Italien, Bellizzi
... inriktad på kontinuerlig kontroll och förbättring av produktionsprocesserna och produkterna, vilket har varit framgångsrikt och avgörande för företagets tillväxt. Företaget har eftersträvat certifierade hanteringssystem för råvaror, produktionsprocesser och sina egna produkter som uppfyller specifika krav på säkerhet och kvalitet, och använder sig av ett strikt självkontrollsystem baserat på HACCP-metoden, samt certifieringar från tredje parter (BRC och IFS). Dessutom har företaget certifiering för produktion av ekologiska buffelmjölksostar.
Portfölj (1)
Italien, Tassullo
Sedan 1935 producerar Dalla Torre smör i Val di Non, i ett produktionsområde på cirka 1500 m2, helt omgiven av grönska. Produktionsvolymerna för Dalla Torre fördelas med 60% på GDO-kanalen, 20% på HO.RE.CA.-kanalen och 20% för tredje part med eget varumärke för GDO. Certifiering IFS (International Featured Standard) Food. Dalla Torre har fått internationell certifiering inom kvalitet och livsmedelssäkerhet. Årligen förnyas certifieringen med periodiska kontroller för att verifiera att kraven enligt standarden upprätthålls.
Italien, Mosciano
... produkter distribueras i McDonald's, Autogrill, Sarni, Picard France, Brake France. Under de senaste månaderna har Sweets Factory utvecklat leveransavtal med Autogrill och Costa Coffee. För närvarande har företaget 5 produktionslinjer och en produktionskapacitet på mer än 20 miljoner bitar per år. Utöver detta har företaget BRC- och IFS-certifieringar. Tack vare industrialiseringen av det hantverksmässiga processen, produktionsflexibiliteten, stark konsumentorientering och lång erfarenhet av att hantera stora kunder, är Ferretti dessert en pålitlig partner på nationell och internationell nivå.
Italien, Noicattaro
FRUDIS SRL är ett ledande företag inom export av frukt och grönsaker samt typiska produkter från Puglia: bordsdruvor, vattenmelon, körsbär, potatis, blomkål, sallader och andra grönsaker. FRUDIS ger producenterna riktlinjer för att säkerställa kvaliteten på de odlade produkterna ända fram till slutkonsumenten. Företaget uppfyller alla HACCP-standarder och är certifierat enligt ISO9001, BRC och IFS. Dessutom är många av våra producenter certifierade GLOBAL G.A.P. Slutligen kan vi leverera till internationella marknader inom 48 timmar.
Italien, Medicina
Producenter av ekologisk och konventionell couscous, tillverkad uteslutande av raffinerade eller fullkornsmjöl från spannmål (durumvete, majs, ris, bovete, kamut, spelt, korn, hirs) och baljväxtmjöl (kikärtor och linser), samt quinoa, i recept med enstaka eller blandade ingredienser. Certifierade ekologiska producenter av CCPB, vi har även BRC- och IFS-certifiering utfärdad av TÜV. Förpackningar: Big Bag på 1 ton, papperspåsar på 20 och 5 kg, eller cellofanpåsar på 250 g, 500 g, 1 kg - på begäran, även med etikett som tillhandahålls av kunden.
Italien, Cerignola
... vin med en hög entreprenörskap. Alltid uppmärksam på marknadens och sina kunders behov, både nationella och internationella, har företaget dessutom uppnått de viktiga och prestigefyllda internationella certifieringarna BRC Food, IFS och ICEA Ekologisk. De viner som hanteras speglar främst själen och kulturen i Apulien, från Tavoliere till Salento, till Taranto, men det saknas inte heller druvor från Benevento, Abruzzo och Sicilien. Olika linjer för att möta behoven hos hela kundbasen, från bordsvin till mer exklusiva viner, som vår linje "Tenute villa dei pini".
Italien, Gravina di Catania
Företaget CONVIVIA – For Italian Food Lovers grundades på Sicilien, vid foten av vulkanen Etna, av Peters önskan att sprida den sicilianska matkulturen, även utanför de nationella gränserna, med fokus på god och högkvalitativ mat. Den passion och glädje som fyller hjärtan hos sicilianerna, som alltid är ivriga att dela med sig av de rätter som tillagas med omsorg och kärlek för andra, är den djup...
Portfölj (6)
Italien, La Spezia
Företag specialiserat på produktion av livsmedelssåser, framför allt Pesto DOP, vi har varit verksamma på marknaden sedan 60-talet. Passion och tradition är företagets filosofi. Vi producerar färska såser med naturliga ingredienser i olika format, både engångsförpackningar och i KG. Vi är IFS-certifierade och leverantörer till Coop Nord Ovest, Coop Adriatica, Conad, PAC 2000 och hela Basko-gruppen. Vi befinner oss i östra Ligurien, i slätten där DOP-basilika odlas och tillsammans med detta använder vi Grana Padana DOP och våra leverantörer är alla IFS- och BRC-certifierade.
Italien, Chiaramonte Gulfi
Kryddor redo för pasta och bruschetta baserade på körsbärstomater, såser redo på bara en minut, bara att värma upp, tomatpuré och torkade samt halvtorra körsbärstomater i burkar med olja, redo att sättas på pastan. Produkterna bearbetas en timme efter skörd, eftersom de odlas året runt under växthus i Sicilien. Anläggningen är certifierad enligt IFS Certiquality DNV för hela världen. Certifiering...
Italien, Scanzano Jonico
... system. Certifieringarna är: IFS, BRC, GLOBAL GAP och UNI EN ISO 9001:2008. Hälften av produktionen går till den italienska marknaden (30% GDO, 20% Allmänna Marknader), medan den andra delen går till utlandet. Marknadsföringen av produkterna hanteras av FRUTTHERA (det kommersiella dotterbolaget till ASSO FRUIT ITALIA).
...ISO 14001:2004 och EMAS-certifiering; BRC- och IFS-certifiering och fler. Idag utgör den italienska marknaden 95% av omsättningen, medan de återstående 5% är fördelade mellan alla andra länder dit vi exporterar: Europa, Ryssland, USA, Japan, Mexiko, Kanada, Australien, Brasilien. Vår skinka, som har mognat i minst 16/18 månader, säljs med ben, urbenad eller skivad i skyddad atmosfär.
Italien, Lodi
...Företag med certifierat kvalitetsledningssystem ISO 9001/2008, BRC, IFS, som producerar glass i burkar, koppar, tryfflar och sorbeter i flaskor och flöjter.

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play