... beredningen under tillagningen, utspätt med vatten efter smak. Det kan också användas för att ge mer kropp åt en tomatsås, eller som en ersättning för liknande produkter som béchamel och ketchup. Koncentratet är inte skadligt för hälsan utan tvärtom har det antioxidativa egenskaper på grund av sitt höga innehåll av lykopen. Detta är ett naturligt ämne, en av karotenoiderna, och finns i många livsmedel. Faktum är att tomater är den största källan till lykopen, och tillagning ökar dess fördelaktiga effekter.
Portfölj (6)
...-20 gram, har en klar röd färg, en balanserad smak och en lång hållbarhet. Vacker och inbjudande att konsumera, svarar datterinotomaten mycket bra mot den aktuella marknadstrenden, nämligen föreningen mellan det visuella intrycket och en hög kvalitetsstandard för frukterna. Tack vare sin sötma är datterinotomaten mycket mångsidig i köket, perfekt för att skapa olika läckra recept: tomatsylt, såser eller som snacks i snabba förrätter. Förpackning: 200 g, 250 g, 300 g...
Portfölj (8)
Italien, Rivoli
...Rödbetan, som används istället för tomat, har en rik smak av jordiga och söta aromer som närmar sig umami-smaken. Rödbetssåsen är ett litet mirakel, en perfekt balans av smaker, med inslag av kryddor och en mycket österländsk, komplex struktur, långt ifrån den sura och platta smaken av tomat. Granatäpplevinäger, som används i Biobontà Rödbetssås, har en intensivt fruktig syrlig smak. En sås som...
Portfölj (9)
Italien, Giarre
...Pachino-dopad tomat representerar excellensen inom jordbruksproduktionen i det sydöstra Sicilien. En grönsak med en sötaktig smak och en intensiv röd färg, lämplig för alla typer av användning i köket, från aptitretare till sallader, inklusive såser. Dop-märket gör den unik och oersättlig i smaken. Tillgänglig nästan hela året, men excellensen nås under sommarsäsongen.
Portfölj (9)
Italien, Palagonia
...Egenskaper: Fin tomatpuré gjord av färska, hela och mogna runda tomater; utvalda, skalade, fint hackade i tärningar och blandade med färsk tomatjuice. Den livliga röda färgen är typisk för en frisk tomat som skördats vid rätt mognadsgrad. Idealisk för såser, grytor och pizza. Förpackning: Aseptisk påse i aluminiumplastkomposit Förpackning: Bag in box 5 kg (2 påsar om 5 kg per låda) Bag in box 10 kg (1 påse om 10 kg per låda)...
Portfölj (55)
Italien, Trento
... garanterar omedelbar löslighet, för en unik och oförändrad smak. Idealisk för utmärkta buljonger, att även tillsätta i soppor eller såser. För att få en angenäm ekologisk buljong helt vegetabilisk, lös upp 4g av Granulat Vegetale Bio Bauer (1 tesked) i 250ml vatten och koka i ett par minuter. Produkten kan tillsättas i maten (soppor, grönsakssoppor, såser, köttfärssås, kött, fisk, risotto, ägg osv.) under tillagningen.
Portfölj (9)
Italien, Città Di Castello
...tryffelpuré, svartolivspaté, het sås, tomat med tryffel eller svamp. Även torkade tryfflar i burk. För restaurangbranschen erbjuder vi utmärkta kantareller och frysta tryfflar. Umbrianska och toskanska viner. Sedan 1990 producerar Tartufi Bianconi tryffelspecialiteter och tryffelbaserade kryddor som tryffelolja och risotto. Vi har också torkade/frysta svampar och tryfflar. Vi erbjuder även viner och EVO. Vi ser fram emot att kunna skicka vår katalog till er! Vi skulle vara glada att skicka er vår nya produktkatalog och står till förfogande för ytterligare information.
Portfölj (2)
Italien, Racale
... med citron, apelsin, bläckfiskbläck, tomat, gurkmeja och spenat, vilket respekterar traditionen i de mest efterfrågade formaten. Formaten inkluderar trie, sagne incanulate, orecchiette, makaroner, olivblad, le salentine och anellini. För vinet har vi DOC- och IGP-recensioner, och det ingår även i kategorierna för ädla viner för vissa sorter.
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play