Italien, Orbassano
PASTA GIRARDI är ett hantverksföretag organiserat i Piemonte, specialiserat sedan 1997 på daglig produktion av färsk pasta, ravioli, lasagne och högkvalitativa gourmeträtter för professionella inom livsmedelssektorn (HORECA) samt för detaljhandeln, både oberoende och organiserad. Varje produkt är resultatet av ett konstant fokus på forskning och urval av råvaror, och slutligen tillverkas alla våra...
Portfölj (57)
Italien, Castellamare
Italien, Forlì
... baljväxt. Mjölet av linser bär med sig de hälsofrämjande egenskaper som är typiska för dessa baljväxter. Röda Linser-mjölet kan användas både för salta produkter och för sötsaker, särskilt i Östern. Det är särskilt lämpligt för att förbereda vegetariska bollar och falafel, gnocchi och tagliatelle. I Indien används det mycket för att förbereda gnocchi som kallas mangodi. Eller i kombination med andra kokta ingredienser som kikärtor, bondbönor eller potatis.
Portfölj (50)
Italien, Orsogna
...Produkt för restaurang, pizzerior, catering. Egenskaper: Fint skivad svart tryffel (Tuber Aestivum) konserverad i extra jungfruolja och en nypa salt. Rekommenderad dos: 10/15 g per person. Nyttiga tips: Produkten är redo att användas. Användning: Kryddning för första rätter (tagliatelle, tortellini, tortelloni, crepes, ris, fyllda pastarätter osv.), för fyllningar av pasta och salta rätter...
Portfölj (9)
Italien, Milano
...Fettuccine är liknande tagliatelle, plattare och kortare. Denna "gröna" version med ärtmejl är en källa till proteiner och vitaminer (särskilt A och E, men även B1, B2, B9, C, K och folsyra). Gröna ärtor innehåller olika mineraler (kalium, järn, fosfor, kalcium, magnesium, svavel, natrium och zink) och är låga i fett. De är också rika på lösliga fibrer, stärkelse och socker och är en idealisk mat för vår kropp.
Portfölj (4)
Italien, Follonica
I hjärtat av Toscana erbjuder Pastificio Lettieri en unik och oersättlig pasta. Vi har alltid varit engagerade i att söka efter traditionella och genuina smaker, och vi har lyckats hitta sätt att BEVARA SMAKEN AV DEN GAMLA OCH GENUINA PASTAN "SOM DEN TILLVERKADES HEMMA". Vår pasta är omöjlig att särskilja från färsk pasta. Den är hantverksmässigt tillverkad med traditionella och nedärvda metoder, ...
Matchande produkter
Äggtagliatelle
Äggtagliatelle
Andra produkter
Ägg tagliolini
Ägg Tagliolini
Portfölj (3)
Italien, Trento
...Salsa Bruna är helt mångsidig: den kan serveras med stekar, grytor och andra rätter som vilt, rött och vitt kött, tagliatelle, grönsaker och puré. Tillsatt under tillagningen är den utmärkt för att ge smak åt grytor och kött i sås. Lös upp 35 g av produkten i ½ liter kallt vatten och koka upp under ständig omrörning på medelhög värme i 5 minuter eller mer, tills du får önskad konsistens. Kombinera den med skivat kött eller andra rätter. För att göra grytor eller kött i sås, tillsätt Salsa Bruna Bauer som den är eller efter att ha löst upp den i vatten.
Portfölj (9)
...Hantverksmässiga färdigrätter. Certifierad hög kvalitet. Första och andra rätter i portionsförpackningar om 300 g och plåtar om 2,5 kg. Olika referenser, färsk fryst pasta av högsta kvalitet, både klassisk och fylld med kött och fisk. Ravioli, Tortellini, Lasagne, Cannelloni, Gnocchi, Tagliatelle, Caserecci, osv. Vi skapar skräddarsydda förpackningar för flygbolag, hotell, kryssningsfartyg, osv.
Italien, Bassano Del Grappa
Italiensk livsmedelsföretag som är ledande inom produktion och distribution av äggpasta (lasagne, cannelloni och tagliatelle) samt andra specialformat. Grundat 1960 har Pastificio vuxit genom åren och blivit en viktig referenspunkt för den italienska och internationella marknaden. Noggrant urval av leverantörer och råvaror, process- och produktkontroller samt moderna anläggningar med toppmoderna produktionsanläggningar gör det möjligt att erbjuda sina kunder premiumprodukter av högsta kvalitet.
