Italien, Campobasso
...Produktion, marknadsföring och försäljning av Gallette och chips av fullkorn (spelt, ris, havre, solina, 5 spannmål). "Panificio Barletta" representerar en framgångshistoria i det molisanska landskapet. Åren under andra världskriget är särskilt svåra och företaget, under ledning av Guido, lyckas även öppna ett litet hantverkslaboratorium för produktion av bakverk. En väg baserad på respekt...
Italien, Torino
... "nyckelfärdiga", för hantering och förpackning av en stor typ av olika produkter inom livsmedels- och FMCG-sektorn: från bakverk till kakor, choklad och konfektyr i allmänhet, utan att glömma torra, färska, kylda och frysta produkter, pulver- och granulatprodukter samt produkter för personlig och hushållshygien och mycket mer.
Italien, Isola Del Gran Sasso
Dolci Amori del Gran Sasso föddes ur den tidigare långa erfarenheten hos grundarna i en småkaksfabrik som är internationellt känd. Vårt företag verkar inom området för uteslutande glutenfria bakverk. Vi producerar främst smörgåskakor, kex och protein-kakor. Våra produkter är genuina och smakrika tack vare användningen av ingredienser som rismjöl, bovetemjöl, teffmjöl och majsmjöl, alla mjölsorter...
Italien, Cortazzone
... piemontesiska specialiteter både söta och salta. I företagets laboratorium produceras dagligen typiska piemontesiska bakverk och brödprodukter som Baci di Dama, Torta di Nocciole, Krumiri, Brutti ma Buoni... för att nämna några. Bland de piemontesiska specialiteterna produceras även Bagna Cauda med hasselnötsolja, valnötsolja eller i den klassiska versionen med olivolja, typiska piemontesiska konserver som...
Portfölj (7)
Italien, Castelbuono
Historien om produkterna från Paolo Forti är en familjetradition som är starkt kopplad till den lokala traditionen, den sicilianska bakverkskonsten. En blandning av tradition, erfarenhet och modern teknik som säkerställer upprätthållandet av höga kvalitetsstandarder gör att Paolo Forti idag, tillsammans med sin familj, producerar och marknadsför bakverk som är kända och uppskattade i stora delar...
Italien, Sassello
Sedan 1860 har decennier passerat men hantverksproduktionen fortsätter att vara vår filosofi. Den nuvarande produktionen, förutom de mjuka amaretti, som tillverkas i olika versioner men alltid i de ursprungliga dubbelrosettförpackningarna, inkluderar: baci di dama, bakverk täckta med finaste choklad, krispiga amaretti och, för högtider, de traditionella panettoni, pandori och colombe. Den värdefulla erfarenheten av över ett sekel är en garanti för kvaliteten på Virginia:s sötsaker. Eleganta och raffinerade, förpackningarna väcker ömma bilder från en svunnen tid, söta minnen av ett gott liv.
Italien, Ponte Di Piave
...Bageriet är specialiserat på att tillverka långvariga produkter tack vare en naturlig konserveringsmetod: kylan (-18°). Genom att använda moderna utrustningar och med hjälp av kylan, behåller våra bakverk sina egenskaper av färskhet och doft, som om de just hade bakats.
Italien, Palagonia
... besöka webbplatsen: siciliangoodness.com Leverantör av: Sicilianska gastronomiska produkter: Arancini, sicilianer, arancine, panzerotti, calzoni, tavola calda, rosticceria. Sicilianska bakverk: Cannoli, cannoli-skal, tomma cannoli, cannoli-kit, ricottacannoli, söt ricotta för cannoli, får-, ko-, buffel- och buffelricotta, färsk ricotta för desserter, babà, bignè, siciliansk ricottacassata...
Portfölj (55)
Italien, San Donà Di Piave
Dante Italian Food är en grossist av charkuterier, ostar och mjöl från Veneto-regionen som främst exporterar till Europa. Vi arbetar för att förse restauranger, pizzerior, barer, hotell och grossister med produkter av hög kvalitet som levereras direkt från små och medelstora hantverksföretag. Vi vill erbjuda en komplett service och samarbeta med våra kunder för att hitta den produkt som bäst passar deras behov, såsom ekologiska ostar och glutenfria charkuterier. Vi kan erbjuda ett brett utbud av mjöl, även ekologiska, för pizza, bröd och bakverk.
... bakverk; aromer för alkoholhaltiga drycker; naturliga eteriska oljor för dryckesindustrin; naturliga aromer för dryckesindustrin; aromer för livsmedelsindustrin; aromer för glass; leveranser för dryckesindustrin; leveranser för livsmedelsindustrin; naturliga tillsatser för livsmedels- och konserveringsindustrin; essenser för dryckesindustrin; växtbaserade derivat. Företaget Augusto Bellinvia ligger på Via Giacosa 9 i Rivoli (TO).
