Italien, Caraglio
Äventyret med mormor Fiorina och morfar Giuseppe började 1947 med produktion av handgjord färsk pasta. Först 1962 togs den första anläggningen för produktion av ravioli och tortellini i drift. Sedan dess har den teknologiska utvecklingen aldrig stannat av, men vår filosofi har inte förändrats: att ägna sig åt arbetet med den hängivenhet och passion som våra farföräldrar hade, och att använda...
Italien, Olbia
Sa Busa Food producerar färsk och fryst hantverksmässig eller handgjord pasta. Företaget grundades 1982 och tillverkar torra bakverk, mestadels baserade på torkad och dehydratiserad frukt. Det har sitt säte i Olbia och kan stoltsera med ett team av produktionsexperter med 40 års erfarenhet. Produkterna väljs ut och bearbetas noggrant för att erbjuda mjukhet, doft och en hög grad av kundnöjdhet...
Italien, Racale
Genom att ta hand om det omgivande området producerar vi livsmedel som respekterar vår tradition med typiska ingredienser från Puglia. Vi erbjuder allt från bakverk till produktion av olja och vin, samt handgjord pasta i våra verkstäder. Vi arbetar med flera typer av mjöl: vete, bränt vete, semolina, fullkornssemolina och korn för att erbjuda en produkt av hög kvalitet och maximal digestibilitet...

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play