Italien, Carmagnola
... år ingått ett kommersiellt partnerskap med multinationella Webcor Group, vilket genom detta samarbete utökar de kommersiella möjligheterna med fokus på den afrikanska och mellanösternmarknaden. Anläggningen har en produktionsavdelning som tillverkar olika typer av pasta: durumvetepasta, makaroner, trikolor pasta, tortelli, torr fylld pasta, penne rigate, spaghetti, tagliatelle, äggpasta...
Portfölj (3)
Italien, Caraglio
... enbart naturliga och äkta råvaror för att bevara smakerna från förr. I vår detaljhandelsbutik i Caraglio, några kilometer från Cuneo, finns alla de typiska pastasorterna från det italienska köket tillgängliga: agnolotti, cappelletti, gnocchi, äggpasta, ravioli, tagliatelle, tagliolini, tortellini, ravioli del plin och valgranotti med Castelmagno. De är tillverkade enbart med naturliga ingredienser som...
Italien, Gemmano
... tillsammans med traditionella rätter som utmärkta tagliatelle med ragu. Vi har tillgång till rum och mini-lägenheter och kan vara er utgångspunkt för er vin- och gastronomitur. Vi är recenserade av de mest betydelsefulla italienska guiderna och har även fått priser och utmärkelser från internationella tävlingar.
... som Tagliatelle med gåsås, rådjur eller vildsvin, Pappardelle med gåsås, rådjur eller vildsvin, Gnocchi med tryffel, med gåsås, rådjur eller vildsvin, Blandad grillad kött, de utmärkta bruschettorna med umbriskt olivolja, Crescia eller bröd med korv, hemgjord lardo, med barbozza, med skinka, med kotletter. Byggnaden består av 5 sovrum och 1 rum för personer med funktionsnedsättning. Varje rum har: badrum, 4 sängplatser varav en dubbelsäng och 2 enkelsängar, skrivbord, TV.
Italien, Ceglie Messapica
Produktion och försäljning av färsk och torr pasta, orecchiette, fusilli, cavatelli, tagliatelle. Färsk pasta av bränt vete, färsk pasta av senatore cappelli, färsk äggpasta. Utomlands, Tyskland, England, Frankrike, Pastificio SUMA, som förenar överlägsen kvalitet och äkthet, föder sin kärlek till pasta från de bästa blandningarna av semolina. Den rika och oföränderliga smaken av orecchiette...
Portfölj (1)
Italien, Chiusi
På Ristorante Bar Da Gino kan ni avnjuta typiska toskanska viner och en lokal kök i en vacker miljö vid sjön Chiusi. Husets specialiteter är: hemgjorda tagliatelle med säsongens svamp, pici i alla lokala varianter, med anka, med aglione, med svamp... och dessutom, sjöfisk som tegamaccio och brustico. Från verandan, som vetter mot sjön, kan man se det omgivande landskapet ända till provinsen Perugia. Chiusi, en etruskisk stad, inbjuder er att upptäcka de arkeologiska fynden från apans grav, som ligger 1 km från restaurangen.
Hotellet Ristorante Monte Bove, beläget i hjärtat av Monti Sibillini, erbjuder mysiga och karaktäristiska rum med alla bekvämligheter. På restaurangen kan ni avnjuta typiska specialiteter från Marche, såsom grillat kött, tagliatelle med tryffel, traditionell bruschetta, fläskfilé i söt-syrlig sås, grillad öring och många andra karaktäristiska rätter.
Italien, MONTAIONE
... exklusivitet. Företaget sysslar med bearbetning, marknadsföring och distribution av torkade svampar och tryfflar. Vi erbjuder utvalda, doftande och perfekta färska tryfflar varje säsong. Produktutbudet kompletteras med såser och patéer med tryffel och svamp, aromatiserade oljor, pecorino med tryffel, tagliatelle med tryffel, tryffelchokladkräm, hantverksmässiga köttsåser, dehydratiserade kryddor, torkade svampar och torkade tomater. Våra produkter är utan konserveringsmedel eller färgämnen, med råvaror som uteslutande kommer från Italien.
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play