... 0,75 l. Bramaterra består till 70% av Nebbiolo-druvor och till resterande 30% av Croatina, Uva rara och Vespolina. I Coste della Sesia Rosso är andelen Nebbiolo-druvor 50%. Lagringstiden i ekfat på 10-30hl är cirka 48 månader (24 för Coste della Sesia Rosso), en tidsperiod som överstiger det minimi som föreskrivs av reglerna. Denna strategi motiveras av Leonardo Montàs vilja att optimera mognadsnivån på sitt vin, i en affärslogik som enbart baseras på att uppnå den högsta möjliga kvaliteten.
...särskilt fin bouquet med inslag av körsbär och bär, och smaken är fyllig, torr, frisk och lång. - Lakana, som fått sitt namn från området där vinrankorna växer, skiljer sig från Mamuthone genom sin bearbetning. Efter den första jäsningen i ståltankar följer en andra jäsning i ekfat. - Ilisi är ett fatlagrat vin, som har mognat i ekfat i 12 månader.
Ursprunget av våra egenodlade produkter, vin och extra jungfruolja, från Made in Italy, från Medelhavets mittpunkt Sicilien, från den enda vulkanen som är högst i Europa med lavajordar rika på mikroelement, från den södra delen av Etna-parken där solen alltid är närvarande för att ge unikhet åt produktionen, gör våra produkter unika och eftertraktade i sitt slag.
...G. Di Girolamo Carpinteri erbjuder Import/Export-tjänster för en mängd olika material, inklusive: Stål, Soda, Vete, Vin, Järn, Trä. Vi är agenter för alla timmerfartyg som kommer från Ryssland, Rumänien, Sverige, Finland, Turkiet, Grekland, Spanien, etc.; Agenter för bulk- och styckegodsfartyg; Agenter för vinfartyg.
Italien, Brindisi
...Företag som sysslar med import/export av vin och relaterade produkter på nationell och global nivå. Vårt syfte är att göra produkterna från vår region kända och exportera dem. Företaget består av experter inom området som har arbetat med internationell livsmedelsexport i över tjugo år.
Italien, Montella
... med ruccola, grana och balsamvinäger, till grillad fisk. Från linguine med hummer till rödspätta med potatis och svarta oliver. Oumbärliga, under vinterperioden, är även kastanj- och kantarellsoppor, kantarell- och tryffelpajer, samt semifreddo med kastanjer från Montella IGP. Vinlistan, resultatet av en ständig forskning, syftar till att upptäcka de mest intressanta verkligheterna inom den...
Italien, Genzano di Roma
Produktion av artiklar för förpackning inom vin- och olivoljeindustrin. Över tjugo års erfarenhet av produktion av kapsyler i termoplast PVC och i polylaminat, skruvkapsyler i aluminium med pilfer proof, skruvkapsyler i aluminium för olja av typen antirabbocco enligt de senaste normerna, korkkapsyler i naturlig kork och agglomerat, patenterade syntetiska kapsyler från USA. Vi samarbetar med...
Italien, Padova
Vi är ett världsomspännande företag som hanterar alla typer av begagnade livsmedels- och dryckesanläggningar samt linjer från de bästa europeiska märkena och fler. Våra anläggningar och linjer omfattar produkter som bröd, bakverk, pasta, kolsyrade läskedrycker, kolsyrat vatten eller stilla vatten, öl, vin, olja och andra produkter förpackade inom livsmedels- och dryckesindustrin. De märken vi...
Cantina Montelliana är en kooperativ av anslutna vinodlare från Treviso-området. Den årliga produktionen på mindre än 100 kvintaler per hektar bekräftar företagets fokus på att producera kvalitetsviner. Besök den online vin katalogen.
E-Handeln DaCarrara .it föddes ur en önskan att expandera den kulinariska, vinproducerande och skulpturala konsten typisk för Carrara, en stad som ligger vid foten av Apuanska Alperna i provinsen Massa Carrara. Carrara, en destination för besökare från hela världen, har många företag som producerar vin, sötsaker och lardo, samt designobjekt; de unika produkter som skapats tack vare ett gynnsamt...
