utbud av produkter och en flexibilitet när det gäller anläggningar och maskiner som gör det möjligt att tillgodose de specifika produktionsbehoven, från små hantverksverkstäder till industriell produktion. Utbudet omfattar särskilt industriella kammare, oavsett om de är för...
Italien, Pratiglione
... typisk för Made in Italy. Vårt produktsortiment består av maskiner och linjer för produktion av grissini, bröd och torcetti samt många andra bakverk. Från maskiner för hantverkare till kompletta linjer för medel- och storindustri. Dessutom erbjuder vi våra kunder skräddarsydda maskiner för att tillfredsställa specifika behov och optimera produktionsprocesserna. Medvetna om vikten av teamwork mellan företag och kund håller vi alltid kontakten för att hitta de bästa lösningarna. Kommunikation och viljan att göra är de grundläggande egenskaperna hos vårt företag.
Italien, San Severo
Företagets ledande position sedan 1986 inom ATP-isolering, isotermiska skåp, installation och service av kylaggregat för fordon, mobila butiker och förnyelse av ATP-certifikat. INCAR utför interna isoleringar av fordon i enlighet med A.T.P.-normerna, lämpliga för transport av livsmedel som kräver kontrollerade temperaturer, samt vanliga isoleringar för allmänna transporter (bröd, etc.) och HACCP...
Italien, Vittoria
Cresciuti på bröd och transistorer Electrosound grundades i Vittoria (RG) 1978 som en elektronikbutik specialiserad på elektroniska komponenter, med en passion för hifi och bil-ljud. Idag, precis som igår, älskar vi ljud i alla dess former och fokuserar vår uppmärksamhet på utvalda produkter för design och prestanda. Ljud idag, igår, imorgon Hifi, hemmabiosystem, aktiva hifi-system och custom...
...Bruschettine, Grissini Crocchini, bröd för Tramezzino, ekologiskt vitt bröd i kasse, Piadina, bröd för Hamburgare, bröd för Hot Dog, skivat bröd, Tortillas och mycket mer. Roberto Alimentare srl är känslig för miljön och konsumenterna av ekologiska produkter och har därför introducerat linjen "Essenza" som är fri från animaliska fetter och palmolja. Roberto är ett innovativt företag men med starka rötter i traditionen och gör kvaliteten på sina produkter till sin styrka.
Italien, Romanengo
F.B.F. är ett företag inom Bauli-koncernen, en ledande aktör inom snacks i Italien, specialiserad på produktion av naturligt jästa smördegprodukter. Företaget producerar och distribuerar croissanter, småkakor, flätor, samt de senaste specialiteterna som sockerfria croissanter, bröd med chokladbitar och dubbeldeg småkakor. Vid moderbolagets anläggningar producerar FBF pandoro, panettoni och colombe.
Italien, San Mauro Torinese
... material och tekniska textilier för höga temperaturer. Vår produktion omfattar ett brett utbud av refraktära betongblandningar, isoleringsmaterial för industriugnar, vedeldade ugnar för bröd och pizza samt tekniska textilier för höga temperaturer, tillgängliga i alla format och typer (snören, band, flätor, skydd och termiska sköldar för industriugnar och stålverk). Våra tekniker står alltid till ert förfogande för att ge råd om valet av det mest lämpliga materialet för era behov och för korrekt installation av våra produkter.
Italien, Albano Laziale
... den bästa traditionen, vit pizza med naturlig jäsning, typiska sötsaker från Castelli Romani. "Michelangelo della Pizza" utmärker sig för kvaliteten på genuina produkter och service. Hos oss kan du njuta av traditionella produkter typiska för Castelli Romani, som det berömda Genzano-brödet, tillverkat med naturliga ingredienser och utan kemisk jäsning. Vår butik erbjuder ett rikt sortiment av bröd, pizza, hembakade sötsaker och delikatesser, hembakade sötsaker och traditionella.
