Italien, Villafranca Piemonte
... servera den italienska charkuterismaken. Företaget sysslar med slakt, bearbetning och handel med griskött och garanterar alltid ett fräscht och genuint sortiment. Bland produkterna: färskt och fryst griskött, korv, skinkor, salami, zampone, coppa di testa, mortadella, culatello, pancetta och cotechino.
Italien, Viterbo
... som aldrig är uppenbar. Vår region ger oss stor inspiration att producera korvar som synergiskt kombineras med högkvalitativa produkter, som salami med honung från Tuscia, kokt salami med aleatico, en druvsort från området, och Salame Violone, som också är lokal. Vi använder de bästa råvarorna och de bästa hjälpämnena, vilket gör att vi kan upprätthålla en mycket hög kvalitetsstandard.
Portfölj (7)
Italien, Mugnano Del Cardinale
... om produktionen har ökat avsevärt och marknaden blivit mycket bred och ständigt i tydlig expansion, har lärdomarna som förts vidare genom generationer förblivit desamma. Köttbearbetningen skedde i en liten byggnad, där fokus låg framför allt på en tillverkningsprodukt, nämligen Mugnano-salami. Denna typ av charkuteriprodukt hade och har som särskildhet urvalet av kött, typen av bearbetning och...
Portfölj (9)
Italien, Langhirano
... Langhirano.\nHela processen gör det möjligt att erbjuda marknaden en produkt med hög kvalitetsstandard.\nAlla salami från Monica & Grossi är fria från allergener, GMO och kan avnjutas av celiakikonsumenter.\nPå marknaden presenteras salamin med olika varumärken som identifierar produkttypen under varumärket Monica & Grossi.
Portfölj (3)
Italien, Cremona
...Outtröttligt. I Antica Valle är salami och charkuterier utmärkta produkter som måste bevaras. Små smakmästerverk som håller liv i de gamla förberedelse-, bearbetnings- och mognadsfaserna. Antica Valle är en plats som bevarar tidlösa principer av tradition. Här har området en överlägsen fördel eftersom råvaran bearbetas varmt och transformationsprocessen är komplett inom 48 timmar för att framhäva äkthet, smak och färskhet. I Antica Valle finns det historiskt sett uppfödningar och slakterier överallt till fördel för den extraordinära kvaliteten och de dagliga kontrollerna.
Italien, Vaiano-Loc. La Foresta
... produkter, med en unik och oföränderlig smak, i full respekt för den ursprungliga bondetraditionen och för dem som utför sitt arbete med passion och hängivenhet. Prosciutto, salami, korv, capocolli, finocchiona, pancetta, får- och komjölksostar är bara några av de många livsmedelsspecialiteter som företaget producerar. Lär dig att ta hand om dig själv och återupptäck smakerna från förr i en hälsosam och naturlig livsstil, där de mest autentiska och känslosamma stunderna blandas med doften av minnen och tradition.
Italien, Castelnuovo Rangone
Vemac är ett ledande företag inom design och konstruktion av automatiska linjer för bearbetning av färskt, kokt och lagrat kött. Från maskiner för automatisk avlastning av kött till fryssystem, från automatiska lastlinjer för salami till sorteringssystem för skinka, kan Vemac tillgodose alla behov av hantering, automation och robotik för köttindustrin. Dessutom garanterar de sina kunder en snabb och omfattande teknisk support.
Italien, Termeno
Vi är ett familjeföretag sedan början av 80-talet och nu med den tredje generationen ombord. Vi producerar ett stort utbud av köttprodukter. Från rökt Speck, till rökt bacon samt olika skinkor och korvar, till salami och andra delikatesser. Specialiserade på produktion av produkter för vidare bearbetning såsom speck mattonella för skivning. Vi är också mycket aktiva inom horeca-sektorn, med...
Italien, Cerreto D'esi
På vår ekologiska gård föder vi upp grisar i halvvilt tillstånd med ekologiska metoder, där djurens välbefinnande står i fokus. Grisarna får enbart företagsodlade spannmål och antibiotika ges inte. Alla djur bearbetas på gården som är utrustad med ett charkuteri-laboratorium med CE-märkning. Vi producerar olika typer av salami, lagrad bacon, kryddad lardo, lonza, lonzini, guanciale och skinka...
