Italien, Marmirolo
...W: 320 - 330. Mjöl typ '00' framställt av utvalda italienska, europeiska och nordamerikanska korn, optimerat för att underlätta laminering av degar. Idealisk för att få fram välflakade, voluminösa och väldoftande produkter. Rekommenderas för brioche, croissanter. 10KG...
Portfölj (56)
Italien, Giuliano
...Pan di spagna, blandning av pastöriserade ägg, strösocker, mjöl "0", amerikanskt mjöl, vatten, kakao 22/24%, aromer. FARCITURA: Färsk grädde, mascarponepulver (33%), pastöriserad äggula, socker. BAGNA: Vatten, socker, kaffesmak 70°, frystorkat kaffe. Förvaring vid -18° Produkt som ska tinas.
Portfölj (129)
Italien, Fisciano
...Vår färska fyllda pasta innehåller kött, lufttorkad skinka, ricotta och spenat, porcini-svampar, allt inlindat i ett tunt och lätt ark gjort av mjöl och ägg från frigående höns.
Portfölj (3)
Italien, Crotone
...Stenmalt mjöl: mjöltyp "0" 35% + mjöltyp "1" 35% + durumvete semolina 30%...
Portfölj (2)
Italien, Sabaudia
Sedan 1988 har vi arbetat med utveckling, produktion och förpackning av kosttillskott för tredjepartsföretag, och vi följer våra kunder genom hela produktionsprocessen. Våra flaggskeppsprodukter är energibars, men vi producerar även proteinpulver, havremjöl, proteincremer och pannkaksmix, samt aminosyror i pulverform och tabletter. Det är möjligt att välja en av mer än 1200 färdiga recept eller at...
Italien, Barberino Di Mugello
Agrifood Toscana är ett dynamiskt företag som verkar inom den toskanska livsmedelssektorn, däribland produkterna med varumärket Agriqualità från Amiata och Val di Paglia, som är resultatet av en produktionskedja som skapades 2005 och som har fått certifieringsgodkännande från Region Toscana. Särskilt de certifierade produkterna har varit avsedda för direkt marknadsföring i försäljningsställen med ...
Portfölj (7)
Il Mulino di Caraccio Corrado (Sava, Taranto) producerar mjöl av högsta kvalitet, som kan tillfredsställa behoven hos en kundkrets som blir alltmer medveten om smaker, äkthet, välbefinnande och hälsa samt upprätthållandet av en hälsosam livsstil. I detta perspektiv erbjuder kvarnen, förutom mjöl och semolina, även bakverk som härstammar från dem och andra typiska produkter från Apulien och särskil...
Italien, Poggio Torriana
New Project producerar kompletta automatiska industriella linjer för primärförpackning och exporterar över hela världen tack vare grundarens 40 års teknisk erfarenhet i kombination med 30 års verksamhet av den kommersiella ansvarige. New Project:s förpackningslinjer börjar med förformade papperspåsar med fyrkantig botten från 0,5 kg upp till 12,5 kg för att förpacka mjöl (vetemjöl, majs, semolina...
Pasta Riscossa sedan 1902. Pasta av högkvalitativ durumvetemjöl från Italien och utlandet med minst 12,5% protein. Pastafabriken Riscossa erbjuder mer än tio olika produktområden: Torr pasta av semolina, Specialregional pasta, Halvfräsch och hantverksmässig pasta, Äggpasta, Gourmetpasta draget genom brons, Röd linje, Såser, Olja och Vinäger, Kakor, Mjöl och Semolina, Ris, Potatisgnocchi. 120 format. 250 distributörer i 80 länder.
Italien, Zafferana Etnea
Företaget, som grundades 1950 av Giuseppe Russo, är specialiserat på försäljning av olika typer av livsmedelsmjöl (finmalet semolina, dubbel noll, fullkorn, soja, 5 spannmål, mjöl för arabiskt bröd, ekologiska mjöl och glutenfria mjöl) och livsmedelsprodukter (svamp, tomatpuré, sesam och förbättringsmedel). Exklusiv distributör av de bästa nationella och lokala mjölen. Idag drivs företaget, med...
MJÖL, SEMOLINA OCH KLI...
Italien, Chieuti
Vi är en kort kedja som odlar Cappelli-vete och med det producerar semolina, finmalet mjöl, fullkornsemola och mjöl av olika typer; torkad pasta, frukostkakor, taralli, kikärtor och tack vare våra grödor, havre och lin. Vårt vete är friskt och högproteins, idealiskt för dieter, intoleranser och en hälsosam och god kost. Vi är en liten verksamhet men just därför ekologiskt kontrollerad och uppmärksam på miljömässig hållbarhet och hälsosam mat.
Italien, San Gavino Monreale
... de till mjöl i vår kvarn och omvandlas till mjöl och semolina. Produkter som är själen i våra sardiska och italienska recept, substansen i vår stora kulinariska tradition. Vi ligger i San Gavino Monreale, i provinsen Sydsardinien och i hjärtat av Campidano. En slätt som har en viktig historia inom spannmålsodling, DOP-saffran och ris. Här, i området Santa Maria, föds kvarnen SU MORI. Runt omkring...
Italien, Racale
Genom att ta hand om det omgivande området producerar vi livsmedel som respekterar vår tradition med typiska ingredienser från Puglia. Vi erbjuder allt från bakverk till produktion av olja och vin, samt handgjord pasta i våra verkstäder. Vi arbetar med flera typer av mjöl: vete, bränt vete, semolina, fullkornssemolina och korn för att erbjuda en produkt av hög kvalitet och maximal digestibilitet...
Italien, Manfredonia
... småkaksfabriker med silos eller tankar som innehåller material som: mjöl, socker, semolina, vete, korn, havre, kaffe, jäst, vin osv. som i syfte att genomföra förordning (EG) nr 852/04 kräver en specialiserad och erkänd insats för certifiering av genomförd sanering av sina silos.

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play