Italien, Castellamare
Italien, Trepuzzi
...Mondano Barrel är en gin som produceras i Italien av PEDRO FERREIRA. Vid första anblick verkar den något gyllene. Doftens bouquet föreslår träiga noter i näsan, balanserade av kryddiga inslag av rosa peppar. I munnen är den rik och mjuk; smaken är komplex och definitivt långvarig, med en söt eftersmak av fikon.
Portfölj (89)
Italien, Novoli
... extra jungfruolja; sedan tillsätter man salt, peppar, de väl avrunna sniglarna och några lagerblad. Man lagar på hög värme och när oljan börjar komma upp igen, häller man i ett glas rosévin som får koka bort. Man justerar med salt och serverar varmt. PRODUKTENS EGENSKAPER OCH FÖRSÄLJNINGSVILLKOR 100% naturliga sniglar, redan rengjorda och avspolade, redo att konsumera Försäljningsperiod: tillgängliga året runt Förpackade i kartonger från 1 kg till 5 kg Minimiorder: 500 kg...
Portfölj (71)
Italien, Imperia
...Läckra Borettana-kvalitetsvårdlökar i extra jungfruolja. Arbetade färska och nedsänkta i en god extra jungfruolja där en touch av rosa peppar tillsätts. Produktetikett I 'Bilagor' hittar du etiketten med näringsdata och annan information om produkten. Kombinationer Borettane i Extra Virgin kan konsumeras som de är, naturligtvis, som en aperitif, men framför allt är de en utmärkt förrätt och...
Portfölj (44)
Italien, MILANO
...Prosciutto Toscano DOP tillverkas endast av utvalda färska italienska skinkor. Den kännetecknas av det typiska "v"-snittet på svålen, den lätt salta smaken och den yttre pepparn. Skivorna har en intensiv röd färg, är torra och magra. Få utvalda ingredienser: skinka, salt, peppar och vitlök. KG.2,280 NETTOVIKT PER KG EURO 10,90 FÖRPACKNING MED 4 ST MINIMI BESTÄLLNING 50 FÖRPACKNINGAR MED 4 ST UTGÅNGSDATUM 30/09/2025...
Portfölj (191)
Italien, Fidenza
...Parmigiano Reggiano lagrad i 36 månader. Den kallas mycket gammal på grund av sina intensiva egenskaper som påminner om salta och kryddiga smaker, med inslag av peppar och muskot.
Portfölj (54)
Italien, Radicofani
Produktion av Cacio di Pienza är en tradition med mycket gamla rötter som har överförts från generation till generation fram till idag. Mjölkproducenterna har samlats i Cooperativa di Cotignano, där de använder och bevarar de typiska metoderna för bearbetning: anskaffning av mjölk med speciella aromer från örter som är typiska för betesmarkerna i Val d'Orcia, raffinerade lagringstekniker och, fram...
Portfölj (48)
Italien, Vellezzo Bellini (pv)
...Flytande Handtvål på 300 ml förpackad i en delikat gyllene dispenserflaska med räfflad yta. En vacker och användbar presentidé för skönhet och välbefinnande. Doft: orientalisk, blommig Toppnoter: peppar, mandarin, päron, apelsin Hjärtnoter: jasmin, kaffe, lakrits Basnoter: patchouli, vanilj, cederträ, cashmere-trä Mått: 6,50 x 6,50 x 15,50 cm. Minimiemballage: 6 stycken...
Portfölj (10)
Italien, Nave
...Ingredienser Vatten, socker, koldioxid, syra, citronsyra, färgämne, antocyaner, safflor-extrakt, citron och äpple, arom, kininhydroklorid. Noter Innehåller 25% mindre socker jämfört med klassisk Schweppes och endast 100% naturliga ingredienser och aromer används, inklusive kinin och socker. ... Naturligt smaksatt med rosa peppar. En lätt kryddig och smakrik tonic. Kapacitet: 0,20 l Kod: 02443 Kategori: Tonic vatten Land: Italien...
Portfölj (46)
...För honom krävs det att man "offrar" den mest värdefulla delen av grisen. Faktum är att Culatello di Zibello DOP, den obestridliga prinsen av alla charkuterier, "görs" av de centrala musklerna i låret. Färskt kött från tunga italienska grisar bearbetas noggrant och formas till den typiska päronformen. Salt och peppar, 15 dagar i ett svalt rum för att vila, därefter handbundet i den naturliga...
