Italien, Giuliano
...Pan di spagna, blandade pastöriserade ägg, socker, mjöl "00", amerikanskt mjöl, vatten, aromer. FARCITURA: Färsk grädde, glukossirap, socker, pastöriserad äggula, dextros, alkohol, risstärkelse, stabiliseringsmedel, citronsmak. GLASSA: Färsk grädde, vit choklad 60%, pastöriserad äggula, socker. BAGNA: Vatten, socker, citronsmak.
Portfölj (129)
Italien, Marmirolo
...MAGRI FREE Napoletana är ett glutenfritt mjöl för bakverk som kännetecknas av en blandning av majsstärkelse, risstärkelse, växtfibrer och majsjäst. Det kommer inte från avgluteniseringsprocesser; innehåller inte mjölk, ägg eller vetestärkelse. En högkvalitativ produkt, naturlig och kännetecknad av ett högt innehåll av fibrer och fördelaktiga naturliga enzymer. En blandning som ger plastiskitet...
Portfölj (56)
Italien, Mortara
Den jordbruksfastighet som Ferraris Luigi driver ligger i provinsen Pavia, i hjärtat av Lomellina (risets rike) och producerar ris, majs och popplar på en yta av 130 hektar. Företaget, som har varit aktivt sedan 1988, är specialiserat på produktion av risvarieteterna Carnaroli Classico, Baldo Classico, S.Andrea Classico, Arborio och Originario, med en årlig produktion som ligger runt 700/800 ton ...
Portfölj (3)
...Hantverksmässig söt bakelse baserad på rismjöl, bovetemjöl, risstärkelse, majsstärkelse, socker, ägg och smör med tillsats av yoghurt. Mjuka och väldoftande, muffinsen är perfekta för en inbjudande frukost, för en paus på förmiddagen eller som eftermiddagssnack. I praktiska enportionsförpackningar om 35 g är de idealiska för både barn och vuxna med celiaki. Finns även i andra smaker.
Portfölj (10)
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play