Tyskland, Heidelberg
...Dessa senapsfrön kommer att ge sin fräscha och kryddiga smak till såser, såser och vitt eller rött kött. Deras delikata smak av pinjenötter passar också bra till alla grönsaksrätter.
Portfölj (74)
Tyskland, Buxtehude
...Kreatin som ett av de bästa kosttillskotten för att bygga upp extra vävnadsmassa. Eftersom det ökar proteinupptaget från maten, använder särskilt kroppsbyggare och idrottare med professionell träning kreatinmonohydrat. Kreatinmonohydrat är den mest välsmakande och flexibla formen av kreatin som finns. Kreatinmonohydrat har inga biverkningar och förekommer dessutom i rött kött. Kreatin behövs för många kroppsfunktioner. Kreatin gör att ännu fler aminosyror kan utnyttjas och främjar vid regelbundet intag uppbyggnaden av ny vävnad.
Portfölj (85)
Tyskland, Gelsenkirchen
...% VL - Framdel 93% VL - Framdel 98% VL - Bakdel 4 snitt 93% VL - Bakdel 4 snitt 98% VL Bearbetat fryst nötkött Typ: Buffelnötkött Stil: Fryst Frysningsprocess: BQF Egenskap: Benfritt Del: Alla delar Produkttyp: Rött kött Frystemperatur: - Blastad vid: minus 40 grader Celsius - Lagring vid: minus 20 grader Celsius.
Portfölj (10)
Tyskland, Berlin
... kycklingar utan ben Bröstfilé med innerskär Bröstfilé utan innerskär Bröstfilé Supreme med skinn Bröstfilébitar Bröstfilé tärningar 20x20 / 30x30 Innerskär Lårkött utan skinn Lårkött med skinn Överlårkött med skinn Överlårkött utan skinn Överlårkött tärningar 20x20 / 30x30 Sterzer Kycklingbearbetat kött Bröstfilé (B) Bröststycken Lårstycken Bearbetat kött Ljust 3mm Bearbetat kött Rött 3mm MDM...
Portfölj (10)
Tyskland, Schwanau
...Skyddsgasförpackningar av livsmedel, Färgstabilisering av färskt, rött kött Egenskaper: Färglös Luktfri LIVSMEDELSSÄKER Oxiderande Brandfrämjande Tillämpningar: Skyddsgasförpackningar av livsmedel Färgstabilisering av färskt, rött kött Allmänna uppgifter Fl.-Axelfärg: RAL 5012, Ljusblå Fl.-Kroppsfärg: RAL 5002, Ultramarinblå Fl.-Innehållsidentifiering: (se flasketikett) Fl.-Anslutning...
Portfölj (21)
...Pastrami, tillagad, styckvikt ca. 2 kg, ett rökigt och kryddat köttstycke, sous-vide tillagat, oftast "rött" kött (vanligtvis bogstycke av nötkött, i USA oftast brisket) det äts i tunna skivor som pålägg på bröd eller i smörgåsar Artikelnummer: 061447 Basis VPE: kg Warengruppe: 05 - TK-Kött / 100 - TK-Nötkött Genomsnittliga näringsvärden per: 100 g Nettovikt: 1 kg Bruttovikt: 1 kg Djup/Bredd/Höjd: 0/0/0 mm Resttid (dagar): 119...
Portfölj (9)
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play