...Soluzioni Alimentari producerar och säljer till distributörer: stormarknader, storhandel, apotek och specialbutiker färdigrätter utan gluten, piadine, bröd och pizzabottnar utan gluten. Färdigrätterna följer ingredienser och procedurer i tillagningen för celiaki och intoleranta. De glutenfria lasagnerna är förkokta och är direkt klara att äta med en snabb tillagning på 2 minuter i mikrovågsugn eller med 15 minuters tillagning i traditionell ugn.
Portfölj (3)
Italien, Padova
...Smaka på en smakexplosion med de nya exklusiva dryckerna "DRINKTOK" från Caffè Barbaro. Läckra drycker med smak av: vaniljkex med extra mörk choklad, karamell, bröd och choklad och många andra smaker. Intensiv arom och tydlig smak. En energikick. Prova den du också!
Portfölj (10)
Italien, Dorgali
... att ge en ny dimension till dina recept. Dess kryddiga och smakrika karaktär framhäver smaken av pastarätter och passar utmärkt med carasau-bröd eller hembakat bröd, vilket erbjuder en sensorisk resa mellan traditionella och glömda smaker. Oavsett om den avnjuts i skivor, flingor eller tärningar, representerar denna ost den perfekta balansen mellan tradition och innovation, och tillför en touch av karaktär till varje bord.
Portfölj (10)
Italien, Forlì
... kan också bidra till att reglera blodsockernivåerna. Detta ekologiska mjöl är också en källa till viktiga vitaminer och mineraler. Bland dessa spelar B-vitaminer en avgörande roll i energimetabolismen, medan mineraler som järn, magnesium och zink är nödvändiga för olika kroppsfunktioner. Amarantmjöl BIO Glutenfritt kan användas i många recept. Det är lämpligt för att förbereda bröd, kakor, småkakor och pannkakor utan gluten.
Portfölj (50)
Italien, Carovigno
...BLEND EVO (EXTRAVIRGIN OLIVOLJA MULTIKULTIVAR) 100% ITALIENSK justpugliafactory BRUSCHETTA KIT MIX är en rolig idé för att smaka på våra utmärkta oljor och berika en stor klassiker "bröd och olja", i variationen av det rostade brödet som kallas "BRUSCHETTA". Bland de oljor vi har valt för detta smak KIT hittar du 3 variationer av EVO Vitlök, Citron och Pepparnötolja, EVO BIO Monokultivarolja...
Portfölj (8)
Italien, Sutri
...Neutrala påsar av PELD eller PEHD som är godkända för kontakt med livsmedel enligt lag. Användbara för förpackning av mejeriprodukter som mozzarella, bakverk som bröd, arabiskt bröd, osyrat bröd, piadine, ströbröd, formbröd… osv. Anpassade med företagets logotyp i upp till sex färger eller 3+3 färger. För mer information, ring 0761 600651/6 eller skriv ett mail.
Italien, Noci
...Caciocavallo är en halvlagrad ost med elastisk pasta, som är tillverkad uteslutande av komjölk och traditionellt formas för hand. Namnet "caciocavallo" kommer från att denna produkt lagras i par "över" träbalkar i minst 45 dagar. Osten har en intensiv gul färg, en krämig konsistens och en mild men något intensiv smak, utmärkt att avnjuta ensam eller med bröd, även grillat, eller tillsammans med ett utmärkt glas vin från Apulien.
Portfölj (10)
Italien, Massa Lombarda
...LA PERLA NERA har i många år fått enad uppskattning från professionella inom den svarta drycken, och utstrålar den exotiska smaken av sina ursprung. Ett voluptuöst, mjukt och långvarigt kaffe som lämnar en raffinerad sötma på gommen. Det har en eftersmak av rostat bröd och hasselnöt, och i koppen en kräm av varierande färger från de asiatiska kaffen som gör denna blandning särskilt speciell i både arom och smak.
Portfölj (4)
... långsamt. Nu är det havets luft som, innan den når dalen, har stulit balsamen från skogarna i Appenninerna. Beroende på säsongen öppnas fönstren och så fortsätter det i nio månader. Sedan går vi ner i källaren: här avslutas mognaden efter två år. Resultatet är känslosamt, men man måste vara beredd att bli rörd: man måste fånga, nästan lyssna på, den sällsynta sötman i dess skiva och se upp för att ta bort det lätta och lättsmälta fettet som ger den harmoni och mjukhet. Vitt bröd och lokalt vin är dess ideala följeslagare.
Portfölj (10)
Italien, Napoli
...Maskin för olika typer av deg, såsom pizza, bröd, kakor, brioche osv. Struktur belagd med reptålig färg, vispskål och lock i rostfritt stål. Specifikationer Effekt 3,7 kW, 400/3V, kapacitet skål 80 l dim. 950x840x1500h...