Italien, MILANO
Punto Srl är ett företag specialiserat på distribution av livsmedel. Med en ny butik utrustad med en delikatessdisk, ostar och färskt bröd, erbjuder Punto Srl ett brett urval av färska och frysta livsmedel, samt ett stort utbud av frukt och grönsaker. Kvaliteten på produkterna är alltid garanterad och företaget strävar efter att hålla fördelaktiga priser för konsumenterna genom kampanjer och...
Portfölj (6)
Italien, Potenza
...Tre systrar, år 1984, förenades och skapade "Syrornas Bageri" i Potenza. Sedan dess har de, enligt den gamla lucanska traditionen, bakat bröd och den typiska strazzata av durumvete med naturlig jäsning, den klassiska tarallo aviglianese, ficculi, tarallucci med fänkål och stozze. Dessa är bara några av de läckerheter som fortfarande idag tillagas med samma hantverksmässiga omsorg och särskild...
Panificio Quartararo sysslar med produktion av alla typer av bröd och bakverk, pizza i vedeldad ugn och typisk siciliansk konditori, och mer därtill. Vi producerar bakverk som alla typer av bröd, varmt fram till kvällen, grissini, focaccia, plåt-pizza, sfincione, palermansk rosticceria och take-away gastronomi, söta och salta produkter, med färska, genuina och högkvalitativa ingredienser...
Italien, Salerno
Vår bageriverksamhet har funnits i trettio år, är familjeägd och kunde inte vara annorlunda med tanke på våra rötter. Vi kommer från Gragnano, pastans hemland, där doften av durumvetemjöl genomsyrar luften. Att baka bröd, sötsaker och allt som kommer från mjöl är en stor passion för oss, som vi har förvandlat till vårt arbete. Tecknen på denna passion är synliga i omsorgen och äktheten av allt vi...
Italien, Lazise
... brödmarknaden. Varje dag bakas ett brett utbud av förkokt fryst bröd, tillverkat med utvalda och högkvalitativa ingredienser. Parallellt pågår marknadsföring av andra bakverk och livsmedel för att tillfredsställa kundernas behov, där Il Germoglio framstår som en pålitlig partner.
Italien, Rovereto
B.A. Systems Srl, med säte i Rovereto, är ett företag i Trentino som tillverkar teknologiskt avancerade automatiska anläggningar och maskiner för bakade livsmedelsprodukter som olika typer av bröd, pizza, focaccia, croissanter och kakor. Deras produktutbud omfattar olika typer av formningslinjer, jäsningskammare, ugnar, kylsystem och fryssystem.
Italien, Castelverano
Essens av Sicilien och typiska produkter: Oliv, Olivolja från Nocellara del Belice, Ekologisk Honung, Vino Dop IGP, Oregano, Kapris, Passito Zibibbo från Pantelleria, Marmelader och Konserver, Svart Bröd från Castelvetrano, Vastedda Belicina, Pecorino, Frutta Martorana, Torkade Tomater, Vitlök från Nubia, Patè Busiate, Salt från Trapani, Amaro Selinunte. Alla lokala och traditionella produkter av Kvalitet och Naturlig Smak.
Italien, Thiene
... typiciteten hos livsmedelsprodukterna, samt utvecklingen av "måttbeställda" kulturer exklusivt för sina kunder. Inom mejerisektorn tillhandahåller de utvalda inhemska fermenter från områdena där DOP-ostar produceras, samt fermenter för produktion av yoghurt, smör och fermenterade mjölkprodukter, flytande mögelkulturer och jäst. För charkprodukter erbjuder de inhemska kulturer för charkprodukter med söt ton, kopplade till den italienska traditionen, kulturer med specifik anti-Listeria-verkan, kulturer med hög surhetsgrad, samt beläggningsmögel. Moderkulturer för bröd.
Italien, Gallarate
... blandningar för specialbröd och garanterar produktion av färdiga produkter av extraordinär kvalitetsnivå. Särskild vikt har lagts vid doften och smaken av de olika typerna av bröd som produceras. Vid tillverkningen av var och en av dessa blandningar har vi noggrant valt och kombinerat ingredienser som bäst kompletterar varandra för att uppnå smaker och dofter som är helt unika och oemotståndliga. Företaget har erhållit ISO EN9001-certifiering och exporterar sina produkter till över 70 länder.