Portfölj (10)
Italien, Prato
...EAU DE PARFUM – GALGANO (UNISEX) En unik skapelse av stor elegans och djup: patchouli, ambra trä och mocka utgör huvudackordet. De kryddiga noterna av rosa peppar och kardemumma ger inslag av friskhet. OLFAKTORISK PYRAMID: Topp: BERGAMOT, ROSA PEPPAR, KARDAMUMMA, ELEMI Hjärta: VATTENACKORD, GERANIUM, MOCKA Bas: PATCHOULI, AMBRA TRÄ, EKMOS INSPIRATIONEN Den heliga doften som gjorde dig till riddare, blandas med den skarpa doften av ditt svärd, för alltid kvar i klippan. Magin i den historien, i det förtrollade Toscana, fångad i en doft. "En annan Toscana" Storlekar: 50ml, 100ml...
Portfölj (3)
... excellensen i denna matkultur. Kryddor är bra både för smaken av rätterna och för hälsan för att upprätthålla en hälsosam livsstil. Ingefära, gurkmeja, peppar, muskotnöt, galanga, koriander, spiskummin och många andra kryddor förhöjer alltid vår kost. För oss är de våra värdefulla natur skatter som berikar vår mat i det dagliga livet. Gillar ni asiatiska kryddor? Vi kan försäkra er om att ni hos oss kan hitta endast de bästa. För mer information eller för att importera till Italien, skriv till oss via e-post.
Portfölj (10)
Italien, Colonnata Carrara
... bred på räkor, scampi, svärdfisk, havsabborre och varma brödskivor, polenta och vid tillagning av både friterade och ugnsbakade potatisar. Lardo-kräm – Ingredienser: LARDO DI COLONNATA IGP, salt, peppar, vitlök, kryddor och aromatiska örter. Bearbetad kallt. Utan gluten, utan laktos, utan konserveringsmedel, utan färgämnen.
Portfölj (3)
Italien, Mesoraca
...Il Salamino är en av de mest populära charkuterierna i Italien, och vi har velat återskapa en kalabresisk version som kännetecknas av sin klarröda färg och sin kryddighet. Den görs strikt av skinka och fläskmage från grisen, till vilket man tillsätter späck, allt finhackat separat och sedan blandat tillsammans med typiska kalabresiska kryddor som peppar, chili och vild fänkål. Färsen stoppas i...
Portfölj (19)
...Sangiovese 97% (Colorino och Canaiolo 3%). 12 månader i franska ekfat, 4 månader i rostfria behållare. Aroma: komplex och lyxig, med precisa noter av peppar och kardemumma. Guldmedalj MUNDUS.
Portfölj (3)
...TARALLI MED CHILI, OST OCH PEPPAR, OLJA OCH VIN, MED FENKEL OCH SVARTA OLIVER.
Portfölj (9)
Italien, Trecastagni
...Pistagepesto, ett utmärkt tillbehör till pasta. INGREDIENSER: Pistage 50%, solrosolja, salt och peppar.
Matchande produkter
Pistagepesto - 190 Gr.
Pistagepesto - 190 Gr.
Andra produkter
Pistagekräm - 200 g
Pistagekräm - 200 g
Portfölj (2)
Italien, Carovigno
...Pack med 4 x 250 ml burk AROMA Olja EVO justpugliafactory NATURLIGT EXTRAKT AV VITLÖK - CITRON - STARK PEPPAR - Med föreningen av en extra jungfruolivolja av högsta kvalitet och infusionen av de genuina och bästa frukterna från området, föds AROMA, den aromatiska oljan från justpugliafactory, i varianterna VITLÖK; CITRON OCH PEPERONCINO.
Portfölj (8)
Italien, Sesto Fiorentino
... och fruktiga noterna från Centralamerika blandas med de söta inslagen av malt och honung från Brasilien. Till detta läggs en touch av indisk Robusta med en kryddig karaktär och peppar-eftersmak. Kombinationen skapar ett kaffe med en balanserad arom som stimulerar både näsa och gom tack vare de olika noter som utgör det. Behaglig och lätt smak, tack vare de viktiga noterna av tropiska frukter som mango, ananas och papaya. För dem som älskar att njuta av kaffe precis som på kaféet, väldoftande och nybryggt, perfekt för att ge en smakfull kant till dina dagar.
Portfölj (9)
...Det föds från salta italienska griskottar, i den del som är täckt med svål, med fuktigt salt och, i den magra delen, med torrt salt, peppar, vitlök och naturliga aromer. Skinkorna placeras i en saltrum (temperatur mellan +1° och +4°, luftfuktighet 80%), och sedan i ett andra rum som kallas "vila". Här, efter att det kvarvarande saltet har tagits bort, hänger de i 90 dagar. Under denna fas torkar...
