Italien, Giuliano
...Företaget DI ROSA SRL är en tillverkare/producent, grundat 1990, som verkar inom konditoribranschen. Det verkar också inom neapolitansk patisserie, siciliansk patisserie, hemlagad panettone brioche, hantverksmässig konfektyr, neapolitansk bakverk, grossistförsäljning av desserter, jultårta, cannolo bakverk och hemlagad pandoro (veronese tårta) branscher. Det är baserat i Giuliano, Italien.
Portfölj (129)
Italien, Bronte
...Krossade pistagenötter, 2/4 mm, ursprung Kalifornien. Briciole di Pistacchio 2/4 mm är gjorda av utvalda pistagenötter från Kalifornien, kända för sin kvalitet och exceptionella smak. Krossade med precision för att säkerställa en jämn storlek, är dessa brödsmulor perfekta för kulinariska dekorationer, söta och salta förberedelser, samt som huvudingrediens i bakverk och glass. Perfekta för att...
Portfölj (21)
Italien, Riesi
...Mandlar är en ingrediens som används mycket i olika traditionella kök i Medelhavsområdet, särskilt i det sicilianska, sardiska och pugliesiska köket, både i söta och salta rätter. De plockas för hand och med stavar (flexibla pinnar som är mellan 3 och 5 meter långa) under perioden augusti-september och används både i matlagning (pesto alla trapanese) och i bakverk (konfetti, kakor, småkakor...
Portfölj (6)
...Små och läckra hantverksgjorda pajskal fyllda med aprikosmarmelad. Crostatine Forneria Veneziana är tillverkade med GLUTENFRIA MJÖL och utan användning av avgluteniserade mjöl. I denna version är de dessutom fria från mjölk och mjölkprodukter. PAJDEGEN är baserad på rismjöl och bovetemjöl, majsstärkelse och rismjöl, samt ägg. En söt idé för både stora och små, för ett enkelt och genuint mellanmål...
Portfölj (10)
Italien, Forlì
... vare sin anpassningsförmåga till olika klimat och jordar. Idag har sorghum blivit en ingrediens som används i stor utsträckning i internationell matlagning tack vare sina otroliga näringsegenskaper. Sorghum mjöl ekologiskt glutenfritt är en rik källa till vitaminer och mineraler. Det kan användas för att förbereda ett brett utbud av rätter, från pasta till bröd, från bakverk till salta rätter. Dess mjuka konsistens och lätt söta smak gör det lämpligt för att förbereda läckra tårtor, kakor, pannkakor och mycket mer.
Portfölj (50)
Italien, Lauro
... förberedelsen av läckra recept och i salta rätter. Du kan använda dem i sallader, i yoghurt, samt i bakning av både söta och salta produkter. De är utmärkta till frukost, till exempel tillsatta i yoghurten, men också njutna ensamma som snacks. Slutligen används de i stor utsträckning inom konditorivärlden: valet av desserter som kan göras med mandlar är verkligen stort, eftersom de är en av de centrala ingredienserna för att förbereda kakor, bakverk och tårtor.
Portfölj (10)
Italien, Pomezia
Attilio Servi Pasticceria är en högkvalitativ hantverksverksamhet, känd för produktionen av: - festliga bakverk: Panettone, Pandoro och Colomba; - frysta bakverk: croissanter (Servi Subito), bakverk, tårtor och portionsstorlekar av efterrätter; - kakor: söta, salta och kryddiga; - gourmet salta focaccior och fokaccetti för aperitif.
Italien, San Nicolò
... kunder, överallt, 100% säkra produkter. Emilia är ISO 9001-certifierad och använder automatiska processer för blandning och förpackning av alla sina produkter. Idag erbjuder Emilia artiklar för beredningsblandningar för söta och salta bakverk, samt glutenfria, ekologiska och privata etikettprodukter.
Italien, Pescina
Välkommen till vår söta webbplats, där du får möjlighet att köpa produkter för dekoration av bakverk och tårtor, utrustning för cake design och sugar art, ingredienser för födelsedagstårtor och bakverk och mycket mer. Butik som är reserverad för försäljning av: sugar art, cake design, sockerpasta, konfetti, bakverk, tårta, födelsedagstårta, tårtdekorationer, söta recept, choklad, brownie, kakor...
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play