... hållbarhet som varierar mellan 3 och 6 månader. Våra läckra referenser: • Klassiska flakbröd eller fullkornsversion, spelt, etc. • Flakbröd med polentadeg • Flakbröd med potatisdeg Alla är handflakade för att göra dem mer spröda, smakliga och lättsmälta. Pizzabottnar, focacciabottnar, pinsatbröd: skapade med deg av sojamejl, rismjöl, extra jungfruolja, salt, surdeg, etc. Tack vare "pinsat" släpps...
Portfölj (10)
Italien, Ternate
... förpackningslinjer för förpackning och dosering av livsmedel och icke-livsmedel, för att skapa skräddarsydda lösningar som passar alla typer av produktionsbehov. Betydande erfarenhet har förvärvats inom förpackning och emballering av färsk och torr pasta, bakverk som kakor, bröd och bullar samt andra produkter som nötter, chips, godis, frysta livsmedel, grönsaker, pulver som mjöl, kakao, kaffe och tekniska produkter. Mondial Pack Group består av 7 företag som möjliggör diversifiering av produktionen för att uppnå den bästa kvaliteten till priset!
...Men traditionen från igår och smaken av farfar Nicolinos bakverk fortsätter idag i de läckerheter som produceras av en av hans barnbarn, Antonio Basile, som, över hundra år senare, har bevarat samma hantverksmässiga stil. Antica Pasticceria Basile har därmed bekräftat sig som ett välkänt och uppskattat namn eftersom det har lyckats att omtolka den bästa konditoritraditionen från Salento med...
... i bekväma rum med TV och privat badrum. Ägaren Maria Antonietta förgyller varje morgon med en italiensk frukost bestående av skummande kaffe-cappuccino (som på café), kex, durumvete-bröd, sylt och krämer, fruktjuice-yoghurt, i rotation; pasticciotto leccese, tårtor och bakverk. För de som älskar det salta: La friseddhra (typiskt salentino rostat bröd) med tomat och säsongsgrönsaker (spureddhra-meloncella) och andra läckerheter från Salento baserade på det lokala jordbrukarsamhället. Färska, hälsosamma och otroligt goda produkter!
Italien, Schio
Vi är specialiserade på produktion av maskiner för bearbetning av choklad och bakverk. Vi samarbetar med internationellt kända chokladmästare och bagare, som litar på vår expertis och använder dagligen våra maskiner i sina prestigefyllda verkstäder. Vi kännetecknas av lång erfarenhet och djup kunskap om marknaden. Kunden är vår viktigaste resurs. Tack vare en kompetent och högkvalificerad...
Italien, Sant'arcangelo Trimonte
... från den strikta napolitanska traditionen inom bakning, och stödjer dem med den modernaste produktionstekniken och hygienstandarder. Stolta över våra ursprung, strävar vi efter det ädla målet att föra det bästa av det napolitanska köket till era bord. Våra frysta och förkokta bakverk. De frysta bakverken för stor och liten distribution från Tradition Napoletana skapas endast av genuina ingredienser...
Italien, Galliate
Design och konstruktion av maskiner och anläggningar för bakverk och frysta produkter inom livsmedelsindustrin. Jäsnings- och kylceller. Plåt- och bandfrysning, nålmatning, sugkoppar och tippning för varje produkt. Blåsig deg och jäst, förjäst pizzadeg. TRIVI srl, som är engagerad i import- och exportverksamhet inom EU och utanför EU, riktar sig främst till företagsmarknaden och verkar internationellt.
Italien, Cardano Al Campo
Vi är producenter av maskiner och professionella system för programmerad jäsning, slutjäsning, klimatkontroll, snabb nedkylning, frysning och förvaring. Vi hanterar produkter som bröd, pasta, rå bakverk, färska bakverk och glass. Vår produktion sträcker sig från skåp för små laboratorier till stora anläggningar för stora livsmedelsindustrier.
Portfölj (3)
Italien, Roma
... fokuserar på inköp av konsumtionsprodukter, nischprodukter och/eller kvalitetsprodukter, spridda över hela landet och internationellt, såsom livsmedel, gastronomi, catering, charkuterier, bageri, frukt och grönsaker, charkuterier, mejeriprodukter, ägg, oljor och fetter, socker, choklad, konfektyr och bakverk, kaffe, te, kakao och kryddor, fisk, skaldjur och blötdjur, samt alla liknande...
Italien, Santa Maria Capua Vetere
... Mediterranei, Massimo Zero, Barilla och Bezgluten. Vi erbjuder även hälsoprodukter och produkter som passar dem med andra matintoleranser som laktosintolerans, eller perfekta för dem som älskar att följa speciella kosthållningar. PRODUKTER ALLTID FÄRSKA Bröd, bakverk, pizzor och sötsaker är alltid färska tack vare leveranser som görs till vår butik från specialiserade laboratorier, tre gånger i veckan...
Italien, Prato
... är den perfekta kompletteringen till alla kaffebaserade drycker och mjölk: espresso, cappuccino, choklad, macchiato, mocaccino, caffè latte, mjölk, amerikanskt kaffe, osv. De är också perfekta med yoghurt, glass, frappé, smoothies, bakverk och kakor. På de asiatiska marknaderna används de även för att göra utsökt Milk Tea. Koncentrat med låg kaloriinnehåll: "I-SODA"?: Vi använder endast garanterad...