Matchande produkter
Lagrad prosciutto crudo
Lokal lagrad prosciutto
Andra produkter
Hus-antipasto
Antipasto av huset
Portfölj (2)
Italien, Giarre
Passion för vår jord och de produkter som den ger, gör att våra representanter dagligen väljer de bästa produkterna direkt från fälten, där arbetet och svetten från våra bönder är en indikator på hög kvalitet och äkthet. Att främja de typiska livsmedlen från vår ö, att göra deras organoleptiska egenskaper kända och att föra dem till borden hos tusentals konsumenter är den mission vi alltid har haf...
Portfölj (9)
Italien, Mugnano Del Cardinale
Inledningsvis var verksamheten säsongsbetonad, i samband med påsk- och julhelgerna, och med en främst lokal marknad. Man använde färskt kött av högsta kvalitet och tillverkade salami med stor skicklighet och noggrannhet, med de bästa kryddorna, de bästa tarmarna och torkade den med största omsorg så att smaken, aromerna och äktheten alltid skyddades och garanterades över tid och rum. Idag, även om...
Portfölj (9)
... piadina som tenderar att torka ut direkt efter tillagning. Alla våra referenser utgår från en bas bestående av: mjölk, ägg, mjöl, salt, peppar, samt fläskfett för att förbättra flakningen. Från våra baser av Crefole sfogliate förbereder vi olika referenser: integrala Crefole sfogliate, Crepole med polentadeg, integrala Crefole sfogliate, Crefole sfogliate med spelt. Från dessa föds även våra läckra snacks: Crefolini och Crepolini.
Portfölj (10)
Italien, Treviso
...Salume som härrör från den anatomiska delen av nötkreaturets buk, salteras under en kort tid, tvättas sedan med rinnande vatten, kryddas med peppar och naturliga aromer, mognar och röks på ett naturligt sätt. INGREDIENSER: certifierat halal nötkött, salt, peppar (söt eller kryddig). Konserveringsmedel E 250, E 252, E 300, kryddor och naturliga aromer. KARAKTÄRISTIKER: fri från laktos och andra...
Portfölj (5)
Vi är ett företag som grundades i Barcelona och är dedikerat till distribution av produkter för restaurangbranschen och storskalig distribution. FAMYFO är vårt registrerade varumärke som lanserades 2018, resultatet av ett samarbete med en hantverksostproducent, med vårt varumärke exklusivt för försäljning av ITFDFOOD. Våra rötter ligger i familjeföretag med en stark arbetsanda och ständig förbättr...
Matchande produkter
Famyfood Ostar - Primo Sale
Famyfood Ostar - Primo Sale
Portfölj (1)
Italien, San Donaci
...Vin framställt av en blandning av druvor: Negroamaro (50%), Cabernet (25%) och Syrah (25%) odlade som buskar. Produktionsområde: Salento, mellan provinserna Brindisi och Lecce. Efter en sex månader lång lagring på barrique fortsätter mognaden i flaska. I doften framträder fruktiga toner av blåbär, röda vinbär och körsbär i sprit, kryddiga inslag av kanel, nejlikor och peppar, med en tydlig balsamisk ton. Tack vare elegansen i sina tanniner passar det bra med pastarätter baserade på kött, som straccetti med nötköttssås, grillat kött som nötkött och lammrevben.
Portfölj (5)
Italien, Marciano Della Chiana
...Guanciale är en charkuteriprodukt som kommer från grisens kind. Köttet masseras med salt i cirka fem dagar. Peppar och chili tillsätts och det aromatiseras med rosmarin och salvia för att göra köttet ännu mer smakrikt. Torkningen, som varar mellan 60 och 90 dagar, sker i miljöer med optimalt klimat och fuktighet. Det används i matlagning i olika recept och såser: pasta alla carbonara, gricia och amatriciana för att nämna några av de mest kända.
Portfölj (10)
...En stark, kraftfull och äkta olja, intensivt grön med gyllene nyanser. Dess särdrag är att den innehåller tre gånger så mycket antioxidantrika polyfenoler som någon annan olja. Med en gulgrön färg har den en medel fruktighet, mycket bitter och kryddig. Vid smakprovning finns det inslag av dill, fänkål, peppar, hö och mandel. Imponerande avslutas den smakfullt, kryddig och med långvarig växtton...
Portfölj (6)

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play