Italien, Ponte Galeria
...Det är en brödsmulor i flingor typisk för det japanska köket, som används för att förbereda friterade livsmedel, antingen som en vanlig panering eller tillsatt till tempura. Nipponia Panko tillverkas enligt tradition, med vitt bröd som är speciellt framtaget för att krossas i mer eller mindre stora flingor och utan närvaro av brödskorpa, för att producera en oöverträffad panering. Tack vare storleken på de grovt malda brödflingorna blir paneringen lättare, torrare och krispigare.
Portfölj (8)
Italien, Caronno Pertusella
...Cover är oumbärliga utrustningar för alla som transporterar läkemedel (i enlighet med de nya europeiska riktlinjerna), livsmedel enligt HACCP (kantiner, bröd, frukt och grönsaker), farligt material enligt ADR och lik. Cover gör lastutrymmet helt, TVÄTBART, VATTENTÄTT och MOTSTÅNDBART MOT DESINFIKTIONSMEDEL. Fordon med isotermiska och isolerade utrustningar är oumbärliga verktyg för dem som...
Portfölj (10)
Italien, Schio
Easymac Srl producerar maskiner för livsmedelsindustrin. Lamineringlinjer: kompletta linjer för bröd, pizza och laminering av deg med olika konfigurationer beroende på era behov. Lämpliga för smördeg, jästdeg och danska degar. Produktionlinjer: våra arbetsbord uppfyller både hantverksmässiga och industriella krav. Det är möjligt att komponera den konfiguration som behövs för den önskade produk...
Portfölj (3)
Italien, Catania
Företaget har funnits på marknaden i över 80 år, grundat av min farfar runt 1920-talet. Det har drivits av min far tidigare och av mig sedan 1998, året då jag ändrade företagsnamnet tillbaka till det ursprungliga. Vi är nu inne på tredje generationen i vår grossistverksamhet och har en kundbas bestående av barer, pizzerior, konditorier och bagerier. Vi erbjuder råvaror och halvfabrikat av hög kval...
Portfölj (8)
Italien, Firenze
...Mötet mellan champinjoner och oliver med svart tryffel har gett upphov till en utmärkt kräm med en stark och distinkt smak. Känslan av skog sprider sig i omgivningen så snart burken öppnas. Ingredienser: odlade champinjoner (agaricus bisporus), oliver, svart sommartryffel (tuber aestivum Vitt.). Tips: Vi rekommenderar vår tryffelkräm med kött, både vitt och rött, med ägg, utsökt på skivor av rostat bröd, smörgåsar och kex. Den kan också användas som fyllning för tortellini och ravioli.
Portfölj (9)
Italien, Messina
... "institution"! I denna beredning har vår kock Titti lyckats framhäva smaken. De söta och salta smakerna är perfekt kombinerade. Perfekt att bre på bröd men också för att smaksätta förrätter och huvudrätter. Att njuta av den är som att göra en resa till autentiska Sicilien! SKIVAD ÄGGPLANTA I OLJA: I burkarna finns endast äkta äggplantor tillverkade på ett hantverksmässigt sätt.
Portfölj (10)
Italien, Ibi
Produktion av Fior di Latte mozzarella skuren Napoli, tärnad, riven, endast gjord av mjölk, löpe, salt och mjölksyrabakterier, inga konserveringsmedel, inga förtjockningsmedel...
Portfölj (3)
Italien, San Salvatore Telesino
JELLY ICE är ett företag specialiserat på produktion och leverans av hantverksmässiga glassar och semifreddo av hög kvalitet. Vi presenterar ett modest utbud av gräddglassar och fruktsorbetter, semifreddo, enportionsdesserter, glasdesserter, våfflor och glasskålar, samt engångsprodukter för glassbarer, bagerier, yoghurtbutiker och kaféer. Bland våra erbjudanden finns även glutenfria, veganska och...
Italien, Angiari
...Lavastenplattan är lämplig för tillagning av olika typer av livsmedel, antingen med hjälp av en grill, en ugn eller en spis. Den är mycket lämplig för en dietmatlagning som inte kräver tillsats av fetter eller andra kryddor. Egenskaperna hos denna natursten gör den lämplig för tillagning av olika typer av livsmedel, inklusive kött, fisk, grönsaker, bröd, focaccia, pizza osv. Att laga mat på denna natursten medför inte utsläpp av giftiga ämnen. Maten som tillagas på detta sätt är därför hälsosammare och det sker ingen kontakt med rök, vilket gör att näringsämnena i livsmedlen bevaras.
Portfölj (3)
Italien, Palermo
...Våg med termisk skrivare och funktion för beräkning av det ideala priset för detaljhandeln i butiken, för att väga bröd, kött, fisk, grönsaker och olika livsmedel. 999 PLU med 120 direktknappar för återkallande. Programvara KS02 ingår för programmering. De 160 timmarna av autonomi gör den lämplig för försäljare som inte kan använda elnätet. Visning eller radering av delsumma. Automatisk visning...
