Italien, Orsogna
...Produkt för restaurang, pizzerior, catering. Egenskaper: Fint skivad svart tryffel (Tuber Aestivum) konserverad i extra jungfruolja och en nypa salt. Rekommenderad dos: 10/15 g per person. Nyttiga tips: Produkten är redo att användas. Användning: Kryddning för första rätter (tagliatelle, tortellini, tortelloni, crepes, ris, fyllda pastarätter osv.), för fyllningar av pasta och salta rätter...
Portfölj (9)
Italien, Palagianello
...% italiensk produktion med olika blandningar och smaker såsom vitlök, apelsin, citron, basilika, svamp, chilipeppar, rosmarin, tryffel. 4) Hantverksmässiga grönsakskrämer, såser och oljeprodukter. 5) Speciella snacks producerade på hantverksmässigt sätt. Soledòr är glada att kunna presentera vår tillgänglighet för att introducera våra produkter närhelst du känner behov av förändring inom din sektor...
Portfölj (9)
Italien, Ravenna
Il Naif restaurang och pizzeria har alltid varit en av de bästa i Ravenna och erbjuder sina kunder en uppmärksam och noggrann service. Hos oss kan ni hitta: En meny med stort utbud av fiskrätter. Färsk fisk varje dag, blandad friterad fisk, blandgrillad fisk och rå fisk, skaldjur, kantareller, tryffel, handgjorda pastarätter, grillat kött, sallader och grönsaker av alla slag. Pizzor bakade i vedeldad ugn. Pizzor med Kamut, vi lägger särskild vikt vid fettfri matlagning och rätt balans mellan proteiner och kolhydrater. En enskild rättsmeny för idrottare.
... by med knappt 2000 själar, 30 km från Parma, känd för den nationella mässan för svart tryffel från Fragno som hålls här varje år. Faktum är att, förutom som hotell i Calestano, är det också känt som restaurang och bar som blir en mötesplats, från morgon till kväll, särskilt på sommaren när utemöblerna gör kaffepausen extra trevlig. Öppet både för lunch och middag, erbjuder restaurangen olika salar för alla behov och en historisk vinkällare i sten med fina och årgångsviner, idealisk även för provningar.
Italien, Montella
Restaurang Pepenero i Montella, i provinsen Avellino, väcker nostalgi för det goda från det förflutna och traditionerna, och ger dem en modern twist utan att förvanska dem, med extraordinära resultat. Även fisken spelar en huvudroll i en särskilt lyckad kombination av hav och berg. Specialiteterna sträcker sig från scialatielli med kantareller och tryffel, till ravioli med ricotta. Från entrecôte...
Populära länder för denna sökterm

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play