Italien, Misano Adriatico
...Detta röda vin, IL POZZO Vino rosso Sangue di Giuda Oltrepòpavese DOC, är producerat i den italienska regionen Oltrepòpavese. Med en kapacitet på 75 cl är detta vin en läcker blandning av druvorna Barbera, Croatina och Uva Rara. Det doftar av mogen frukt och har en söt och fruktig smak. Utmärkt att avnjuta med rött kött, ostar eller desserter.
Portfölj (200)
Italien, MILANO
...La Simmenthal har unika egenskaper kopplade både till nötkött* som kommer uteslutande från utvalda skär av rött muskelkött*, samt till gelé som är beredd med vegetabiliska ingredienser* och med honung från bin*. Med denna term avses generellt alla dessa köttskär som kommer från den främre delen av länden, självklart tills även delen av filén börjar visa sig, vilket sedan blir en Fiorentina med T-ben. FÖRPACKNING 3 = EURO 3,30 FÖRPACKNING 24 1 PALLETT 40 FÖRPACKNINGAR 24 UTGÅNG 12/2027 MINIMUM BESTÄLLNING 10 PALLETT...
Portfölj (229)
Italien, Peschiera Borromeo
...Vit polystyrenbricka, stötbeständig och livsmedelssäker, mått 250x180x100, lämplig för att hålla stora bitar av vitt eller rött kött, delar för kokning eller familjepaket med kycklingvingar och lår, panerade osv.
Portfölj (4)
Italien, Forlì
...Fänkålsfrön är särskilt rika på nyttiga ämnen, inklusive vitaminer, eteriska oljor och fibrer som är nödvändiga för kroppen. I köket kan fänkålsfrön användas för att smaksätta många rätter, särskilt de som är baserade på rött kött, men de används också i degar för att förbereda läckra, delikata grissini, taralli och för att ge karaktär åt bröd och pizza. När de tuggas kan de minska risken för...
Portfölj (50)
Italien, San Pietro Clarenza
...Extra jungfruolja tillverkad med de väldoftande oliverna som är typiska för östra Sicilien, Nocellara Etnea. Resultatet är en olja med en harmonisk och sammetslen smak, lätt fruktig med en mild kryddighet. Den berikar varje rätt, idealisk för att smaksätta pastarätter, rätter med vitt eller rött kött och fisk. Förpackningar om: 0,75 cl; 1,00 lt; i glasflaskor. Förpackningar om: 3,00 lt; 5,00 lt; i metallburkar.
Portfölj (8)
Italien, Nave
...Föreslagna kombinationer La Grola passar bra till rätter med rött kött, både grillat och med bruna såser, särskilt lamm och kid. Dessutom är den utsökt med stuvade eller grillade svampar och med lagrade, icke kryddiga ostar. Noter Det är det extraordinära resultatet av mötet mellan två stora personligheter: kullen La Grola och de inhemska druvsorterna i Valpolicella. Den utmärkta exponeringen av...
Portfölj (46)
...Druva: 100% Nebbiolo. Vinifiering: traditionell jäsning med överliggande maceration i cirka 21 dagar. Lagring: 36 månader i små franska ekfat. Färg: intensiv granatröd. Doft: intensiv och komplex, med inslag av små bär och noter av söta kryddor. Smak: torr och fyllig, harmonisk och med god eftersmak. Alkoholhalt: ±14% Matmatchning: ett raffinerat vin som passar till rätter med rött kött, särskilt grytor och rostade rätter, lagrade ostar och avancerade rätter med fondue och tryffel. Serveras vid en temperatur av cirka 18°C.
Portfölj (10)
Italien, Gussago
...Lambrusco Emilia Amabile Frizzante Indicazione Geografica Tipica Zona di produzione: Emilia Vitigno: Lambrusco Gradazione Alcolica: 8 % vol. Colore röd rubin Aroma vinös och fruktig Gusto god, behaglig och trevligt harmonisk Accostamenti rött kött, vilt Temperatura di servizio 18°-20° C.
Portfölj (4)
Italien, Castelfidardo
...Medium fruktig extra jungfruolja med örtiga toner och en aning av grön mandel. Lämplig för rostad fisk, förrätter, tillbehör och rött kött.
Portfölj (4)
Italien, Firenze
...Mötet mellan champinjoner och oliver med svart tryffel har gett upphov till en utmärkt kräm med en stark och distinkt smak. Känslan av skog sprider sig i omgivningen så snart burken öppnas. Ingredienser: odlade champinjoner (agaricus bisporus), oliver, svart sommartryffel (tuber aestivum Vitt.). Tips: Vi rekommenderar vår tryffelkräm med kött, både vitt och rött, med ägg, utsökt på skivor av rostat bröd, smörgåsar och kex. Den kan också användas som fyllning för tortellini och ravioli.
Portfölj (9)
Italien, San Donaci
...Vin framställt av vinifiering av druvor från Negroamaro (90%) och Malvasia Nera (10%). Produktionsområde: Salento, mellan provinserna Brindisi och Lecce. Lagring i barriques. I doften framträder toner av mogna röda frukter och sylt, kryddiga inslag som svartpeppar, lakrits, rostade noter och en balsamisk ton av medelhavsväxtlighet. Idealisk med hårdostar som Comtè, Gorgonzola, charkuterier som fläskpancetta, chorizo, capocollo och grillat rött kött.
Portfölj (5)
Italien, Trento
...Salsa Bruna är helt mångsidig: den kan serveras med stekar, grytor och andra rätter som vilt, rött och vitt kött, tagliatelle, grönsaker och puré. Tillsatt under tillagningen är den utmärkt för att ge smak åt grytor och kött i sås. Lös upp 35 g av produkten i ½ liter kallt vatten och koka upp under ständig omrörning på medelhög värme i 5 minuter eller mer, tills du får önskad konsistens. Kombinera den med skivat kött eller andra rätter. För att göra grytor eller kött i sås, tillsätt Salsa Bruna Bauer som den är eller efter att ha löst upp den i vatten.
Portfölj (9)
Italien, Crotone
...Ekologiskt rödvin Utmärkt till rött kött, ostar. Gaglioppo 90% cabernet sauvignon 10% Alk. halt 13,50°/14,50°...
Portfölj (2)
Grossistförsäljning av vitt kött (fjäderfä, kanin); Grossistförsäljning av rött kött (gris, nötkött, lamm); Grossistförsäljning av frysta produkter (pommes frites, grönsaker, fisk, kött); Grossistförsäljning av livsmedelsprodukter för catering. Vårt företag är beläget i Bronte vid foten av Etna och distribuerar produkter över hela östra Sicilien.
Italien, Montichiari
KÖTTBEHANDLINGSANLÄGG RÖTT KÖTT Grisar - nötkreatur - får...
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play