Italien, MILANO
Punto Srl är ett företag specialiserat på distribution av livsmedel. Med en ny butik som har en delikatessdisk, ostar och färskt bröd, erbjuder Punto Srl ett brett urval av färska och frysta livsmedel, samt ett stort utbud av frukt och grönsaker. Kvaliteten på produkterna är alltid garanterad och företaget strävar efter att hålla förmånliga priser för konsumenterna genom kampanjer och specialerbju...
Portfölj (99)
...Vem av er har åkt till Sicilien utan att stanna till vid en av dess pittoreska restauranger eller trattorior? Alla har säkert hört talas om dessa berömda fyllda sardiner. Prova även vår praktiska och moderna version: inbjudande spett att dela både stående och vid bordet.
Portfölj (45)
Italien, San Pietro Clarenza
...Doften av vild fänkål berikad med smaken av sardiner, sultanrussin och doften av saffran i en kryddblandning från den mest klassiska sicilianska köket för att förbereda unika pastarätter. INGREDIENSER: Färsk vild fänkål min. 80%, färska sardiner, ansjovisfiléer, sultanrussin, PINJONER, extra virgin olivolja, solrosolja, färsk lök, salt, svartpeppar, saffran. Kan innehålla fragment av pinjonskal. Förpackningar om: 190 g; 290 g; 950 g; 2.850 g...
Portfölj (8)
Italien, Paterno'
...Tänkt och skapat i Conserve Conti, denna pesto rymmer sicilianska traditioner som sträcker sig tillbaka i tiden. "Finocchietto Selvatico", en vildväxande grönsak från Etna-regionen, med en unik, stark och karaktäristisk smak, är idealisk som kryddning för första rätter (pasta med sardiner). Den används ofta i kombination med en fiskrätt, men är också lovvärd om den tillsätts i en bönsoppa, som kikärtor eller bönor till exempel. Trogna traditionen för att framhäva smaken producerar vi den uteslutande i extra jungfruolivolja. Prova den och njut av den verkliga sicilianska traditionen.
Portfölj (9)
Italien, Sciacca
... känt på marknaden för sin exceptionella innovationsförmåga. Företaget Carlino s.r.l. producerar ansjovisfiléer i olja, sardinfiler i olja, ansjovispasta, saltad ansjovis, saltade sardiner, marinerade ansjovisfiléer och Colatura. Använd fisken är känd för sin utmärkta smak, färskhet och ljushet, bearbetad med kyla för att bevara näringsmässiga, kvalitativa och organoleptiska värden enligt de strikta kontrollerna i vårt kvalitetssystem.
Italien, Sciacca
...Industrin för konservering av fisk Licata A. & C. s.n.c. har varit verksam i Sciacca sedan mitten av 80-talet och har över 20 års erfarenhet inom produktion av fiskkonserver. Staden Sciacca ligger vid Medelhavet, en idealisk plats för fiske av blåfisk, särskilt ansjovis och sardiner. Här grundades och utvecklades företaget Licata, som producerar ansjovis och sardiner i salt och olja under...
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play