Italien, Oderzo
... är noga med att uppmärksamma dofter och smaker. Mousserande och stilla viner har en fyllig smak och du kan känna doften av frukter som banan och äpple. Varje vin är typiskt för året och vi har inga lagrade viner. De är lätta att dricka och du kan kombinera dem med alla slags rätter, från kött till dessert, förutom Chardonnay som är bra till fisk. Vi kan även skicka olika kvaliteter av viner med expressbud och det finns ingen minimiorder.
Italien, Ponte San Giovanni
...olivolja, druvor, must och vin, mikrobiologiska analyser, biomolekylära analyser i PCR-RT, GMO-forskning, multiresiduanalyser, rådgivning och analyser enligt HACCP-protokoll, HACCP-planer. Miljösystem: avloppsvatten, industriutsläpp, läckage från deponier, brunnar, grundvatten, industriella slam, jord, mark och schaktade bergarter, karakterisering av avfall, tilldelning av CER-koder, kosmetika, kvalitetskontroll av råvaror, övervakning av deponier, kemisk risk. Agronomisk, miljömässig, hygienisk och livsmedelskvalitetsrådgivning.
Cantine di Orgosolo producerar direkt från sina kulle-vinodlingar högkvalitativa viner. Vinerna är gjorda av druvsorten cannonau, i ren form, eller med andra röda druvsorter såsom: carignano, monica, bovale. De producerade vinerna är: IGT Locoe, Doc Urulu, Doc Riserva Soroi, Grappa från monovitigno: Ekologiskt vin (fortfarande på kastanjefat).
Italien, Serravalle Pistoiese
... från Montecatini Terme och i omedelbar närhet av Florens och Lucca, 65 km från kusterna i Versilia. Agriturismon har en utomhuspool och stora ytor för barnens lek. På begäran kan man äta lunch och middag, förutom frukosten på morgonen. Det anordnas även provningar av typiska livsmedel och viner från området.
Italien, Orzivecchi
... livsmedel som kan köpas i "D’AMAR" med kombination av VIN, MAT, KRYDDOR för att upptäcka i ENKELHETEN av varje recept hur genomförbart det är för den mindre erfarna kunden. FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK. D'AMAR FISH & MORE...
Italien, Brescia
...Från passionen för gott vin föds, i den historiska stadskärnan i Brescia, den första butiken helt dedikerad till konsten att "dricka bra". Oändliga idéer för att kyla, öppna, servera, förvara, smaka, skämma bort sig själv och leva ut denna passion på bästa sätt.
Direktförsäljning av vin och olja från kvarnen:...
Italien, San Miniato
Vi säljer högkvalitativa typiska toskanska produkter och produkter som är 100% italienska. De produkter vi erbjuder är varierande, vi börjar med olika typer av vin från San Miniato-kullarna, fortsätter med extra jungfruolivolja med sina aromatiseringar, bronspressad pasta av durumvete och ägg, tryffelsåser med olika procentandelar av tryffel, pecorino från Siena-kullarna, enbart hantverksmässigt bakverk och mycket mer med ekologiska produkter.
Sapori Verde producerar och säljer livsmedel av hög kvalitet: extra jungfruolja, olja från taggiasche-oliver från Ligurien, ligurisk Pigato-vin, ligurisk Vermentino-vin, genovese pesto DOP enligt ett gammalt genovese-recept. Produkterna kan beställas via internet, telefon och genom hemdprovning. Betalning kan göras med kreditkort eller vid mottagandet av varorna, utan fraktkostnader.
Italien, Montelibretti
Mitt företag är ett familjeföretag som producerar olja, vin samt frukter och grönsaker, allt från egen produktion. Oljan är sabinsk olja och av utmärkt kvalitet. Kontakta oss.
