Italien, Chiuro
... perfekt för lagring av Prosciutto De 'BAITA' och Speck De 'BAITA', och utnyttjar fördelen av den fina och friska luften i högfjället (1459 m ö.h.). Tack vare ett konstant arbete, stark passion och engagemang från en enad familj och personal, når våra produkter den oemotståndliga och oersättliga touchen som kännetecknar deras Unikhet och Excellens.
Italien, Langhirano
...I över 40 år har Monica & Grossi producerat prosciutto di Parma Dop, prosciutti crudo och prosciutti cotti.\nDessutom säljer de Prosciutto crudo di San Daniele, speck, prosciutto affumicato, culatta och culatello con cotenna.\nDe väljer ut nationellt kött av högsta kvalitet, som bearbetas med stor erfarenhet av mästerprosciuttai och lagras i de luftiga miljöerna med det idealiska klimatet i...
Portfölj (3)
Italien, Termeno
... produkter som möter behoven inom denna sektor. En viktig kanal är Private Label, som står för 35% av företagets omsättning. Med en produktion av mer än 300 000 Speck per år, kan företaget tillfredsställa alla behov hos dagligvaruhandeln, grossister och Horeca-sektorn. Fabriken, helt renoverad och utbyggd, ligger i Termeno, i provinsen Bolzano, i ett eget komplex som sträcker sig över cirka 10 000...
Italien, Nago-Torbole
Salumificio Trentino har tillverkat charkuterier i över fyrtio år. Bland de karaktäristiska produkterna från området finns carne salada och speck; företaget producerar också de mest klassiska charkuterierna från den italienska traditionen, såsom kokt skinka, rå skinka, salami och bacon. Varumärket Salumificio Trentino är ett exempel på ett modernt och dynamiskt företag som har lyckats förena tradition med olika kostmodeller. Företaget har alltid varit noga med att uppnå kvalitet och har sedan 2006 certifierat sitt kvalitetsledningssystem enligt standarden UNI EN ISO 9001: 2008.
Företag för import och export som är ledande inom bearbetning av kryddor och aromer. Vårt företag grundades 1983 med avsikten att skapa blandningar med olika smaker för användning inom; bakning, charkuteri, köttbearbetning och livsmedelsindustrier. Råvarorna bearbetas i vårt företag och skapar blandningar med olika smaker som återskapar smaker som SPECK, MORTADELLA, BACON, allt utan användning av...
Italien, Riposto
... folktraditionen, har utvecklat produkter inom både söta och salta gastronomi, med en noggrann kontroll av produktionsprocesserna. Inom den söta gastronomin har de frysta cassaterna och de sicilianska cannolierna stor betydelse. Inom den salta gastronomin representeras huvudprodukten av frysta arancini. Dessa finns i tre varianter: arancini med ragù, arancini med smör och arancini med speck. Som komplement till den salta gastronomin erbjuder Maestro Gourmet: frysta pizzettas, frysta fyllda degknyten, frysta supplì, frysta risbullar, frysta cartocciate och frysta calzoni.
Italien, Bagnarola di Budrio
...:2000. Vi arbetar med våra egna varumärken och i vissa fall garanterar vi även exklusivitet för områden. Naturligtvis arbetar vi med private label på begäran, med konkurrenskraftiga priser och leveranstider. Vi har standardformat: Tortellini med lufttorkad skinka, med kött, Tortelloni med kött, ricotta och spenat, med ostar - Ravioli, svamp, ostar, ricotta och spenat. Vi har också "SPECIALITETER"; Saccottini med tryffel, speck och ruccola, tomat mozzarella basilika. Vi producerar dessutom Halal-pasta och certifierad Kosher.
Italien, Falcade
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play