...sallader och soppor. Dess typiska smak och intensiva arom avnjuts bäst genom att doppa lite bröd i den. Den extra jungfruolivoljan "OLIOTOLA", kallpressad från oliver odlade på Sicilien (Italien) och ofiltrerad, är en 100% italiensk produkt. Skördetiden är från oktober till november, oliverna plockas för hand och förs omedelbart till oljemöllan där de mals varje kväll för att säkerställa en mycket låg syrahalt och bevara alla dess värdefulla komponenter och dess karaktäristiska smak, typisk för den sicilianska oljan.
Italien, Gorgonzola
... marknadsledarna inom servrar, nätverk och moln för att hålla oss uppdaterade. Vi stöder kunden från valet av system till implementeringen och kan erbjuda både mjukvara och hårdvara till konkurrenskraftiga priser. Mjukvaruutveckling: Vi förverkligar era idéer. Har ni valt er nya hårdvaruinfrastruktur och vad nu? Vi kan utveckla er skräddarsydda lösning med hjälp av kraften i webbspråk! PHP-MYSQL-JQUERY-BOOTSTRAP-WORDPRESS är vårt dagliga bröd!
Italien, Torrice
Vårt laboratorium producerar hantverksprodukter som endast tillverkas med ingredienser av högsta kvalitet, utan tillsatta konserveringsmedel, som även är laktosfria. (Utan mjölk, utan ägg, utan nickel och veganska på begäran.) Vi erbjuder: förrätter, huvudrätter, tillbehör, fyllda eller ofyllda smörgåsar, bröd, pizzor och desserter, födelsedagstårtor, friterade rätter, rustika alternativ...
Italien, Comacchio
...B&B Impianti Silos är ett företag som designar och bygger lagrings-, transport-, doserings- och automationssystem för livsmedelsindustrin (bröd, pizza, pasta och bakverk). Företaget erbjuder sitt breda produktsortiment till en marknad som sträcker sig från små till medelstora och stora industrier inom följande sektorer: Livsmedel: pastafabriker, bagerier, småkaksfabriker, snacks, extruderade produkter, pizza, förblandade produkter, rostning; Kemi: plast, keramik, tekniska textilier; Kosmetik: kosmetiska preparat; Läkemedel: preparat för läkemedelsindustrin.
Italien, San Giovanni Bianco
SMIPACK S.p.A. är ett dotterbolag till SMIGROUP och sysslar med produktion och försäljning av vakuumförpackare, manuella och automatiska hörnförpackare, samt kontinuerliga automatiska maskiner; termoretraktions-tunnlar; halvautomatiska och automatiska förpackningsmaskiner med svetsstång och automatiska handtagare. SMIPACK:s maskiner används inom flera marknadssegment: livsmedel (bröd och bakverk...
Italien, Aci Sant'antonio
...Företag som producerar halvfabrikat för konditori och gastronomi. Våra produkter är: baba', savarè, bignè, bignè med kakao, med kaffe, med pistage, med jordgubbe, med tomat, med stark paprika, med sparris, med bläckfiskbläck, bröd för smörgåsar, bröd för smörgåsar med aktivt kol, med hampamejl, med 5 spannmål, med fullkornsmjöl, pancarrè och gastronomisk panettone. När det gäller babà, savarè och bignè, finns det förutom den klassiska torra linjen även en mjuk och långvarig linje, och vi är de ENDA VÄRLDSOMFATTANDE PRODUCENTERNA av denna.
... produkterna från området. Ett av de centrala produkterna på pugliesiska bord sedan förr är brödet; vi hittar det i aptitretande bruschetta eller i den typiska "acquasala", bröd som rostas och blötläggs i vatten, sedan garnerat med rå lök, tomater, en nypa oregano och god extra jungfruolivolja, strikt pugliesisk. Brödet förblir en huvudroll även i pugliesiska soppor; pancotto, som dränks i extra...

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play