Italien, Castel Mella
... en stålkassett. Kunden serverar sig själv med hjälp av en skopa som för produkten till den speciella behållaren på sidan, separerad av fjädrar. Den nedre delen är öppen med frontala hållrör, idealisk för att visa förpackat bröd.
Portfölj (10)
Italien, Colbordolo Di Vallefoglia
... en luktventil som gör att den kan upprätthålla rätt nivå av fukt och temperatur, vilket möjliggör tillagning av alla typer av livsmedel, från bröd, bakverk, stekar till pizzor. Uppmärksamheten på detaljer finns både i designen och i användningen, vilket gör den kapabel att uttrycka kvalitet och robusthet redan vid första beröringen. Handtagen har ett porslinshandtag och ugnen är pulverlackerad, en teknik som gör att den tål extremt höga temperaturer, väderförhållanden och oavsiktliga stötar.
Matchande produkter
Vedeldade Ugnar
Vedeldade Ugnar
Andra produkter
Vedpanna
Vedpanna
Portfölj (3)
Italien, Marano Di Napoli
...Våra sotavskiljare gör det möjligt att behandla luftvolymer från vedeldade ugnar för bakning av pizza, bröd och andra livsmedel. Våra sotavskiljare används för att reducera kolpartiklar (sot) och oförbrända ämnen som finns i röken från industriella kök, osv... med utmärkt effektivitet, som dokumenterat av tester utförda av certifierade laboratorier, vilket säkerställer fullständig och absolut efterlevnad av de strängaste reglerna som gäller i Italien och Europa.
Portfölj (1)
...Vår chili har en mild hetta och en frisk doft av paprika, som är behaglig att njuta av även med en sked socker på bröd eller på crostini. Den är också unik för att färga och dofta upp vita rätter som pasta med kål och blomkål eller med grönsaker, och är underbar med ostar... Nettovikt 190 g.
Portfölj (10)
Italien, Guidonia
...Priserna som visas på webbplatsen är detaljhandelspriser. Ingredienser: Chili 44%, solrosolja, tonfisk 16%, bröd (vetemjöl "00"), vatten, naturlig jäst, kapris, potatisstärkelse, persilja, vinäger, salt. Syrajusterare: Mjölksyra, citronsyra Förpackningar: Glasburk ml. 314 / 580 / kg 1062 / kg 3100 30% rabatt från grossistpriset. Begär prislista...
... naturlig mognad är den redo att fresta er smaklökar med sin intensiva och kryddiga smak. Den är utmärkt att njuta av ren, bred på bröd eller pizza, idealisk för att göra smakrika crostini och bruschetta samt för att ge era såser en unik och oemotståndlig smak. Om ni är älskare av kryddig mat och starka smaker kommer ni inte kunna vara utan denna produkt, som kommer att föra smakerna och hela...
Portfölj (1)
Italien, Villafranca Di Verona
La Tubini Forni, grundat 1970 av Tubini Remo, ligger i Villafranca di Verona och började som ett familjeföretag som ägnar sig åt bearbetning av livsmedelsugnar för bakning av bakverk, bröd, grissini och i allmänhet för alla typer av bakverk. Under åren har företaget designat och tillverkat en egen produkt som gör det till ett av de mest erkända företagen inom branschen: det handlar om en tunnelugn som utmärker sig för sin mycket höga kvalitet och pålitlighet.
... det ett tecken på dess jungfrulighet (surhetsgrad på 0,4%). Extra jungfruolja är en grundläggande ingrediens för tillagning av Fungo Cardoncello samt den främsta dressingen för våra sallader, kokta grönsaker, baljväxtsoppor, fisk i vitt och särskilt för "Cialledde", en typisk Altamuransk rätt med bröd och andra fattiga ingredienser från medelhavskosten.
Panificio Le Bontà Trecchinesi har i över tjugo år erbjudit sina produkter till en trogen och ständigt växande kundkrets. Under åren har Panificio Le Bontà Trecchinesi diversifierat sina produkter och erbjuder nu inte bara bröd, utan även frese, tozzetti, vita och röda pizzor, panettoni, bröd och ströbröd. Men vad är hemligheten bakom doften av detta bröd? Enkelt: naturliga ingredienser som mjöl, vatten, salt och surdeg, bearbetade med passion och skicklighet, enligt lärdomarna från de gamla bagarmästarna.
Italien, Truccazzano
C.EL.ME. är sedan många år ledande inom området för restaurangmaskiner. Företaget arbetar med kvalitetsystemet UNI ISO 9001. Produktionen inkluderar elektriska skivmaskiner, gravitations- och vertikala, för kött, charkuterier, ost och bröd, i anodiserad aluminium och rostfritt stål, automatiska och med växlar, köttkvarnar och rivare för charkuterier och slakterier, cutters för mandel för bagerier...

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play