Italien, Caltrano
...Salumificio Sant'orso ligger i Calltreno i provinsen Vicenza, vid foten av Asiago-platån. Vi producerar salami utan GMO, utan mejeriprodukter, utan gluten, utan allergener. Vår produktion består av ett komplett utbud av söta och kryddiga salami, samt ett brett urval av både rå och kokt sidfläsk, alla formade för bättre användningseffektivitet. Vi inbjuder er att besöka vår webbplats: www.salumisantorso.it...
Italien, Guastalla
I Guastalla, mellan Reggio Emilia och Parma, förenar ett familjeägt företag de två bästa traditionerna i Emilia Romagna, den kulinariska konsten och ingenjörskunnandet. Bertazzoni är arvtagare till regionens gastronomiska arv, produkter som parmaskinka, salami och mortadella, Parmigiano Reggiano och balsamvinäger. Av denna anledning använder de som älskar att laga mat Bertazzonis kök och spisar, byggda med passion och kompetens av köksexperter.
Italien, Ginestreto-Pesaro
Mångfalden av läckerheter som erbjuds kunderna inkluderar lonza, lonzini, korvar, salami och skinkor med olika smakprofiler, värdefulla specialiteter som kommer från utvalda griskött och skickligt kryddas av våra erfarna hantverkare. Den minimi garanterade mognadstiden för varje charkprodukt och det ideala klimatet där denna fullbordas gör varje produkt extremt smakrik och välsmakande...
Italien, Nago-Torbole
Salumificio Trentino har tillverkat charkuterier i över fyrtio år. Bland de karaktäristiska produkterna från området finns carne salada och speck; företaget producerar också de mest klassiska charkuterierna från den italienska traditionen, såsom kokt skinka, rå skinka, salami och bacon. Varumärket Salumificio Trentino är ett exempel på ett modernt och dynamiskt företag som har lyckats förena tradition med olika kostmodeller. Företaget har alltid varit noga med att uppnå kvalitet och har sedan 2006 certifierat sitt kvalitetsledningssystem enligt standarden UNI EN ISO 9001: 2008.
Italien, Modena
Prog. och Prod. hydrauliska komponenter Växelpumpar och motorer Monoblock- och modulära distributörer Fjärrstyrda hydrauliska och pneumatiska kontroller...
Italien, Ginestra Fiorentina
Salumificio Lombardi har specialiserat sig sedan 1923 på produktion av typiska toskanska charkuterier, specifikt färsk korv, toskansk salami, toskansk finocchiona, kryddig salami och toskansk pancetta; företaget visar sin förmåga att anpassa sig till nya marknader genom att marknadsföra charkuterier av olika slag och i olika format för att tillfredsställa alla nuvarande och framtida krav från...
Italien, San Demetrio Corone
Nedlagd särskilt för produktion av charkuterier, såsom capocollo och pancetta D.O.P., sysslar Madeo Industria Alimentare även med produktion av skinka och salami av svart gris från Kalabrien. De tekniker som används är huvudsakligen hantverksmässiga, som salting som fortfarande görs för hand i typiska saltlösningar, precis som förr. Men där det är nödvändigt, tvekar man inte att använda modernare teknologier, så mycket att torkningen är överlåten till entalpiska maskiner, som utnyttjar de externa klimatförhållandena för att återskapa den ideala ventilationen inomhus.
Salami Crudi-specialitet med: tryffel, Barolo, valnötter - Salami av hjort och vildsvin, Salsiccia, skinkor, Zamponi, färskt kött från CON.SA.TI.
Italien, TRESANA
...FÖRETAGET PRODUCERAR FÄRSKA KORVAR (KORVAR, BITAR, LUGANEGA) OCH LAGRAD KÖTT MED ENDAST ITALIENSKA KÖTT AV HÖG KVALITET, UTAN GLUTEN, GLUTAMAT, LAKTOS, FÄRGSTOFF, ANVÄNDANDE AV RECEPT SOM ÖVERLÄMNATS FRÅN VÅRA FARFÖRÄLDRAR OCH I RESPEKT FÖR TRADITIONEN I LUNIGIANA. DE HUVUDSAKLIGA KORVARNA SOM PRODUCERAS ÄR: VÅR LUNIGIANA MORTADELLA, LARDELLATO SALAMI, LUNIGIANA FILÉ, LUNIGIANA BRESAOLA (PACKAD MED FÄRSKT KÖTT) OCH FIORE ALL'OCCHIELLO ...
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play