Italien, Martina Franca
... mozzarella di bufala, krämig burrata, lagrad caciocavallo och pecorino pugliese, alla tillverkade enligt hantverksmetoder som har gått i arv i generationer. Vi erbjuder också ekologisk extra jungfruolivolja, fina viner från Puglia som Primitivo, Negramaro och Chardonnay, samt traditionella charkuterier och hantverksmässig pasta som orecchiette och taralli. Vi använder moderna teknologier för att...
Portfölj (29)
...I loc. Isca dell'Abate i Perito, i provinsen Salerno, ligger Fattoria dell'Alento, en mejeri som verkar på nationell och internationell nivå. Produktionen är varierad och helt baserad på lokala produkter, och de säljer bocconcini av buffelost, ciliegine av buffelost, mozzarella, flätad mozzarella, buffelostar, caciocavallo, buffelricotta, scamorza, rökt caciocavallo, mozzarella di bufala campana och mjölk. Distributionen av egna mejeriprodukter ger kunderna garantin att köpa genuina produkter med kontrollerat ursprung.
...mestadels dedikerade till mozzarella och ricotta di Bufala och särskilt till mejerianläggningar för produktion av alla typer av "pasta filata"… ost, såsom mozzarella, provolone, scamorza, caciocavallo, bocconcini, burrata etc. Vi är också specialiserade på tillverkning och uppgradering av mini-mejerilinjer med olika produktionskapaciteter. -Alla våra MINI Dairy är "skräddarsydda" enligt kundens specifika krav.
Portfölj (1)
... vackraste och mest orörda områdena i Italien, hem till "Medelhavsdieten", som länge har varit upptagen på Unescos lista över immateriellt kulturarv. Företagets styrka bygger på användningen av traditionella metoder, en djupgående kunskap om djurhållning och att alla faser av produktionscykeln genomförs på företaget. Bland produkterna kan vi nämna buffelmozzarella, mozzarella med myrten, ricotta, getost ricotta, caciocavallo och yoghurt.
Italien, Scario
Commercio Produkter Typiska för Cilento - Italien - Ekologiska - Glutenfria Charkuterier, Ost, Extra Jungfruolja, Ekologiska Produkter, Glutenfria Produkter i Olja, Konserver, Pasta av gamla sädesslag, Hasselnötter från Giffoni, Sötsaker, Likörer, Hantverksöl, Panettone, Fragolino, Tonfisk i extra jungfruolja, filéer av ansjovis, Cacioricotta, Caciocavallo, Pecorino, Korv, Soppressata, Pancetta...
Podere San Vincenzo i Eboli (SA) föder bufflar fram till produktionen av mjölkprodukter: buffelmozzarella, scamorza och caciocavallo. Genom att ha möjlighet att kontrollera hela produktionscykeln är kvaliteten garanterad och certifierad. Dess huvudsakliga mål är inte kvantitet, utan kvaliteten på sina produkter. Det är värt att påpeka att Podere San Vincenzo under sju år i rad har fått erkännande från AIA (Italienska Uppfödareföreningen) som den främsta uppfödningen i Italien när det gäller både kvantitet och morfologisk kvalitet på mjölken.
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play