Italien, Bagnara Di Romagna
... produkter: must för balsamvinäger och druvsaft, termokonditionerade viner och basviner för mousserande vin, samt kvalitetsviner av vitt och rött bordsvin. En modern vinkällare, utrustad med kyl för bearbetning av must och vin, har även tråg för mottagning av druvor och ett lagringsutrymme för lagring av vinbrännvin i ekfat.
Italien, Cirò Marina
...La CAPARRA & SICILIANI är en kooperativ vingård med en solid jordbruks- och vintradition. Företaget ligger längs den kalabriska joniska kusten, i provinsen Crotone, och verkar uteslutande i området Cirò och Cirò Classico, där de bearbetar druvor från medlemmarnas vingårdar, som sträcker sig över cirka 213 hektar. Företaget har en modern vinproduktionsanläggning som är teknologiskt organiserad och har en total kapacitet på 31.000 hl, fördelade på 110 vinbehållare, utspridda över tre våningar, samt 150 ekfat av typen "Allier".
... ekfat, fram till buteljeringen. Terrängen i detta snabba och branta område och de smala och trånga terrasserna möjliggör lågavkastande och högkvalitativa odlingar, som erhålls i våra kulle-vinodlingar, som inte är bevattnade, grönskande, och bara ytligt bearbetade längs raderna en gång om året. Endast kärleken till dessa Contrade och respekten för den generösa jorden ger oss modet och entusiasmen att "göra vin".
... producerade vinerna är av traditionell typ, med bearbetning i stål och stora ekfat. Produktionen uppgår till cirka 2,5 miljoner flaskor per år, varav cirka 60% exporteras till Europa, Ryssland, Japan, Sydkorea och USA.
Portfölj (4)
Italien, Chatillon
...Vertosan producerar och marknadsför spritdrycker och infusioner med stark lokal prägel. Genepì är kungen av Vertosans produktion, tillgänglig i olika versioner. De två mest innovativa Genepì är "Riserva", en infusion som mognar i 4 - 6 månader i små ekfat, och "Zerbion", som tillverkas med färska Genepì-plantor istället för torkade - som traditionen föreskriver - av sorten Mutellina, som sätts i...
Historien om Cantina Attanasio går tillbaka till 1800-talet, i Salento, ett område känt för sina ädla viner som alltmer uppskattas på den globala marknaden. Den totala kapaciteten för vingården är cirka 10 000 hektoliter, fördelade mellan rostfria ståltankar och franska ekfat. Våra anläggningar, alla av senaste generation, är utrustade med temperaturkontroll och kontrollerad hantering av de olika...
Tenuta La Torretta har rationellt strukturerade källare som använder den senaste vinframställningstekniken och traditionen av lagring i ekfat och barriques. Idag är det Lu...
...särskilt fin bouquet med inslag av körsbär och bär, och smaken är fyllig, torr, frisk och lång. - Lakana, som fått sitt namn från området där vinrankorna växer, skiljer sig från Mamuthone genom sin bearbetning. Efter den första jäsningen i ståltankar följer en andra jäsning i ekfat. - Ilisi är ett fatlagrat vin, som har mognat i ekfat i 12 månader.
Italien, Gambassi Terme
... vingårdar och olivlundar belägna på väl dränerad och solig mark där våra druvsorter, Sangiovese, Canaiolo och Trebbiano, ger en maximal avkastning på cirka 50 kvintal druvor per hektar. Den noggranna beskärningen, vinifieringen i cementtankar först och sedan i ekfat, är bara några av hemligheterna som gör vårt vin till ett stort vin. Från de första sipparna kommer ni att fascineras av dofterna, mjukheten och rundheten av denna nektar som är resultatet av kärleken till vår jord och den svåra konsten att vinifiera.
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play