Italien, Cerignola
Vårt företag grundades 1995 och är ledande inom branschen för hantverksmässig produktion av Scaldatelli, Kakor, Mostaccioli och andra typiska lokala produkter. Vi använder råvaror av hög kvalitet från vår egen jord. Vårt produktsortiment omfattar olika smaker, nämligen: Traditionella Scaldatelli, med Olja, med Chili, med Lök, med Pizzaiola, med Sesam, med Rosmarin, med Oliver, med Oregano, med Potatis och många andra smaker, typiska Pugliese Mostaccioli med kokt vin, Kakor i olika former och smaker.
Italien, Gambassi Terme
... vingårdar och olivlundar belägna på väl dränerad och solig mark där våra druvsorter, Sangiovese, Canaiolo och Trebbiano, ger en maximal avkastning på cirka 50 kvintal druvor per hektar. Den noggranna beskärningen, vinifieringen i cementtankar först och sedan i ekfat, är bara några av hemligheterna som gör vårt vin till ett stort vin. Från de första sipparna kommer ni att fascineras av dofterna, mjukheten och rundheten av denna nektar som är resultatet av kärleken till vår jord och den svåra konsten att vinifiera.
Italien, San Lucido
Företag med trettio års erfarenhet specialiserat inom livsmedels- och dryckessektorn. Grossist och detaljhandel av alla typer av livsmedel, icke-livsmedel och drycker, distribution av mjöl från Iaquone, Prontofresco Greci, Heineken, Coca Cola, installation av tappanläggningar (vin, öl, cola).
Italien, Canosa Di Puglia
...Vårt FÖRETAG ligger i CANOSA DI PUGLIA och verkar inom området för medling av generiska, varietal, IGT/IGP, DOC och DOCG bulkvin, must, koncentrerad must, samt ekologisk must och vin från alla italienska regioner. Vitt, Rött och Rosévin EU eller Extra EU (efterfrågas under vissa år med brist på produkt) Ekologiska viner EU eller NOP och även 100% Ekologiska NYCKELORD: SERIOSITET, HASTIGHET, SEKRETESS...
... FANTASTISKA. Denna underbara by, omgiven av grönska, S. Arcangelo, består av byar vars namn Bebba har döpt kakorna efter. Vi förbereder kakor med likörvin, vin från Boldrino, med chokladbitar insvepta i rörsocker, fyllda med karamelliserad pumpa, karamelliserade äpplen och sultanrussin, mörk choklad och chili-crème som försiktigt blandas ihop, cantucci och vår favoritkaka, den klassiska Frollino med ett starkt men enkelt skal, kallad just IL SEMPLICIOTTO.
Italien, Bologna
... marknadsföring av produkter som pasta, extra jungfruolja, vin, kryddor, ostar, skinkor, örtteer, balsamvinäger och smaksättare, alla producerade i Italien, för vilka vi begär certifiering från våra leverantörer. Vi har en specifik produktlinje för celiaki, som för närvarande är mycket efterfrågad och av stort kommersiellt intresse, bestående av produkter som pasta, alternativ till bröd, sylt, olja och småkakor.
Italien, Alatri
Försäljning av typiska, genuina och ekologiska italienska produkter, erkända DOP, DOC, IGT. Utmärkta produkter som extra jungfruolja, Cesanese-vin, buffelmozzarella från Amaseno, tryfflar från Campoli Appennino, Cabernet-vin från Atina, cannellinibönor från Atina, paprika från Pontecorvo, Amaretti från Guarcino, samt honung, ostar, tomater, grönsaker i olja, kaffe, konserver, ekologiska oliver. Kvalitetsitaliensk gastronomi.
... hantverksbearbetning. Vårt mål realiseras i ett försök att föra vidare smakerna och färgerna från detta ädla land, samtidigt som vi upprätthåller en hälsosam balans mellan jordbrukstekniker som har överförts från generation till generation, teknologisk innovation och territoriet i sin biologiska mångfald för produktion av hög kvalitet, hälsosamma och näringsrika produkter som bearbetas enligt gamla traditioner...
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play