Italien, Castellamare
192km
Italien, Radicofani
140km
Produktion av Cacio di Pienza är en tradition med mycket gamla rötter som har överförts från generation till generation fram till idag. Mjölkproducenterna har samlats i Cooperativa di Cotignano, där de använder och bevarar de typiska metoderna för bearbetning: anskaffning av mjölk med speciella aromer från örter som är typiska för betesmarkerna i Val d'Orcia, raffinerade lagringstekniker och, fram...
Portfölj (48)
...Sangiovese 97% (Colorino och Canaiolo 3%). 12 månader i franska ekfat, 4 månader i rostfria behållare. Aroma: komplex och lyxig, med precisa noter av peppar och kardemumma. Guldmedalj MUNDUS.
Portfölj (3)
...TARALLI MED CHILI, OST OCH PEPPAR, OLJA OCH VIN, MED FENKEL OCH SVARTA OLIVER.
Portfölj (9)
Italien, Siena
211km
...Det föds från salta italienska griskottar, i den del som är täckt med svål, med fuktigt salt och, i den magra delen, med torrt salt, peppar, vitlök och naturliga aromer. Skinkorna placeras i en saltrum (temperatur mellan +1° och +4°, luftfuktighet 80%), och sedan i ett andra rum som kallas "vila". Här, efter att det kvarvarande saltet har tagits bort, hänger de i 90 dagar. Under denna fas torkar...
Matchande produkter
Lagrad prosciutto crudo
Lokal lagrad prosciutto
Andra produkter
Hus-antipasto
Antipasto av huset
Portfölj (2)
Italien, Mugnano Del Cardinale
182km
Inledningsvis var verksamheten säsongsbetonad, i samband med påsk- och julhelgerna, och med en främst lokal marknad. Man använde färskt kött av högsta kvalitet och tillverkade salami med stor skicklighet och noggrannhet, med de bästa kryddorna, de bästa tarmarna och torkade den med största omsorg så att smaken, aromerna och äktheten alltid skyddades och garanterades över tid och rum. Idag, även om...
Portfölj (9)
... piadina som tenderar att torka ut direkt efter tillagning. Alla våra referenser utgår från en bas bestående av: mjölk, ägg, mjöl, salt, peppar, samt fläskfett för att förbättra flakningen. Från våra baser av Crefole sfogliate förbereder vi olika referenser: integrala Crefole sfogliate, Crepole med polentadeg, integrala Crefole sfogliate, Crefole sfogliate med spelt. Från dessa föds även våra läckra snacks: Crefolini och Crepolini.
Portfölj (10)
Italien, Guidonia
20km
Enogastronomi - Typiska Kalabresiska Hantverksprodukter Laglig adress i Rom, medan distribution och produktion sker direkt i Kalabrien i Crotone (KR). Trots den strikta hantverksmässigheten hos produkten tillämpas alla de modernaste teknikerna för hygienisk bevarande i transformationscykeln. Grossist - Frakt över hela världen. calabriascerra samarbetar med ett företag för bearbetning av inläggn...
Italien, Marciano Della Chiana
176km
...Guanciale är en charkuteriprodukt som kommer från grisens kind. Köttet masseras med salt i cirka fem dagar. Peppar och chili tillsätts och det aromatiseras med rosmarin och salvia för att göra köttet ännu mer smakrikt. Torkningen, som varar mellan 60 och 90 dagar, sker i miljöer med optimalt klimat och fuktighet. Det används i matlagning i olika recept och såser: pasta alla carbonara, gricia och amatriciana för att nämna några av de mest kända.
Portfölj (10)
Italien, Monterotondo
29km
...Livsmedelsindustri specialiserad på kryddade paneringar (guld - rostad - cornflakes - au gratin - salt och peppar - piccantino - italiensk och spansk), blandning av kryddor, GRAND ROAST även i påsar om 7 g, smaksättare för kött och fisk, försäljning av kryddor, choklad, praliner, kaffe, öl, för industriell/storhandel/detail/horeca/bar/slakterier gdo etc. Ägs av ett av de mest prestigefyllda universiteten i Italien, drar vi nytta av deras professionella kompetens för att säkerställa produkter av hög kvalitet.
Italien, Airola
170km
... förenar Sabatinos schweiziska tradition med italiensk matlagning och kvaliteten på de utvalda ingredienserna. pris italiensk toppmat 2022/23/24 korv / pris peppar och salt som bästa kokta och kokta i absolut Italien.
Italien, San Severo
206km
LA NEW GENERATION SNACK ÄR ETT NYTT FÖRETAG SOM HAR UTVECKLAT EN NY PRODUKT, PATITOKI, ETT UNIKT SNACK I SIN SLAG. DET FINNS 24 OLIKA SMAKER: (VIVACE PAPRIKA, CAMPAGNOLA, KLASSISKA, DELIKATA, CONTADINA, RUCOLA OCH GRANA, PESCATORE, KYCKLING, TEXAS KYCKLING, SKOGSSMAKER, SICILIANA, MEXIKANSKA, ROSTAD POTATIS, BACON, BARBECUE, MEDITERANEA, WURSTEL, PUGLIESI, SVARTA OLIVER, PEPPAR OCH ROSMARIN...
Italien, Castelgrande
247km
... är Hjärta. Utbudet av artiklar som marknadsförs under varumärket Basilicòre är ganska brett. Det sträcker sig från den värdefulla Lucanska saffran till baljväxter, saffranspasta, honung, Cruschi-peppar, olivolja, ostar, fina soppor, vin och mycket mer... Alla Lucanska specialiteter! Vårt uppdrag är att göra maten och traditionerna från Lucania kända för alla som inte är födda i Basilicata och att...
Italien, Napoli
171km
Patisserilaboratoriet Fraenz, som började som en referenspunkt för napolitansk restaurangverksamhet, har med åren utvecklats inom olika områden av konditorivaror, såsom produktion av taralli på nationell nivå. Förutom försäljning av färska bakverk, anpassade tårtor och salta bakverk har företaget utvecklat en produktion av smörkakor och taralli med svinfett och peppar, sötsaker som är en del av den napolitanska traditionen.
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play