Portfölj (3)
Italien, Pratiglione
... typisk för Made in Italy. Vårt produktsortiment består av maskiner och linjer för produktion av grissini, bröd och torcetti samt många andra bakverk. Från maskiner för hantverkare till kompletta linjer för medel- och storindustri. Dessutom erbjuder vi våra kunder skräddarsydda maskiner för att tillfredsställa specifika behov och optimera produktionsprocesserna. Medvetna om vikten av teamwork mellan företag och kund håller vi alltid kontakten för att hitta de bästa lösningarna. Kommunikation och viljan att göra är de grundläggande egenskaperna hos vårt företag.
Italien, Bruino
... produkter. Vi tillverkar torra bakverk, färska bakverk, tårtor, semifreddo, jästa produkter som: panettoni, pandori, söta och salta focacce, pizzor; bugie ricce och fyllda, enskilda portioner för frukost. Du kan hitta några av våra hantverksbakverk i vår onlinekatalog. Utöver de artiklar som finns i katalogen på denna webbplats kan Dolce Vassoio skapa många andra produkter och varianter, även på specifika förfrågningar. Vi tillverkar dessutom typiska piemontesiska produkter enligt konstens alla regler, som traditionen föreskriver.
... DÖDA OCH PANETTONER FÖR JUL). BARBAGALLO DOLCIARIA ÄR OCKSÅ ETT FÖRETAG SOM DISTRIBUERAR ANDRA TRADITIONELLA SICILIANSKA SÖTSAKER, HALVFABRIKAT FÖR BAKVERK OCH EN STOR MÄNGD AV TYPISKA SICILIANSKA FRYSTE PRODUKTER, SOM TILL EXEMPEL: ARANCINI (ÖVER 15 SMAKER: MED SÅS, PISTACIO, ÄGGPLANTA, LAX, KYCKLING OCH MYCKET MER), CIPOLLINE, CARTOCCIATE. DET FINNS OCKSÅ GLUTENFRIA PRODUKTER (FÖRRÄTTER, HUVUDRÄTTER, ARANCINI, BAKVERK OCH MYCKET MER). PÅ BEGÄRAN KAN VI TILLVERKA ALLA TYPER AV KAKOR. DU KAN HUR SOM HELST FINNA ALLA VÅRA PRODUKTER PÅ VÅR HEMSIDA www.barbagallodolciaria.it.
Italien, Pomezia
Attilio Servi Pasticceria är en högkvalitativ hantverksverksamhet, känd för produktionen av: - festliga bakverk: Panettone, Pandoro och Colomba; - frysta bakverk: croissanter (Servi Subito), bakverk, tårtor och portionsstorlekar av efterrätter; - kakor: söta, salta och kryddiga; - gourmet salta focaccior och fokaccetti för aperitif.
...Respekten för traditionen och kopplingen till kunden är och kommer alltid att vara en stor styrka som säkerställer kontinuiteten i denna relation. Specialiteten är den utsökta delikatessen. Pasticceria Pierrot erbjuder olika produkter tillverkade med högkvalitativa ingredienser: regionala bakverk, bröllopstårtor och tårtor för kommunion, buffébakverk, färska och torra bakverk, födelsedagstårtor, söta bakverk.
Italien, Caltagirone
Caféet Zagara är det rätta svaret för den som önskar utsökta bakverk tillagade med genuina ingredienser. Tårtor för ceremonier, buffébakverk och mycket mer, för alla typer av evenemang. Vi säljer våra typiska sicilianska produkter både i Italien och utomlands: Mandelkakor, färgglada bakverk, hantverksbakade småkakor och mycket mer. Vi erbjuder catering för ceremonier och föreslår även produkter från vår rostisserie. Kom och njut av våra Apericena med vänner, du kommer alltid att mötas av vänlighet och professionalism. Besök vår webbplats och boka ditt evenemang!
Representationsbyrå för frysta produkter som sicilianska bakverk, siciliansk glass, siciliansk rotisserie, napolitansk rotisserie, crêpes, abruzzesisk arrosticini.
Italien, Pineta-Laives
Sedan 1968 har Gilli varit synonymt med högkvalitativa livsmedelsspecialiteter, bakverk och fruktkompotter. Vårt familjeägda företag har alltid fokuserat på maximal kvalitet och äkthet. Delikatesser utvalda med passion för alla som älskar särdrag och exklusivitet!
...Bruschettine, Grissini Crocchini, bröd för Tramezzino, ekologiskt vitt bröd i kasse, Piadina, bröd för Hamburgare, bröd för Hot Dog, skivat bröd, Tortillas och mycket mer. Roberto Alimentare srl är känslig för miljön och konsumenterna av ekologiska produkter och har därför introducerat linjen "Essenza" som är fri från animaliska fetter och palmolja. Roberto är ett innovativt företag men med starka rötter i traditionen och gör kvaliteten på sina produkter till sin styrka.

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play